הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס חדר כושר בוינגייט

שחרנ

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
1
35
0
תקשיבו רציתי לעשות את הקורס ובלבלו אותי. יש קורס שהבית ספר למדריכין של ווינגייט מעבירים
ודברתי עם מישהי שטוענת שהיא מעבירה בראשון קורס דומה והיא מטעם המכללה האדקמית בוינגייט והיא טוענת שזה דני מוסדות שונים. זה לא נשמע לי הגיוני ורציתי לדעת מה אתם יודעים לפני. כיביכול לוינגייט יש קורס בראשלץ ביולי ולבחורה שדברה איתי יש במאי

שני מוסדות שונים לחלוטין.וינגייט תובעים את המכללה כבר שנים על השימוש בשם.

ושניהם מנפיקים אותה תעודה לגיטימית?
כן, עם כל התעודות אתה יכול לעשות אותו דבר.
שזה או לרפד את האסלה שקר או להיות מאמן עם ידע בסיסי בחדרי כושר מסחריים.
תזכור, את הידע האמיתי אתה לא תרכוש שם אלא בלמידה לאורך הזמן מספרות מקצועית.

• פותח/ת השרשור
חחח בכללי לא הבנתי אחי. ספרים על כושר ובריאות או מאמרים למה התכוונת

חחח בכללי לא הבנתי אחי. ספרים על כושר ובריאות או מאמרים למה התכוונת
ספרים על כושר ובריאות, מחקרים אמיתיים (לא ynet) ומעקב אחרי מאמנים מהשורה הראשונה וצורת העבודה שלהם עם מתאמנים מהשורה (לא ספורטאי עילית).

עזוב את השם.
לך למקום הכי זול, תשקיע כמה שפחות כסף בקורס המיותר הזה, אני אישית עשיתי בקמפוס שיאים.
ומבחינת חומר לימוד, יש לך את המאמרים בפורטל, יש לך דיונים פה, יש לך את t natiom וbodybuildingcom יש לך קבוצות פייסבוק ועמודים כמו דברים שמעניינים מאמנים.
מבחינת ספרים יש שפע של דיונים על זה בפורום, ממליץ להתחיל מss, ppss, 5/3/1 וthe strongest shall survive

וממליץ לך לקחת בחשבון שזו עבודה דיי גרועה עם שכר גרועה והמון תחרות, בשביל להגיע לשכר טוב צריך לצבור שם, פרסום, ידע ותוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית