הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יציאה מסייקל

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
השאלה מכוונת למבינים שבפורום וקצת לחדד את הידיעה כי אני לא יודע בדיוק מה לעשות או שפשוט שכחתי קצת דברים,אדם שהיה בסייקל 3-4 שנים בלי שום מודעות ומן הסתם לא עשה PCT מעולם ולפני חודשיים פלוס הפסיק בלי לקחת שום דבר,מן הסתם שהוא לא במצב טוב ואני כרגע לא יודע מה להמליץ לו לעשות כדי לעזור לו להשתקם.

תודה מראש לעונים

השאלה מכוונת למבינים שבפורום וקצת לחדד את הידיעה כי אני לא יודע בדיוק מה לעשות או שפשוט שכחתי קצת דברים,אדם שהיה בסייקל 3-4 שנים בלי שום מודעות ומן הסתם לא עשה PCT מעולם ולפני חודשיים פלוס הפסיק בלי לקחת שום דבר,מן הסתם שהוא לא במצב טוב ואני כרגע לא יודע מה להמליץ לו לעשות כדי לעזור לו להשתקם.

תודה מראש לעונים
4 שנים על מינוני סייקל? או בלאסט אנד קרוז ?

קודם כל שיבצע בדיקות דם מקיפות ופרופיל הורמונלי מתוכן
ושיעשה בדיקת זרע
בנוסף אולי יצטרך אקו-לב/אולטרסאונד כבד וכד' תלוי מה היה בשימוש בכל השנים הללו

• פותח/ת השרשור
הבחור 4 שנים לא יצא מסייקל ורק החליף חומרים,בא נגיד שהוא השתמש בכל סוגי החומרים במינונים סבירים כמו למשל 750 מג טסט לשבוע ושאר החומרים במינונים האופטימליים,הכוונה להרגשה על הפנים היא להתאוששות,הוא בנפילה של ליבידו והרגשה של טסט נמוך כמו שכולנו חווינו,בבדיקות דם הכל יחסית היה תקין (כבד וכו׳) למעט טסט נמוך מאוד,השאלה שלי היא איזה pct לתת לו,יש לו ביד את כל מה שצריך השאלה היא אופן השימוש והמינונים
אני אוסיף שהבחור הספיק להביא ילד 2 בזמן הזה של ה4 שנים עם חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית