הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם הורמונים

Bigmuscle

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
שלום בן 34,לא מתאמן מסיבית בכלל, מעשן,נוטל כדורים נוגדי חרדה ודכאון,לא שעיר , לאחר התחלה של נוגד דכאון חדש בשם ברינטליקס עשיתי בדיקות דם ויצאו התוצאות הבאות:
יש לציין שחסר רק fsh שיצא 2.4 שעשיתי לפני חודש וכל השאר פה,רציתי לשאול מה דעתכם?
האם אמורה להיות לי זקפה טובה לפי המדדים וחשק מיני? כי אין לי ... ואני גם מדוכדך רוב הזמן, לפני שנה שהתאמנתי יותר היה טסטוסטרון טוטאל 5.56...

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170329-201633.png
    Screenshot_20170329-201633.png
    KB 24.5 · צפיות: 455
  • Screenshot_20170329-201640.png
    Screenshot_20170329-201640.png
    KB 22.7 · צפיות: 304
  • Screenshot_20170329-201719.png
    Screenshot_20170329-201719.png
    KB 20.1 · צפיות: 201
  • פותח/ת השרשור
אני אבדוק...חוץ מזה הכל תקין? והאם ירחדה בטוטאל טסט זה בגלל הפסקת האימונים וירידת מסת השריר? כנראה שזה העלה את הshgb

• פותח/ת השרשור
וואלה תשמע אין לי זקפת בוקר מתקופת הצבא... לא יודע מה הסיבה...
אגב תראה שהטוטאל טסטוסטרון ירד לי משמעותית משנה שעברה אבל גם ממש הורדתי באימונים... מה דעתך אני זקוק לטיפול שם? או שהכל תקין וצריך רק להתאמן טוב ולישון טוב?
ושאלה שנייה,קראתי במאמרים מחול שהבדיקה הכי מדוייקת זה bio available testosterone כלומר לוקחיפ בחשבון גם את האלבומין שקשורים כח הקשר מולם רופף

מניסיון אישי ממליץ לך לנסות לחזור למתכונת אימונים גבוה יותר ולשלב יותר שעות שינה בלילה. לכל הפחות 8.
חזור עוד חודש ותעדכן

בדקתי ויצא free androgen index 42 שהסקאלה בין 20 ל 96
ןה shbg לא גבוה ולא נמוך
התוצאה סבירה לאדם בגילך ולמול ליתר התוצאות
חוסר חשק מיני אינו קשור רק לכך, ויכול להיות שאתה בתקופה של לחץ כלשהו, עד שנוגדי הדיכאון יעבדו באופן יעיל אולי ייקח זמן
הייתי ממליץ להמשיך באורח חיים בריא וספורטיבי, לדאוג לשינה טובה ולחשוב חיובי. הרבה פאן מנטאלי בעניין הזה
אם אתה רואה שאתה לא מתקדם בעניין, גש שוב לרופא המשפחה לניסיון אבחון נוסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית