הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרונט סקוואט 220KG קל מדי

עונס שאלה: אתה יכול להחזיק כמו וויטליפטר?
למה בעצם פווארליפטרים אוחזים ככה? או למה אתה ספציפית אוחז ככה ? סתם לידע כללי
וכל הכבוד! משקל מפגר

למה בעצם פווארליפטרים אוחזים ככה?
רוב הליפטרים שראיתי עושים פרונט מחזיקים כמו בWL, לא רואה באחיזה השנייה שום דבר רע למרות שאני אוהב את העמידת WL (בפרונט הלא כל כך כבד שאני עושה אחת לכמה זמן)

משקל מרשים מאוד בפרונט סקוואט!

אוחזים ככה כי לא מצליחים להגיע לסט אפ כמו שצריך.

אני בעבר החזקתי WL בכיף, ומאז שהבייספס גדלו ועליתי במשקל לא מצליח להחזיק ככה ולשרוד סט. חברה שלי טוענת שזה גמישות ואפשר לעבוד על זה.

אני בעבר החזקתי WL בכיף, ומאז שהבייספס גדלו ועליתי במשקל לא מצליח להחזיק ככה ולשרוד סט. חברה שלי טוענת שזה גמישות ואפשר לעבוד על זה.

אין ספק שגמישות משחקת פה תפקיד משמעותי. לקלוקוב יש בייספס לא קטנים והוא עושה פרונט סקוואט באחיזה רגילה (כמו גם תרגילי WL באופן כללי).

• פותח/ת השרשור
אני יכול להיכנס לפרונט כמו wl
מעדיף את האפשרות השנייה כי פחות לוחץ על פרק כף היד, ובגדול יותר זורם לי ככה.

והיא צודקת. אני לעומת זאת יש לי את הגמישות או התנועתיות לאחוז באחיזת "אני אוהב הרמת משקולות" ולהרים גבוה למעלה את המרפקים אבל זה אונס לי את שורש כף היד, ומונע ממני ללחוץ חזה לאחר מכן כמו בן אדם, אבל המוט בהחלט מוחזק בצורה יציבה למעלה ולא מחליק קדימה....מצד שני כשאני מחזיק באחיזת "בילדרים" זה לא יציב וכל פעם מתחלק לי קדימה (כנראה חסר בשר בכתפיים) אבל מבחינת נוחות לשורש כף היד הרבה יותר נוח, בקיצור....אני חי ללא פרונט סקוואט 😵
סופטי מרשים ביותר! בסה"כ אימוג'י של WOW מגיע לך! 😲

אני מניח שזה פשוט הרגל, גם לי בהתחלה כאב ואחר כך התרגלתי כבר והגעתי למשקלים יחסית גבוהים (160) וכשניסיתי לעשות באחיזת ליפטרים היה לי ממש לא נוח.

אני אמנם לא חסיד אישי של FS, אבל לגבי אחיזה, אני נאלץ לאחוז כמו אושר בסרטון, רק בשל מגבלת מימדים וגמישות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית