הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון/תפקוד כליות.

• פותח/ת השרשור OrH
  • פורסם בתאריך

OrH

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מעוניין להתחיל סייקל ראשון על טסט אנטט (למטרת חיטוב ושמירת מסה שריר) נתונים :
בן 22 גובה 1.91 משקל 114 אחוז שומן 14-15
עשיתי בעבר כבר 3 סייקלים של שורפי שומן (קלן/אלבוט עם t3 וקטוטי)
מהלך הסייקל :
שבוע 1-10: טסט אנטט 250מ''ג זריקה כל 5 ימים
שבוע 3-10: hCG 500iu זריקה פעם בשבוע
PCT: מתחיל 20 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט
כלומיד: 100-100-50-50
טמוקסיפן: 40-40-20-20
השאלה אם הסייקל הזה טוב למישהו אם תפקוד כליות שונה מהנורמה(כליה אחת 100%, כליה שניה20%)
בעיה מולדת(כליה אקטופית בחלל הבטן)
עד כמה זה ישפיע מבחינת תפקוד על הכליות? האם זה אפשרי ליטול ככה או עדיף מינון נמוך יותר של טסט?
טסט אנטט של bayer schering.

קבצים מצורפים

• 1491391325108354484637.jpg
    1491391325108354484637.jpg
    KB 81.9 · צפיות: 114
אהלן,

ראשית, שימוש בסטרואידים אינו נקשר ישירות לבעיות בכליות, אלא באופן עקיף.
ניתן להשתמש בחומרים גם במצבך, אך יש לבצע בדיקות תקופתיות.
בנוסף, סייקל ראשון כמו שציינת יתאים עבורך ואין מניעה לבצעו.
אחדד כי את הפרגניל יש לקחת גם לאחר סיום השימוש בטסט, מאחר ורמות הטסט בדם יורדות לאיטן על לרמות בסיס (מתקבלות בערך לאחר 20 ימים, ומשם הסיבה להתחיל PCT) ולכן גם בשבועיים שלאחר סיום הזריקה האחרונה המשך ליטול פרגניל במינון של 500iu לשבוע.
כשבוע לאחר סיום הפרגניל, וזה בעצם כ-21 ימים לאחר הזריקה האחרונה, התחל PCT

• פותח/ת השרשור
אהלן,

ראשית, שימוש בסטרואידים אינו נקשר ישירות לבעיות בכליות, אלא באופן עקיף.
ניתן להשתמש בחומרים גם במצבך, אך יש לבצע בדיקות תקופתיות.
בנוסף, סייקל ראשון כמו שציינת יתאים עבורך ואין מניעה לבצעו.
אחדד כי את הפרגניל יש לקחת גם לאחר סיום השימוש בטסט, מאחר ורמות הטסט בדם יורדות לאיטן על לרמות בסיס (מתקבלות בערך לאחר 20 ימים, ומשם הסיבה להתחיל PCT) ולכן גם בשבועיים שלאחר סיום הזריקה האחרונה המשך ליטול פרגניל במינון של 500iu לשבוע.
כשבוע לאחר סיום הפרגניל, וזה בעצם כ-21 ימים לאחר הזריקה האחרונה, התחל PCT

אוקי אז לפי החלוקה אני אמשיך לקחת עוד 2 זריקות של פרגינל במשך עוד שבועיים (יום שישי ההזרקה של פרגינל) או להעביר את הזריקה של הפרגניל עם ליום של הזריקה עם הטסט ככה זה באמת יצא 21 ימים? וגם זה יוצא כאילו שאני מתחיל את הpct ביום ג ? הכוונה זה יוצא בסוף לפי דעתך 10 זריקות של 500iu במקום 8 זריקות כמו שיצא בדף ?
ד''א עשיתי בדיקת דם,אק''ג,צילום חזה לפני שבוע וחצי ויצא תקין להכל.

• פותח/ת השרשור
אפשר להזריק ביום של הטסט
אם התוצאות תקינות זה בהחלט מעודד

תודה רבה, אם תוכל לא לנעול את האשכול אני ארצה שתענה לי בזמן הזה שאקנה את החומרים עד כמה אמין הbayer שאני קונה
אשמח לתשובה הכנה

אוקי אז לפי החלוקה אני אמשיך לקחת עוד 2 זריקות של פרגינל במשך עוד שבועיים (יום שישי ההזרקה של פרגינל) או להעביר את הזריקה של הפרגניל עם ליום של הזריקה עם הטסט ככה זה באמת יצא 21 ימים? וגם זה יוצא כאילו שאני מתחיל את הpct ביום ג ? הכוונה זה יוצא בסוף לפי דעתך 10 זריקות של 500iu במקום 8 זריקות כמו שיצא בדף ?
ד''א עשיתי בדיקת דם,אק''ג,צילום חזה לפני שבוע וחצי ויצא תקין להכל.
כמו ש @Daniel Barack כתב אין בעיה בזריקות באותו יום , אבל לא מומלץ להזריק חומר על בסיס מים ועל בסיס שמן באותו אזור באותו יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית