עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפרונט סקוואט הוא ווריאציה יוצאת מן הכלל של הסקוואט, רק שבמקרה זה, התרגיל מבוצע כשהמוט נח על קדמת הכתפיים. זוהי וריאציה שתשים לחץ מקסימלי על הארבע-ראשי, אך מסובכת מאוד לביצוע מבחינה טכנית. כשהדבר מתאפשר יש לבצע את הפרונט סקוואט באימון האמצעי של השבוע, כאשר המתאמן זקוק לפיורדיזציה מתקדמת יותר לתוכנית האימונים שלו.
"כאשר המתאמן זקוק לפיורדיזציה מתקדמת יותר לתכנית האימונים שלו".אז למה במאמר על הss רשום לעשות שמומלץ לעשות את הפרונט סקוואט יום אחד בשבוע במקום הסקוואט הרגיל?
אתה יכול להתחיל מהיי באר עד שהגמישות בכתף תחזור, גם אנשים עם בעיות הרבה יותר חריפות בפלג גוף העליון יכולים לעשות היי באראני אגיד לכם מה הבעיה שלי, אני פשוט לא מצליח להיכנס מתחת למוט בבאק סקוואט בגלל בעיות בגמישות של הכתפיים ובגלל דלקת כרונית בשריר שהורידה את הגמישות למצב ממש קשה אז האפשרויות שלי מוגבלות ל:
לעשות יותר תרגילי גמישות לכתף ובנתיים לעשות רק פרונט סקוואט שזה מה שאני עושה עכשיו
או לא לעשות בכלל סקוואט בss ... שזה בערך הפתרון הכי גרוע.
השאלה אם היי באר יהיה לי עדיף מפרונט סקוואטאתה יכול להתחיל מהיי באר עד שהגמישות בכתף תחזור, גם אנשים עם בעיות הרבה יותר חריפות בפלג גוף העליון יכולים לעשות היי באר
כן...השאלה אם היי באר יהיה לי עדיף מפרונט סקוואט
כן- זה יהיה עדיף בהרבההשאלה אם היי באר יהיה לי עדיף מפרונט סקוואט
איך מכל התגובות שלי החלטת שאני לא מנסה לפתור את הבעיה?כמו שאמרו - עדיף היי באר. אין עם זה שום בעיה.
הבעיה היא שאתה לא עושה תרגיל בגלל מגבלה כלשהי, במקום לפתור את המגבלה.
ראיתי אנשים מאוד לא גמישים עם בעיות לא קטנות, עובדים על זה ובהדרגה מצליחים להגיע לפוזיציה.
אתה מתחיל לעבוד בתוכנית מאד תבענית, תוציא לך מהראש את המשפט "ככה אני רגיל".
מה זה מאוד קשה וכואב?איך מכל התגובות שלי החלטת שאני לא מנסה לפתור את הבעיה?
אני הולך לפיזיותרפיה פעמיים בשבוע עם חשמל ודיקור ועושה כל יום חצי שעה מתיחות לכתף עם תרגילי חיזוק ויציבה... מה לעשות זה תהליך ארוך ובגלל שזה תהליך ארוך זה אומר שאני לא אוכל לעשות ss? אז עשיתי את הוריאציה הזאת כי זה מה שאני מסוגל כרגע במצבי אבל זה ממש לא מצב קבוע...
בכל מקרה היום עשיתי היי באר היה מאוד מאוד קשה וכואב אבל הצלחתי לקבוע התחלה ב70 קילו סקוואט כשבפרונט אני עושה 85... נראה איך ילך הנושא
מה זה מאוד קשה וכואב?
אני מקווה שזה רק היה קשה וכואב בטרפזים ושזה לא כאב לך בכתפיים והמשכת לעבוד
ועוד משהו, שים אגודל מעל המוט אל תשתמש באחיזה סגורה גם אם זה hb, באחיזה סגורה יש יותר סיכוי שתתמוך בחלק מהמשקל עם הידיים וככה גם עם הכתפיים
תנסה בhb לשמור את המרפקים מתחת למוט ולהרחיב את האחיזה (אבל לא יותר מידי)כן טרפזים וטיפה בשריר עם הדלקת כי בסוף הוא מאוד מעורב במתיחה של היד לאחיזה הזאת
וכן אם אני שם אגודל מתחת למוט זה ממש כואב אז אני נטו משתמש ביד עם אגודל מעל רק בשביל לייצב את המשקל על הגב לא בשביל לעזור עם המשקל...(בדיוק כמו שבפרונט אני יכול גם ליישר את הידיים בלי לגעת במוט ועדיין לרדת לסקוואט שובר מקביל)