הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פשוט לחטוף - Adidas Powerlift 3

Jack_Bristow

משתמש קבוע
1,838
634
נק' מוניטין:
1,978
1,838
634
לכל מי שפזל לכיוון נעלי הרמת משקולות נורמליות והמחיר גרם לו לחזור בו ולקנות בסוף אולסטאר אני חושב שתם העידן.

נעלי הרמת משקולות למתאמן המתחיל במחיר שובר שוק 45$:
adidas Powerlift.3 Shoes Men's Orange | eBay

אם מישהו קנה והתאמן אני אשמח שהוא יוסיף תגובה בנעוץ למעלה של ביקורות נעליים ואחד החברי'ה יוסיף לינק בהודעה הראשונה שלי, זה בטח יעזור למתלבטים וכאלה ששוקלים לקנות את הנעל

אם מישהו קנה והתאמן אני אשמח שהוא יוסיף תגובה בנעוץ למעלה של ביקורות נעליים ואחד החברי'ה יוסיף לינק בהודעה הראשונה שלי, זה בטח יעזור למתלבטים וכאלה ששוקלים לקנות את הנעל

שאגיע הביתה אכתוב

אני צריך מידה 9 us ככה שזה 22 דולר, חייב להשיג את זה
הבעיה שאני לא יודע איך להתעסק עם המשלוח, מישהו יכול להסביר?

אני צריך מידה 9 us ככה שזה 22 דולר, חייב להשיג את זה
הבעיה שאני לא יודע איך להתעסק עם המשלוח, מישהו יכול להסביר?
נרשמים לאתר שליחויות, מקבלים כתובת בארה"ב ושולחים אליה (אין עלות משלוח מאיביי לארה"ב עבור מוצר). הבעיה היא שלא מפורטים גודל ומשקל החבילה, כך שלא ניתן לחשב כמה המשלוח ארצה יעלה.

נרשמים לאתר שליחויות, מקבלים כתובת בארה"ב ושולחים אליה (אין עלות משלוח מאיביי לארה"ב עבור מוצר). הבעיה היא שלא מפורטים גודל ומשקל החבילה, כך שלא ניתן לחשב כמה המשלוח ארצה יעלה.
בשונה משאר המוצרים, נעליים לא נשקלות. הן נחשבות כקטגוריית מוצרים בפני עצמה. לפחות איפה שאני קניתי.
במקרה הכי גרוע אתה פשוט יכול לשאול את המוכר לגבי המשקל של החבילה.
אני קניתי את שלי לפני שנתיים וחצי דרך חברה מתחרה של BUY2USA אך אני לא זוכר את שמה. הגיע אליי תוך 3 ימים מיום ההגעה של החבילה למחסנים בארה"ב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית