מודל היופי הגברי

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך
הסתכלת פעם על מה שקורה בקוריאה.. שם אידאל היופי לגבר הוא שונה.
תרבות הפופ שם סוגדת לגברים רזים ומאוד נשיים.. צבעים בשיער , תספורות מוזרות.. גוון עור בהיר

זה עניין של תרבות ואופנה בסופו של דבר..

ושתדע לך שיש הרבה אירופאים שמאוד אוהבים את המראה המזרחי.. ולא את המראה הבלונדי

האמת שרוב האירופאים מעדיפים את המראה של השיער הכהה מאשר הבלונד. אצלינו זה הפוך. זה בעיקר משום שאצלינו בלונד זה נדיר ובצפון מערס אירופה וצפון מרכז שיער בלונדיני זה לא כזה נדיר.

אני חיי באירופה כבר כמה שנים טובות (באיטליה) וחייב לומר שהמראה האשכנזי שלי לא עצר בעדי.

אבל אם נשים בחוץ את תרבויות אסיה (שהן מוזרות לחלוטין לעומת שלנו, צפון אמריקה ואירופה), עדיין מודל היופי הגברי האוניברסלי הוא גבר גבוה, חטוב (לאו דווקא סופר שרירי שזה דווקא מינוס באירופה) ובעל לסת חדה. לגבי צבע שיער זה כבר עניין של טעם

האמת שרוב האירופאים מעדיפים את המראה של השיער הכהה מאשר הבלונד. אצלינו זה הפוך. זה בעיקר משום שאצלינו בלונד זה נדיר ובצפון מערס אירופה וצפון מרכז שיער בלונדיני זה לא כזה נדיר.

אני חיי באירופה כבר כמה שנים טובות (באיטליה) וחייב לומר שהמראה האשכנזי שלי לא עצר בעדי.

אבל אם נשים בחוץ את תרבויות אסיה (שהן מוזרות לחלוטין לעומת שלנו, צפון אמריקה ואירופה), עדיין מודל היופי הגברי האוניברסלי הוא גבר גבוה, חטוב (לאו דווקא סופר שרירי שזה דווקא מינוס באירופה) ובעל לסת חדה. לגבי צבע שיער זה כבר עניין של טעם

אחי... גם אשכנזים נותנים בראש!!
וברגע שאתה מתחיל לדבר איתי על מבנה לסת.. אני חושש שבילתה בחלקים הפחות טובים של אירופה... איפה שאנשים עוד חושבים על טוהר הגזע ואאוגניקה

אחי... גם אשכנזים נותנים בראש!!
וברגע שאתה מתחיל לדבר איתי על מבנה לסת.. אני חושש שבילתה בחלקים הפחות טובים של אירופה... איפה שאנשים עוד חושבים על טוהר הגזע ואאוגניקה

מה הבעיה עם מבנה לסת? לי למשל אין לסת כזאת מרשימה. אבל זה ידוע שלסת מרשימה נחשבת למשהו מושך אצל גברים. כמו ששפתיים בשרניות אצל נשים. אין בזה משהו שקשור לתורת גזע. קשור לטסטוסטרון בזמן הילדות וגיל ההתבגרות

מודל היופי הגברי הוא בולבול גדול וכסף כל השאר לא מעניין אף אחת ולא משנה מאיפה אתה בעולם.

מודל היופי הגברי הוא בולבול גדול וכסף כל השאר לא מעניין אף אחת ולא משנה מאיפה אתה בעולם.

על כסף אפשר להגיד שבעזרתו ניתן להשיג כל אישה (במובן הכללי, לא כל אישה ספציפית), בולבול גדול כשאתה שמן עם כרס שנשפכת לברכיים, לא יעזור.

הכל שטויות.
זה לא כסף/לסת/עיניים ירוקות/קוביות.

מעבר למבנה פנים סביר שאפשר למדוד סימטרית, זה עניין של טעם.
אבל בגדול, כשאתה "זכר אלפא" זה לא באמת משנה מה המודל יופי הפופולארי היום, כי זכר אלפא זה הדבר היחיד שהוכיח את עצמו מבמבחן הזמן.

הכל שטויות.

אבל בגדול, כשאתה "זכר אלפא" זה לא באמת משנה מה המודל יופי הפופולארי היום, כי זכר אלפא זה הדבר היחיד שהוכיח את עצמו מבמבחן הזמן.

תגדיר זכר אלפא

בגדול? ביטחון עצמי, דומיננטיות ודימוי עצמי גבוה.

לגבי דומיננטיות או Authority aura גם נתונים פיזיים מסויימים משפיעים לטוב ולרע. נדיר לראות שמנמוך מכוער כזכר אלפא (לפחות מבחינת רושם ראשוני)

הכל שטויות.

נכון ובדרך כלל אנשים שהשיגו הרבה כסף בכוחות עצמם הם טבעית "זכר אלפא"

הכל שטויות.

זה משהו שמלמדים בקורס לאומנות הפיתוי?

מצורף סרטון (מדקה 29:30) של זכרי יוטא ואחרי הקורס כולם אבל כולם הפכו לזכרי אלפא!!!
שווה צפייה!!

לא, זה משהו די בסיסי בסוציולוגיה

לפי הזה הסרטון ששלחת :
צריך שיהיה לי שיער לבן , גישה של אני יכול לעשות מה שבא לי.. וסגנון הליכה של מישהו שעובר שבץ ברגעים אלה..

פה אפשר לראות פוליטיקאי מיישם את ההבטחה שלו לבוחרים :

לפי הזה הסרטון ששלחת :
צריך שיהיה לי שיער לבן , גישה של אני יכול לעשות מה שבא לי.. וסגנון הליכה של מישהו שעובר שבץ ברגעים אלה..

פה אפשר לראות פוליטיקאי מיישם את ההבטחה שלו לבוחרים :

אין לי מושג איך זה מה שהבנת מכל הניסוי הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית