נק' מוניטין:
0
- 1
- 0
שלום ... רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בחוכמת כמה מבינים פה לגבי משהו בבדיקת דם.
כבר שנתיים שאני חווה תסמינים שהשורש שלהם בבעית עיכול והתערבות של שאר הגוף , התסמינים הם:
- הרגשה שהאוכל לא נספג וחוסר שובע , יותר כבדות בלי תחושת שובע.
- עייפות בלתי פוסקת לא משנה כמה אני ישן.
- האטה בפעילות מעיים שהשתפרה עם שינוי תזונתי ( ירקות , פחמימות טובות ) ולקיחת תוספי תזונה ( פרוביוטיקה , אנזימי עיכול ).
- חשק מיני ממש ברצפה .
- דיכאון , חרדה.
- קושי בהתרוקנות ( יציאות נורמליות וקשות ).
- חוסר צמא!
- כאבים אחרי יציאות .
- ערפל במוח , ומיגרנות באמצע הראש וחוסר ריכוז , ניתוק מוחלט.
- ירידה במשקל די חצי יזומה , רוב הזמן אין תאבון בגלל הבטן וקשה להכיל ארוחות גדולות , אך תחושה של מלא מקום בזמן אכילה וכבדות אחרי ארוחות , דיספססיה.
כבר עברתי די הרבה רופאים ותזונאים ורק לאחרונה ביצעתי שוב בדיקת דם לראות מצב כללי ואראה כן את התוצאות ותגידו לי מה אתם חושבים:
בנוסף רוצה לציין שלגבי האנזימי כבד הייתה תשומת לב וביצעתי שוב בדיקת תפקודי כבד ויצא אותם תוצאות!
כבר שנתיים שאני חווה תסמינים שהשורש שלהם בבעית עיכול והתערבות של שאר הגוף , התסמינים הם:
- הרגשה שהאוכל לא נספג וחוסר שובע , יותר כבדות בלי תחושת שובע.
- עייפות בלתי פוסקת לא משנה כמה אני ישן.
- האטה בפעילות מעיים שהשתפרה עם שינוי תזונתי ( ירקות , פחמימות טובות ) ולקיחת תוספי תזונה ( פרוביוטיקה , אנזימי עיכול ).
- חשק מיני ממש ברצפה .
- דיכאון , חרדה.
- קושי בהתרוקנות ( יציאות נורמליות וקשות ).
- חוסר צמא!
- כאבים אחרי יציאות .
- ערפל במוח , ומיגרנות באמצע הראש וחוסר ריכוז , ניתוק מוחלט.
- ירידה במשקל די חצי יזומה , רוב הזמן אין תאבון בגלל הבטן וקשה להכיל ארוחות גדולות , אך תחושה של מלא מקום בזמן אכילה וכבדות אחרי ארוחות , דיספססיה.
כבר עברתי די הרבה רופאים ותזונאים ורק לאחרונה ביצעתי שוב בדיקת דם לראות מצב כללי ואראה כן את התוצאות ותגידו לי מה אתם חושבים:
בנוסף רוצה לציין שלגבי האנזימי כבד הייתה תשומת לב וביצעתי שוב בדיקת תפקודי כבד ויצא אותם תוצאות!