הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין להתחיל עם מחלת רקע

AvihayM

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
3
28
3
מישהו יודע אם FMF, כמחלה כרונית ברקע יכולה לבצע נזק כתוצאה משימוש? רוצה להתחיל ולא יודע אם זה נוגד אחד את השני.
תודה לעונים​

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ציפתי שאנשים שאולי מכירים או יודעים על המחלה יוכלו לעזר, תוכל לעיין בגוגל כי אם אתחיל להביא מאמרים לכאן על זה, זה לא ייגמר.

קיצור של מה זה? לא נוכל לעזור לך אם לא נדע בידיוק על איזו מחלה מדובר

אתן הקדמה זריזה, אני שחקן כדורגל בן 22 גובה 182 משקל בין 74 ל76, אני מנסה המון זמן לעלות ל80-81 כדי לעלות במסת שריר ועכשיו זה הזמן הכי טוב לעלות בגלל שאין אימונים ולא משחקים (פגרה).
קניתי עמילו טרופין בהמלצת סטס סטרזבורג, השאלה שלי היא כזו, אם אשלב את העמילו עם חלבון קריאטין וbcaa זה יהיה בסדר? או שלדעתכם אפשר לוותר על אחד המרכיבים? תודה לכל העוזרים בדחיפות!

זה מה ששאלת לפני כמה חודשים. ניסית לעלות במסה וקיבלת הצעה מאיזה באדי בילדר לקנות עמילן [שהוא מתפרנס ממנו כנראה]. מה שכן הוא היה צריך לומר לך, אם היה בחור הוגן, שכדי לעלות במאסה אתה צריך פלוס קלורי ואימונים מתאימים. אם היה לך את הידע הנדרש לקחת סטרואידים, היית מבין זאת לבד, ומתרחק ממנו, ובטח לא חושב על bcaa כתוסף שעוזר לך לעלות במאסה. לא בקטע רע, חסרה לך הבנה בסיסית של תזונה ואימונים, ועד שלא תרכוש אותה אין לך מה לחשוב על שימוש באנאבולים.
אהלן לכולם,
צריך עזרה לגבי כמות ההכנסה הקלורית המומלצת בשבילי ביום חשוב מאוד להדגיש שזה למסה וכמות חלבון ופחמימה מומלצת ביום.
כאן ביקשת עזרה לגבי בניית תפריט למאסה. שוב, לא בקטע רע, אם אתה לא מסוגל לבנות תפריט למה שתהיה מסוגל לבנות סייקל? חכה עם זה.
אתה רוצה לעלות במאסה בתור ספורטאי? לך לתזונאי ספורט, לייעוץ אישי של האתר או משהו דומה, קפיצה לשימוש במצב שלך לא תהיה חכמה במיוחד, וכל זאת עוד בלי לדבר על המחלה הכרונית שלך.

• פותח/ת השרשור
Familial Mediterranean fever

קדחת ים תיכונית משפחתית – ויקיפדיה
זה מה ששאלת לפני כמה חודשים. ניסית לעלות במסה וקיבלת הצעה מאיזה באדי בילדר לקנות עמילן [שהוא מתפרנס ממנו כנראה]. מה שכן הוא היה צריך לומר לך, אם היה בחור הוגן, שכדי לעלות במאסה אתה צריך פלוס קלורי ואימונים מתאימים. אם היה לך את הידע הנדרש לקחת סטרואידים, היית מבין זאת לבד, ומתרחק ממנו, ובטח לא חושב על bcaa כתוסף שעוזר לך לעלות במאסה. לא בקטע רע, חסרה לך הבנה בסיסית של תזונה ואימונים, ועד שלא תרכוש אותה אין לך מה לחשוב על שימוש באנאבולים.

כאן ביקשת עזרה לגבי בניית תפריט למאסה. שוב, לא בקטע רע, אם אתה לא מסוגל לבנות תפריט למה שתהיה מסוגל לבנות סייקל? חכה עם זה.
אתה רוצה לעלות במאסה בתור ספורטאי? לך לתזונאי ספורט, לייעוץ אישי של האתר או משהו דומה, קפיצה לשימוש במצב שלך לא תהיה חכמה במיוחד, וכל זאת עוד בלי לדבר על המחלה הכרונית שלך.

א. כל הכבוד על ההתמצאות.
ב. השאלה שלי כאן בפורום היא להעשיר את הידע ש"רכשתי" בחודשים הללו, הבנתי שהעמילו הוא סה"כ תוסף שלא יעזור במיוחד ללא תזונה מתאימה.
ג. מצאתי תפריט מעולה לדעתי.. שכרגע מקפיד על כל חלקיו ורואים תוצאות אחרי שלושה ימים מבחינת עליה במשקל, אמנם לא דרסטית אבל מגמתית.
ד. השאלה שלי על החומרים האנבוליים היא שאלה מתוך רצון להבין קודם כל אם יש ניגודים בין החלקים המאפיינים אותי ואם לא, אפשרות שקול את זה.
ה. ממש תודה שוב.

השאלה שלי כאן בפורום היא להעשיר את הידע ש"רכשתי" בחודשים הללו, הבנתי שהעמילו הוא סה"כ תוסף שלא יעזור במיוחד ללא תזונה מתאימה.
שמח לשמוע.
מצאתי תפריט מעולה לדעתי.. שכרגע מקפיד על כל חלקיו ורואים תוצאות אחרי שלושה ימים מבחינת עליה במשקל, אמנם לא דרסטית אבל מגמתית.
יופי, יש לך תוצאות ואתה עולה במשקל, למה שתשבור את הראש על לשלב אנאבולים עכשיו? לא מתקנים את מה שלא שבור.
השאלה שלי על החומרים האנבוליים היא שאלה מתוך רצון להבין קודם כל אם יש ניגודים בין החלקים המאפיינים אותי ואם לא, אפשרות שקול את זה.
אין לי מושג עם החומרים יכולים להתנגש עם מחלה דלקתית [לא מבין מספיק באנדרוקרינולגיה נכון לכרגע], אבל כל עוד לא מיציתי פוטנציאל גנטי לעלות בצורה טבעית, [ובטח בתור מתאמן מתחיל - ללא קשר לנסיונך בכדורגל, אלא בקשר לפוטנציאל שלך לצבור מסת שריר], לא הייתי חושב על שימוש. אבל זה רק אני.
ד. ממש תודה שוב.
בכיף 😃

• פותח/ת השרשור
שמח לשמוע.

יופי, יש לך תוצאות ואתה עולה במשקל, למה שתשבור את הראש על לשלב אנאבולים עכשיו? לא מתקנים את מה שלא שבור.

אין לי מושג עם החומרים יכולים להתנגש עם מחלה דלקתית [לא מבין מספיק באנדרוקרינולגיה נכון לכרגע], אבל כל עוד לא מיציתי פוטנציאל גנטי לעלות בצורה טבעית, [ובטח בתור מתאמן מתחיל - ללא קשר לנסיונך בכדורגל, אלא בקשר לפוטנציאל שלך לצבור מסת שריר], לא הייתי חושב על שימוש. אבל זה רק אני.

בכיף 😃

חלילה.. לא חולק עלייך אחי, גם אני באותו הראש של מה שלא שבור לא מתקנים, גם לא חושב שיש קיצורי דרך, בגלל זה הפניתי את השאלה לאנשים שאולי כרגע עם מחלת הרקע ומשתמשים, או בעלי ידע ספציפי, כדי לדעת על אפשרות בשימוש עתידי.

מסכים עם כל מה ש- @BlackSwan אמר.
בנוגע לשאלה של הדיון, זו שאלה מורכבת מאוד, ואני לא בטוח לחלוטין שאפילו לרופא מומחה תהיה תשובה חד משמעית.
הדבר היחיד שנראה לי זה שזה מתכון להרס של המפרקים.
על סטרואידים השריר יכול לקחת יותר עומס וזה היתרון שלהם, אבל המפרקים לא מקבלים את היתרון הזה, אז הם עלולים להיפגע מהעומס, זה בשילוב עם המחלה שלך שפוגעת גם במפרקים זה נראה לי מתכון לאסון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית