הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 145x5 ודדליפט 195x3

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
אני עושה טקסס כהכנה לתחרות של מאי, כרגע בשבוע 16, הולך להתחרות בעד 100 והמטרה היחידה שלי היא טוטאל 500+ בכל זאת תחרות ראשונה
לקחתי ריסט ארוך כדי להתרגל לנפח, , משקל גוף נוכחי: 94
הסקוואט גבולי אני יודע, אבל בתחרות אני בוודאות אגיע לעומק נורמאלי מהאווירה/לחץ וכל זה, ה50 קילו פער בין הסקוואט לדדליפט נוצר בגלל הרבה בלאגן עם הסקוואט בשנה שעברה

נערך לאחרונה:
אחלה סקוואט
נראה אבל שאתה שם את השרוולים קצת נמוך מידי
כאילו אישית אני שם את הX על הברך כדי ששם תהיה התמיכה של התפירה אבל זה נראה שזה נמוך פה מהברך
או שאני טועה?

גם אחלה דד

הדדליפט אחלה, רק תנסה להחזיק אותו למעלה שניה אחת יותר, אתה בכל זאת צריך לחכות למעלה לפקודה להורדה
ובסקוואט המשקל ממש יושב לך קדימה, תוריד אותו טיפה על הגב ותפתח יותר רגליים, ככה המשקל יתחיל וישאר מעל אמצע כף רגל
וגם אסור שהמשקל יתגלגל על הגב כמו בסירטון, גם על זה פוסלים

• פותח/ת השרשור
איך אתה מתכנן להגיע ל500 טוטאל?
וכמובן כל הכבוד:s85:
המטרה היא שהאימון עצימות אחרון לפני התחרות יהיה
סקוואט 160 ל3-5
בנץ' עצירה 100 ל3-5
דדליפט 210 ל3

בתחרות אני מתכנן ללכת לכניסה ראשונה עם הrm3 חוץ מבבנץ' שאני נכנס עם קצת פחות, מתכנן על 180 סקוואט, 220-230 דדליפט ובנץ' 105+ בכניסה שלישית

• פותח/ת השרשור
הדדליפט אחלה, רק תנסה להחזיק אותו למעלה שניה אחת יותר, אתה בכל זאת צריך לחכות למעלה לפקודה להורדה
ובסקוואט המשקל ממש יושב לך קדימה, תוריד אותו טיפה על הגב ותפתח יותר רגליים, ככה המשקל יתחיל וישאר מעל אמצע כף רגל
וגם אסור שהמשקל יתגלגל על הגב כמו בסירטון, גם על זה פוסלים
יש ימים שאני מחזיק יותר בסוף הסט של הדדליפט, אני עדיין לא עקבי עם כל הפקודות בערך עד סוף אפריל שמשם כל אימון הולך להתבצע עם פקודות בכל התרגילים, נניח בבנץ' כרגע לפעמים אני פשוט עוצר לבד ולפעמים אני לוקח לי בנאדם שיגיד לי start press וrack בחזרה האחרונה, ב3-4 שבועות האחרונים של ההכנה כל הסטים הכבדים הולכים להיות עם פקודות, לגבי המיקום של המוט בסקוואט אני אבדוק את זה בנפח הבא שלי, יכול להיות שבסט הספציפי הזה אולי נכנסתי גבוה מידי אבל בדרך כלל שאני מצלם מאחורה אני רואה שהמוט יושב בדיוק בגובה המתאים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית