הוא? הוא בכלל עושה ABCDEFG כמו Gay Cutler
מה ???? הוא נטש את עדת המעריצים של ריפטו ??? מה הם יעשו בלעדיו ?? :(
ועוד סימן שאלה "?"
😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא? הוא בכלל עושה ABCDEFG כמו Gay Cutler
בתור הכוהן הגדול (לא ידעתי אם להוסיף מרכאות, אבל יש לביטוי משמעויות מספר, תבחרו מה שבא לכם) והקנאי של אותה "תורה" (וכאן אין בעיה להוסיף מרכאות), אתה אמור לדעת ...
מצטער, אני לא מכיר את ה"תורה" (עם או בלי מרכאות חסרי משמעות). אתה מוכן לשתף אותי?
לא, אני רציני. ספר לי מה התורה של-SS. אני רוצה לשמוע...
אם אתה לא יודע, זה בסדר.
לא הבנתי. אם אתה זה שמתרגש, למה שהוא יבכה מהתרגשות?😃
מידות הרחמים, ההבנה והאכפתיות שאתה (לא) נהנה מהן מרגשות אותי. לא אכפת לך ש-:( מרוב התרגשות ...
לא הבנתי. אם אתה זה שמתרגש, למה שהוא יבכה מהתרגשות?
נראה לי שמרוב בלבולי מוח אתה כבר לא מצליח להבין את עצמך, בחיי.
בקיצור, אני מבין שאין לך תשובה, ואין לך שמץ של מושג מה כתוב ב-SS או בספרים האחרים של ריפטו, ואתה פשוט החלטת בשביל כולם מה הם חושבים, כי אתה יודע יותר טוב מכולם, ומחלק באנים במקום להודות בטעות שלך.
אני מקווה שברור לך שאתה עושה צחוק מעצמך.
לא, אני בניגוד אליך לא מנסה לחשוב בשביל אחרים, ולהגיד מה אחרים כאן חושבים.
יותר מזה, אני לא מדבר על דברים שאין לי מושג בהם. הטרול הוא לא חיית המחמד שלי, וזה שהוא מביא אותך למצבים שאין לך מה לענות רק מראה כמה דברים עליך.
צודק, אתה באמת לא מנסה לחשוב בשביל אחרים, אתה מנסה לכפות את דעתך עליהם.
שוב, תראה לי איפה. אני לא ממליץ לאנשים על תוכניות במקרה שלא שמת לב. כל מי שהמליץ על SS מסיבות כאלה ואחרות, עשה את זה כי הניסיון העצמי שלו הראה לו שזה עובד, בנוסף להיגיון שאין לך.זאת לא חוכמה לנחש מה אנשים חושבים. כבר השרשתם בהם את עניין ה-SS במידה כזאת שהרעיון יוצא מכל החורים. רוצה לעלות במסה ובכח? SS; רוצה להכנס לכושר? SS; רוצה לרפא דלקת פרקים? SS; יש כאבי בטן? SS; רוצה לשמור על מראה חטוב? SS; רוצה להתחזק לפני תחרות אתלטיקה? SS; רוצה לקחת חלק באתר LBS, ולהמנע מבדיחות דביליות עלייך? SS.
תראה לי איפה. האנשים היחידים שעושים מהם צחוק, זה אנשים שבאו לעשות צחוקים כאן. חבל שאתה רואה רק את הצד שלך.כל אדם שמעז לומר משהו שלא קשור ל-SS, עושים ממנו צחוק; הוא מצהיר לא מבין את העקרונות, עושים ממנו צחוק; הוא שואל שאלת תם, עושים ממנו צחוק. הוא מתעניין בתחום שלא נוגע בעיקרו בהרמת משקלות (ולא רק PL ו-WL ), עושים ממנו צחוק.
האתר בא ללמד אנשים שמוכנים ללמוד. לא אנשים שרוצים שיאכילו אותם בכפית, לא אנשים שרוצים שיטפחו להם על השכם ולא אנשים שמתווכחים בצורה של "אני מצאתי מה עובד עליי, לכו תזדיינו".מאז שנתוודעתי אל השיטה, וקראתי את את החומרים שפרסמתם, למדתי להעריך אותה יותר. יחד עם זאת, מאז שראיתי כיצד אתם מנסים להעביר אותה אל הקהל, עולה בי קבס. יש לי תחושה שאתם פשוט עומדים עם אלה מטאפורית, ומכים את אלו שלא מסכימים אתכם.
אם האתר בא ללמד אנשים להתאמן נכון, הוא בהחלט נכשל. אם האתר בא ליצור אוכלוסייה איכותית של אנשים שיודעים להתאמן נכון, הוא נכשל. הודות לדוגמא שאתם שואבים המהמורה הרוחני שלכם, אתם מקרבים את כל הבריונים הקטנים שמחפשים סיבות לריב, ומרחיקים אנשים איכותיים שבאמת רוצים ללמוד.
לא מתלונן.לא אכפת? אל תספרו לנו ואל תתלוננו על מספר נמוך של מבקרים.
אם השרשתי משהו, אז זה רק כי דיברתי בהיגיון, בניגוד אליך. לא כופה על אף אחד להתאמן איך שאני רוצה.בתור אחד האנשים ש(לדעתי)השרישו את הגישה הקלוקלת הזו באתר, אתה בהחלט לא בעמדה להצהיר על רודנות של אחרים.
והנה הוספת את השטויות הרגילות של מדעי הרוח שאף אחד לא יכול להבין, ונותר רק לתת ציון טוב עליהם.אני מסכים גם עם ההצהרה השנייה שלך, אתה באמת לא מדבר על נושאים שלא מובנים. אתה פשוט לא טורח להבין אותם. אם הרעיון לא מתאים לתבנית החשיבה שלך, הוא לא מעניין. והרי לא אכפת לך ממה שאתה לא מבין ...
אתה בהחלט הצלחת להטעות אותי בעניין הקשר בינך לבין הטרול. הייתם כל כך קרובים, בכל הנוגע להתקפות עלי, שכמעט חשבתי שאתם אותו האדם. מילא הוא התנהג כמו ילד, אבל אתה??
מאחר והדיון נהייה טרחני ומתיש, הדיון הזה נגמר, מבחינתי. אם אתה רוצה להמשיך לבכות ולהלין על שיקול הדעת המוטעה לכאורה שלי מול כל חברי האתר, במקום להעביר את השיחה אל פסים בוגרים יותר (או לקיים אותו בפורום המנהלים, אני מציע שתכין בקבוק חלב כדי להעביר את הזמן בציפייה לתגובה שלי.
כן, אלו משפטים ארוכים. קח את הזמן ותקרא בנחת. אם עדיין לא תבין, אשמח לפרש.
צודק, אתה באמת לא מנסה לחשוב בשביל אחרים, אתה מנסה לכפות את דעתך עליהם.
זאת לא חוכמה לנחש מה אנשים חושבים. כבר השרשתם בהם את עניין ה-SS במידה כזאת שהרעיון יוצא מכל החורים. רוצה לעלות במסה ובכח? SS; רוצה להכנס לכושר? SS; רוצה לרפא דלקת פרקים? SS; יש כאבי בטן? SS; רוצה לשמור על מראה חטוב? SS; רוצה להתחזק לפני תחרות אתלטיקה? SS; רוצה לקחת חלק באתר LBS, ולהמנע מבדיחות דביליות עלייך? SS.
כל אדם שמעז לומר משהו שלא קשור ל-SS, עושים ממנו צחוק; הוא מצהיר לא מבין את העקרונות, עושים ממנו צחוק; הוא שואל שאלת תם, עושים ממנו צחוק. הוא מתעניין בתחום שלא נוגע בעיקרו בהרמת משקלות (ולא רק PL ו-WL ), עושים ממנו צחוק.
מאז שנתוודעתי אל השיטה, וקראתי את את החומרים שפרסמתם, למדתי להעריך אותה יותר. יחד עם זאת, מאז שראיתי כיצד אתם מנסים להעביר אותה אל הקהל, עולה בי קבס. יש לי תחושה שאתם פשוט עומדים עם אלה מטאפורית, ומכים את אלו שלא מסכימים אתכם.
אם האתר בא ללמד אנשים להתאמן נכון, הוא בהחלט נכשל. אם האתר בא ליצור אוכלוסייה איכותית של אנשים שיודעים להתאמן נכון, הוא נכשל. הודות לדוגמא שאתם שואבים המהמורה הרוחני שלכם, אתם מקרבים את כל הבריונים הקטנים שמחפשים סיבות לריב, ומרחיקים אנשים איכותיים שבאמת רוצים ללמוד.
לא אכפת? אל תספרו לנו ואל תתלוננו על מספר נמוך של מבקרים.
בתור אחד האנשים ש(לדעתי)השרישו את הגישה הקלוקלת הזו באתר, אתה בהחלט לא בעמדה להצהיר על רודנות של אחרים.
אני מסכים גם עם ההצהרה השנייה שלך, אתה באמת לא מדבר על נושאים שלא מובנים. אתה פשוט לא טורח להבין אותם. אם הרעיון לא מתאים לתבנית החשיבה שלך, הוא לא מעניין. והרי לא אכפת לך ממה שאתה לא מבין ...
אתה בהחלט הצלחת להטעות אותי בעניין הקשר בינך לבין הטרול. הייתם כל כך קרובים, בכל הנוגע להתקפות עלי, שכמעט חשבתי שאתם אותו האדם. מילא הוא התנהג כמו ילד, אבל אתה??
מאחר והדיון נהייה טרחני ומתיש, הדיון הזה נגמר, מבחינתי. אם אתה רוצה להמשיך לבכות ולהלין על שיקול הדעת המוטעה לכאורה שלי מול כל חברי האתר, במקום להעביר את השיחה אל פסים בוגרים יותר (או לקיים אותו בפורום המנהלים, אני מציע שתכין בקבוק חלב כדי להעביר את הזמן בציפייה לתגובה שלי.
כן, אלו משפטים ארוכים. קח את הזמן ותקרא בנחת. אם עדיין לא תבין, אשמח לפרש.
איזה התקפות עשו עלייך כאן?חחח אני רוצה לראות אני אוהב מריבות ושטויות בפורום חחחחחח
ואחי קח דברים באיזי..לא צריך להעלב מבדיחות כאלו זרום וצחק חזרה...
אלכס אתה עדין מתאמן במכון הזה של גינדי?ראיתה שהולי טמפלר העלה תמונות לקקי של איזה מכון בהרצליה?אם כן זה אותו מכון שאתה מתאמן בו?