הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאודורנט וכורכום

• פותח/ת השרשור IA84
  • פורסם בתאריך

IA84

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,

מבקש לקבל המלצה לשני תכשירים שונים לגמרי:
האחד - דאודורנט למתאמן בחד"כ, יעיל ככל האפשר במינימום מחיר. כזה שגם לא יסריח כעבור כמה שעות, ואם אפשר שיהיה מתאים גם לשימוש כללי לפני כל יציאה.
אוסיף שאני סובל מזיעה מוגברת כתוצאה משימוש בתרופה לקשב וריכוז.

השני בכיוון אחרי לגמרי - נושא הכורכום. יש לי פציעה שחוזרת על עצמה, ככל הנראה דלקת באיזור המפרק ביד ימין, מורגש אחרי סקוואט וגם בבנצ' (דובר על הנושא כאן בעבר)

עדיין לא ברור לי ממה זה נגרם, אני רק רוצה לנסות את הכורכומין ולקבל המלצה לסוג ספיציפי אם אפשר.

תודה מראש.

לגבי הכורכום, לא משנה איזה סוג.
העיקר שיהיה מעורבב עם פפרין
בד"כ זה 1000 מג כורכומין ו5 מג פפרין אם אני לא טועה.

קח בחשבון שזה לא 100% - המחקרים על זה לא חד משמעיים וזה לא מוצר זול

לגבי הכורכום, לא משנה איזה סוג.
העיקר שיהיה מעורבב עם פפרין
בד"כ זה 1000 מג כורכומין ו5 מג פפרין אם אני לא טועה.

קח בחשבון שזה לא 100% - המחקרים על זה לא חד משמעיים וזה לא מוצר זול

האמת שזה כן משנה.
בבדיקה שעשו ראו כי בחלק מהחברות אחוז החומר הפעיל (הכורכומין עצמו) בטבליה היה על סף הבדיחה.
מרבית החברות המוכרות יצאו בסדר, אבל היו כמה חברות קיקיוניות שהאחוז הפעיל של הכורכומין הגיע ל 2%!!!!! שזה כמו לקחת כדור פלצבו.

אם תזמין מחברות מוכרות זה אמור להיות בסדר.

האמת שזה כן משנה.
בבדיקה שעשו ראו כי בחלק מהחברות אחוז החומר הפעיל (הכורכומין עצמו) בטבליה היה על סף הבדיחה.
מרבית החברות המוכרות יצאו בסדר, אבל היו כמה חברות קיקיוניות שהאחוז הפעיל של הכורכומין הגיע ל 2%!!!!! שזה כמו לקחת כדור פלצבו.

אם תזמין מחברות מוכרות זה אמור להיות בסדר.
לא הכרתי..יכול לצרף את הבדיקה?

זה ידוע, הכורכום מחולק לחלקים שבינהם רק אחד מהם מכיל את החומר הפעיל הכה נחשק.
חברות זולות שמות לנו תבלין כורכום זול ומוכרות אותו ברווח עצום. תהליך המיצוי מאוד יקר ולכן הם מחפשים כמה שיותר דרכים להוזיל את עלויות הייצור...

זה ידוע, הכורכום מחולק לחלקים שבינהם רק אחד מהם מכיל את החומר הפעיל הכה נחשק.
חברות זולות שמות לנו תבלין כורכום זול ומוכרות אותו ברווח עצום. תהליך המיצוי מאוד יקר ולכן הם מחפשים כמה שיותר דרכים להוזיל את עלויות הייצור...
לא הכרתי שיש חברות שמוכרות כדורים עם 2% חומר פעיל..

זה היה בתוכנית תחקירים בערוץ 10 אם אני לא טועה, שלחו את הכורכומין ל2 מעבדות אחת בארץ ואחת בארה״ב.
התוכנית עסקה בשוק התוספי תזונה פה בארץ.
אם אני זוכר נכון בכורכומין של אלטמן היה 78 אחוז חומר פעיל, ובשל סולגאר היה מעל 90%.
חברה אחרת שגם נמכרת פה בארץ הייתה עם נתון מבזה של 2%, מה שאומר שהם פשוט לקחו כורכום שקונים בשוק ושמו אותו בטבליה.

זה היה בתוכנית תחקירים בערוץ 10 אם אני לא טועה, שלחו את הכורכומין ל2 מעבדות אחת בארץ ואחת בארה״ב.
התוכנית עסקה בשוק התוספי תזונה פה בארץ.
אם אני זוכר נכון בכורכומין של אלטמן היה 78 אחוז חומר פעיל, ובשל סולגאר היה מעל 90%.
חברה אחרת שגם נמכרת פה בארץ הייתה עם נתון מבזה של 2%.
אמרו את השם שלה?

מצאתי:

עושות חשבון 4 - ויטמינים ותוספים

סעמק, זה הכורכומין שלי :|
לא מאמין שקניתי את זה ב160 שקל 😣

ד"א אמ;לק לסרטון -

סודות המזרח - 2.19% חומר פעיל
סופהארב - 74.62%
אלטמן - 78.67%
סולגאר - 90.59%

שאפו + מוניטין + לייק לעצמי על זה שזכרתי את האחוזים חחחחחח...
ויש לי פתרון בשבילך, תבלע את כל ה 60 טבליות בבת אחת ככה תגיע לרמת כורכומין טובה.

איזה תסכול..קניתי לא מזמן

אני עד היום הייתי קונה של אלטמן, מרבית הזמן היה עליהם מבצע של 2 ב 200, ככה שיוצא 120 טבליות ב 200.
בגלל שזה הפך להיות הוצאה גבוהה מדי, הזמנתי כורכומין של האתר שאסור לדבר עליו פה, אני מקווה בכל מאודי שהוא איכותי ולא עם 2%, אבל גם אם לא זה כבר יקר מדי לממן כורכומין פה בארץ.

אני עד היום הייתי קונה של אלטמן, מרבית הזמן היה עליהם מבצע של 2 ב 200, ככה שיוצא 120 טבליות ב 200.
בגלל שזה הפך להיות הוצאה גבוהה מדי, הזמנתי כורכומין של האתר שאסור לדבר עליו פה, אני מקווה בכל מאודי שהוא איכותי ולא עם 2%, אבל גם אם לא זה כבר יקר מדי לממן כורכומין פה בארץ.
מה שמחזיר לתחילת ההודעה, לא כולם תומכים בזה מחקרית ביעילות של כורכומין..אז לא צריך לעוף על זה יותר מדי..

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
לסיכום אני מבין שכדאי ללכת על סולגאר?

לגבי הדואדורנט ..אם אפשר לקבל אפקט דומה בתרסיס הייתי מעדיף, אם לא אז אלך על הג'ל ..
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית