לייצנות !!!

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך
בתור הכוהן הגדול (לא ידעתי אם להוסיף מרכאות, אבל יש לביטוי משמעויות מספר, תבחרו מה שבא לכם) והקנאי של אותה "תורה" (וכאן אין בעיה להוסיף מרכאות), אתה אמור לדעת ...

מצטער, אני לא מכיר את ה"תורה" (עם או בלי מרכאות חסרי משמעות). אתה מוכן לשתף אותי?

מצטער, אני לא מכיר את ה"תורה" (עם או בלי מרכאות חסרי משמעות). אתה מוכן לשתף אותי?

😃
אם לא הייתי מודע לחמוציות שבתגובה, הייתי חושב שאתה באמת מתכוון לזה. לא יודע אם יש סיבה לנסות ולהסביר ...

אולי בעידן אחר ...

לא, אני רציני. ספר לי מה התורה של-SS. אני רוצה לשמוע...

אם אתה לא יודע, זה בסדר.

😃

מידות הרחמים, ההבנה והאכפתיות שאתה (לא) נהנה מהן מרגשות אותי. לא אכפת לך ש-:( מרוב התרגשות ...
לא הבנתי. אם אתה זה שמתרגש, למה שהוא יבכה מהתרגשות?

נראה לי שמרוב בלבולי מוח אתה כבר לא מצליח להבין את עצמך, בחיי.

לא הבנתי. אם אתה זה שמתרגש, למה שהוא יבכה מהתרגשות?

נראה לי שמרוב בלבולי מוח אתה כבר לא מצליח להבין את עצמך, בחיי.

לא הבנת, לא שאלת, ויצאת בהצהרה לא נכונה. אתה באמת חושב שאתייחס ברצינות למה שאתה אומר?

בקיצור, אני מבין שאין לך תשובה, ואין לך שמץ של מושג מה כתוב ב-SS או בספרים האחרים של ריפטו, ואתה פשוט החלטת בשביל כולם מה הם חושבים, כי אתה יודע יותר טוב מכולם, ומחלק באנים במקום להודות בטעות שלך.

אני מקווה שברור לך שאתה עושה צחוק מעצמך.

בקיצור, אני מבין שאין לך תשובה, ואין לך שמץ של מושג מה כתוב ב-SS או בספרים האחרים של ריפטו, ואתה פשוט החלטת בשביל כולם מה הם חושבים, כי אתה יודע יותר טוב מכולם, ומחלק באנים במקום להודות בטעות שלך.

אני מקווה שברור לך שאתה עושה צחוק מעצמך.

מעניין, אתה מתאר את עצמך בצורה מדוייקת.

בקיצור, במקום לשאול אותי (ולא בציניות האופיינית לך) למה התכוונתי בפורום המתאים, אתה מעדיף להתנצח אתי על גבי הרשת, ביחד עם חיית המחמד שלך. אני לא רואה סיבה להפתעה שלך מהתגובה ההולמת להתנהגות הלא הולמת של הטרול.

כאדם ששמח לתרום לאתר, ולפרגן לאחרים תורמים (גם לך, מדי פעם), אני לא רואה סיבה לתת לטרול שוטה לשוטט ולזרוע הרס. אם אתה לא מסוגל לרסן את הטרול שלך, אל תשחרר אותו.

לא, אני בניגוד אליך לא מנסה לחשוב בשביל אחרים, ולהגיד מה אחרים כאן חושבים.

יותר מזה, אני לא מדבר על דברים שאין לי מושג בהם. הטרול הוא לא חיית המחמד שלי, וזה שהוא מביא אותך למצבים שאין לך מה לענות רק מראה כמה דברים עליך.

מישהו יודע מי זה גיא שימשי ואיפה הוא נימצא?עקב עצבים מתגברים בתקופה האחרונה...החלטתי שאם הוא נימצא במרחק של פחות מ20 דקות נסיעה אני מוכן ליסוע אליו לכסח לו את הצורא.
ואין דבר שאני שונא יותר משחיפים שולבשים גופיות פיטבול כאלו.
מייק או מושון 😃
כמה גרם חלבון יש במנת פרמיום הזאת של מקדונלדס ב38 שקל?המוגדלת כמובן...כל התפריט שלהם נהיה של קוקסינלים לא שווה לאכול שם יותר.

לא, אני בניגוד אליך לא מנסה לחשוב בשביל אחרים, ולהגיד מה אחרים כאן חושבים.​

יותר מזה, אני לא מדבר על דברים שאין לי מושג בהם. הטרול הוא לא חיית המחמד שלי, וזה שהוא מביא אותך למצבים שאין לך מה לענות רק מראה כמה דברים עליך.​

צודק, אתה באמת לא מנסה לחשוב בשביל אחרים, אתה מנסה לכפות את דעתך עליהם.

זאת לא חוכמה לנחש מה אנשים חושבים. כבר השרשתם בהם את עניין ה-SS במידה כזאת שהרעיון יוצא מכל החורים. רוצה לעלות במסה ובכח? SS; רוצה להכנס לכושר? SS; רוצה לרפא דלקת פרקים? SS; יש כאבי בטן? SS; רוצה לשמור על מראה חטוב? SS; רוצה להתחזק לפני תחרות אתלטיקה? SS; רוצה לקחת חלק באתר LBS, ולהמנע מבדיחות דביליות עלייך? SS.

כל אדם שמעז לומר משהו שלא קשור ל-SS, עושים ממנו צחוק; הוא מצהיר לא מבין את העקרונות, עושים ממנו צחוק; הוא שואל שאלת תם, עושים ממנו צחוק. הוא מתעניין בתחום שלא נוגע בעיקרו בהרמת משקלות (ולא רק PL ו-WL ), עושים ממנו צחוק.

מאז שנתוודעתי אל השיטה, וקראתי את את החומרים שפרסמתם, למדתי להעריך אותה יותר. יחד עם זאת, מאז שראיתי כיצד אתם מנסים להעביר אותה אל הקהל, עולה בי קבס. יש לי תחושה שאתם פשוט עומדים עם אלה מטאפורית, ומכים את אלו שלא מסכימים אתכם.

אם האתר בא ללמד אנשים להתאמן נכון, הוא בהחלט נכשל. אם האתר בא ליצור אוכלוסייה איכותית של אנשים שיודעים להתאמן נכון, הוא נכשל. הודות לדוגמא שאתם שואבים המהמורה הרוחני שלכם, אתם מקרבים את כל הבריונים הקטנים שמחפשים סיבות לריב, ומרחיקים אנשים איכותיים שבאמת רוצים ללמוד.

לא אכפת? אל תספרו לנו ואל תתלוננו על מספר נמוך של מבקרים.

בתור אחד האנשים ש(לדעתי)השרישו את הגישה הקלוקלת הזו באתר, אתה בהחלט לא בעמדה להצהיר על רודנות של אחרים.

אני מסכים גם עם ההצהרה השנייה שלך, אתה באמת לא מדבר על נושאים שלא מובנים. אתה פשוט לא טורח להבין אותם. אם הרעיון לא מתאים לתבנית החשיבה שלך, הוא לא מעניין. והרי לא אכפת לך ממה שאתה לא מבין ...

אתה בהחלט הצלחת להטעות אותי בעניין הקשר בינך לבין הטרול. הייתם כל כך קרובים, בכל הנוגע להתקפות עלי, שכמעט חשבתי שאתם אותו האדם. מילא הוא התנהג כמו ילד, אבל אתה??

מאחר והדיון נהייה טרחני ומתיש, הדיון הזה נגמר, מבחינתי. אם אתה רוצה להמשיך לבכות ולהלין על שיקול הדעת המוטעה לכאורה שלי מול כל חברי האתר, במקום להעביר את השיחה אל פסים בוגרים יותר (או לקיים אותו בפורום המנהלים, אני מציע שתכין בקבוק חלב כדי להעביר את הזמן בציפייה לתגובה שלי.

כן, אלו משפטים ארוכים. קח את הזמן ותקרא בנחת. אם עדיין לא תבין, אשמח לפרש.

תראה לי איפה.

זאת לא חוכמה לנחש מה אנשים חושבים. כבר השרשתם בהם את עניין ה-SS במידה כזאת שהרעיון יוצא מכל החורים. רוצה לעלות במסה ובכח? SS; רוצה להכנס לכושר? SS; רוצה לרפא דלקת פרקים? SS; יש כאבי בטן? SS; רוצה לשמור על מראה חטוב? SS; רוצה להתחזק לפני תחרות אתלטיקה? SS; רוצה לקחת חלק באתר LBS, ולהמנע מבדיחות דביליות עלייך? SS.
שוב, תראה לי איפה. אני לא ממליץ לאנשים על תוכניות במקרה שלא שמת לב. כל מי שהמליץ על SS מסיבות כאלה ואחרות, עשה את זה כי הניסיון העצמי שלו הראה לו שזה עובד, בנוסף להיגיון שאין לך.

כל אדם שמעז לומר משהו שלא קשור ל-SS, עושים ממנו צחוק; הוא מצהיר לא מבין את העקרונות, עושים ממנו צחוק; הוא שואל שאלת תם, עושים ממנו צחוק. הוא מתעניין בתחום שלא נוגע בעיקרו בהרמת משקלות (ולא רק PL ו-WL ), עושים ממנו צחוק.
תראה לי איפה. האנשים היחידים שעושים מהם צחוק, זה אנשים שבאו לעשות צחוקים כאן. חבל שאתה רואה רק את הצד שלך.

מאז שנתוודעתי אל השיטה, וקראתי את את החומרים שפרסמתם, למדתי להעריך אותה יותר. יחד עם זאת, מאז שראיתי כיצד אתם מנסים להעביר אותה אל הקהל, עולה בי קבס. יש לי תחושה שאתם פשוט עומדים עם אלה מטאפורית, ומכים את אלו שלא מסכימים אתכם.

אם האתר בא ללמד אנשים להתאמן נכון, הוא בהחלט נכשל. אם האתר בא ליצור אוכלוסייה איכותית של אנשים שיודעים להתאמן נכון, הוא נכשל. הודות לדוגמא שאתם שואבים המהמורה הרוחני שלכם, אתם מקרבים את כל הבריונים הקטנים שמחפשים סיבות לריב, ומרחיקים אנשים איכותיים שבאמת רוצים ללמוד.
האתר בא ללמד אנשים שמוכנים ללמוד. לא אנשים שרוצים שיאכילו אותם בכפית, לא אנשים שרוצים שיטפחו להם על השכם ולא אנשים שמתווכחים בצורה של "אני מצאתי מה עובד עליי, לכו תזדיינו".

לא מתלונן.

בתור אחד האנשים ש(לדעתי)השרישו את הגישה הקלוקלת הזו באתר, אתה בהחלט לא בעמדה להצהיר על רודנות של אחרים.
אם השרשתי משהו, אז זה רק כי דיברתי בהיגיון, בניגוד אליך. לא כופה על אף אחד להתאמן איך שאני רוצה.

אני מסכים גם עם ההצהרה השנייה שלך, אתה באמת לא מדבר על נושאים שלא מובנים. אתה פשוט לא טורח להבין אותם. אם הרעיון לא מתאים לתבנית החשיבה שלך, הוא לא מעניין. והרי לא אכפת לך ממה שאתה לא מבין ...

אתה בהחלט הצלחת להטעות אותי בעניין הקשר בינך לבין הטרול. הייתם כל כך קרובים, בכל הנוגע להתקפות עלי, שכמעט חשבתי שאתם אותו האדם. מילא הוא התנהג כמו ילד, אבל אתה??

מאחר והדיון נהייה טרחני ומתיש, הדיון הזה נגמר, מבחינתי. אם אתה רוצה להמשיך לבכות ולהלין על שיקול הדעת המוטעה לכאורה שלי מול כל חברי האתר, במקום להעביר את השיחה אל פסים בוגרים יותר (או לקיים אותו בפורום המנהלים, אני מציע שתכין בקבוק חלב כדי להעביר את הזמן בציפייה לתגובה שלי.

והנה הוספת את השטויות הרגילות של מדעי הרוח שאף אחד לא יכול להבין, ונותר רק לתת ציון טוב עליהם.

איזה התקפות עשו עלייך כאן?חחח אני רוצה לראות אני אוהב מריבות ושטויות בפורום חחחחחח
ואחי קח דברים באיזי..לא צריך להעלב מבדיחות כאלו זרום וצחק חזרה...
אלכס אתה עדין מתאמן במכון הזה של גינדי?ראיתה שהולי טמפלר העלה תמונות לקקי של איזה מכון בהרצליה?אם כן זה אותו מכון שאתה מתאמן בו?

איזה התקפות עשו עלייך כאן?חחח אני רוצה לראות אני אוהב מריבות ושטויות בפורום חחחחחח
ואחי קח דברים באיזי..לא צריך להעלב מבדיחות כאלו זרום וצחק חזרה...
אלכס אתה עדין מתאמן במכון הזה של גינדי?ראיתה שהולי טמפלר העלה תמונות לקקי של איזה מכון בהרצליה?אם כן זה אותו מכון שאתה מתאמן בו?

אני כמעט ולא מתאמן שם עכשיו. לפעמים מגיע לביקור, אבל זה לא המכון שראית בתמונות.

קודם כל אני רוצה לומר שאין לי כוונה לזלזל בך באמצעות מה שאני עומד לכתוב.

כמו שנאמר, האנשים כאן שעושים SS וממליצים עליה עושים את זה כי א. הם השתכנעו שזה עובד בגלל הצורה ההיגיונית שבה היא מיישמת את העקרונות של אימוני כוח (שזה כולל את כל התחומים שבהם מרימים משקולות), ב. כי הם ניסו על עצמם וראו שזה עובד או שראו תוצאות של אנשים אחרים.

ואתה כ"כ טועה בזה שממליצים SS לכל אחד, עד עכשיו אני ראיתי שממליצים על SS רק לאנשים שרוצים לעלות במסה או שכדאי להם לעלות במסה על פי הנתונים או כאלה שרוצים להתחזק.

אני יכול אפילו למצוא לך מלא הודעות של המלצות על תוכניות אחרות בהתאם למטרה, אבל אני אעשה את זה רק אם תראה לי איפה המליצו על SS כשזה בכלל לא תאם את המטרה של המתאמן ומתי שהמטרה שהוא בחר הייתה היגיונית ביחס לנתונים שלו.

עכשיו אני אתייחס לחלק שבחרתי לצטט, קודם כל, מה זה להתאמן נכון? להתאמן נכון זה לתת דגש ולבודד כל שריר? או לעשות חיטוב בתור אחד בגובה 1.80 עם משקל של 60 קילו בשביל הקוביות? לעבוד על פי רשימת תרגילים, חזרות וסטים שהמדריכים בחדרי הכושר קוראים לה תוכנית? או שזה להשתדל ליישם את העקרונות הידועים לאדם בתחום האימונים כמו ההסתגלות של הגוף להעמסת יתר מתמשכת? אם בחרת באחרונה, אז איפה תוכניות כמו SS, 5x5, FBW וAB כמו שממליצים כאן נכשלות בליישם את העקרונות הללו?

כשאדם שלא מבין את העקרונות מגיע לפורום, הדבר הראשון שחברי הפורום עושים זה להסביר את העקרונות לפי מיטב יכולתם או לתת הכוונה לחומר שמסביר אותם, בדרך כלל מתחילים לצחוק על אותו אדם אם הוא פשוט מסרב לקרוא וללמוד ומתעקש על זה שהוא יודע יותר מכל חברי הפורום ע"י זה שהוא לגמרי מתעלם ממה שמנסים להסביר לו, כנראה אתה תמיד מתחיל לקרוא איפשהו מהעמוד ה3, מתי שלכולם אזלה הסובלנות.

ועכשיו מה שמעצבן אותי, זה שכל הביקורת הזאת מגיעה מאדם שבחיים לא ראיתי אותו נותן עצה בפורום אימונים, מה שאני רואה זה שאתה, יושב שם וצופה בפורום הזה דרך המשקפת המלנכולית שלך ומתלונן בכל הזדמנות שצצה, אם הטרול מתנהג כמו ילד (שלפעמים זה נכון) אז אתה מתנהג כמו זקן בן 200 שבכלל לא יודע מה הוא רוצה מעצמו ומאחרים. אני באמת משתוקק לראות הודעה אחת שבה נתת המלצה אלטרנטיבית או שתרמת בהסבר עיקרון כלשהו שמישהו לא הבין. בחיי שמתי שקראתי את ההודעה האחרונה שלך הרגשתי שאני קורא הודעה של אישה במחזור, ומה שאמרתי עכשיו הוא עוד עלבון כלפי הנשים (לא מכוון) ועל כך אני מבקש סליחה מהן.

אם אתה רוצה למצוא כישלון בללמד אנשים להתאמן נכון, אני מציע שתחפש קרוב.

שוב פעם אני מוכן לרשום הודעה עם עשרות אשכולות שמגבים כל מילה שרשמתי.

באמת לא הבנתי למה הטרול קיבל באן.עכשיו זה ברור.
אגב,black,הטרול הוא לא הראשון שהואשם בהיותו טרול עקב ישום דו שיח סוקרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית