ייעוץ מכון מתאים לפאוורליפטינג באזור הקריות?

שלומי איטח

משתמש מתחיל
94
17
נק' מוניטין:
39
94
17
טוב אז אני מחפש מכון טוב לליפטינג בקריות אחרי שנדפקתי בקאנטרי גלי גיל וסבלתי שם עכשיו כבר כמה ימים לא מתאמן ומחפש איזה מכון יש הצעות למשהו קרוב לביאליק אבל שיהיה במחיר של 200 שח 220 בערך אשמח לעזרה תודה

• פותח/ת השרשור
יש את הPOWERHOUSE בביאליק, אני חושב ש@White Walker מתאמן שם או התאמן שם בעבר.
התאמנתי שם גם מכון טוב לצערי הוא נסגר לפני כמה חודשים כבר משם התחילה כבר הבעיה שלי ושל עוד כמה שאין לנו לאן ללכת

טוב אז אני מחפש מכון טוב לליפטינג בקריות אחרי שנדפקתי בקאנטרי גלי גיל וסבלתי שם עכשיו כבר כמה ימים לא מתאמן ומחפש איזה מכון יש הצעות למשהו קרוב לביאליק אבל שיהיה במחיר של 200 שח 220 בערך אשמח לעזרה תודה
קרוספיט קרית ים
יש שם אופן ג'ים לדעתי מחיר סביב ה 250
כל התנאים המתאימים להרמות.
גם אני חושב לעבור לשם

קרוספיט קרית ים
גם אני חושב לעבור לשם
בוא לספייס, נהפוך אותו למכון ליפטינג:jester:🤡

• פותח/ת השרשור
בוא לספייס, נהפוך אותו למכון ליפטינג:jester:🤡
קרוספיט קרית ים
גם אני חושב לעבור לשם
הייתי שם היום אחלה מכון אבל מישום מה הוא אמר לי שאופן גים זה רק מגיל 18 ואני יכול רק ללכת לשיעורי קרוספיט שלו
ואיפה זה ספייס

זה בגלל שזה מהפייסבוק ופתחתי אותו באיזה גיל 10 אז זה התאריך ששמתי ואי אפשר לשנות אותו עוד מעט אני 16
חחחח
בכל מקרה, ספייס זה בקרית אתא. מכון מסחרי, ממש לא ליפטינג. ביני לבין המהלך הדגול...

• פותח/ת השרשור
חחחח
בכל מקרה, ספייס זה בקרית אתא. מכון מסחרי, ממש לא ליפטינג. ביני לבין המהלך הדגול...
תאמת שפחות מתאים לי עכשיו למה אין ממש זמן ועד קרית אתא מהבית שלי זה בסביבות ה40 דקות נסיעה חצי שעה

יש לי חבר שמתאמן בבאלנס קלאב, זה במוצקין או ביאליק לא בטוח. מעולם לא הייתי שם אבל הוא מסקביט ומדדלפט כבד אז אני מניח שהמכון מתאים לזה.

זה בגלל שזה מהפייסבוק ופתחתי אותו באיזה גיל 10 אז זה התאריך ששמתי ואי אפשר לשנות אותו עוד מעט אני 16
תיקנתי

חחחח
דיי כבר עם המכון הזה. תתקדם הלאה.
אם אתה צריך טרמפ אני אקח אותך.

יש קצת נציגות של ליפטינג בהולמס בקריון, חוץ מזה יש לנו את טום אז אין דבר כזה שכל הפלטות במכון ילכו לאיזה ליצן של 480 קילו לג פרס אנחנו לא נותנים לליצנים שם פלטות יותר

יש קצת נציגות של ליפטינג בהולמס בקריון, חוץ מזה יש לנו את טום אז אין דבר כזה שכל הפלטות במכון ילכו לאיזה ליצן של 480 קילו לג פרס אנחנו לא נותנים לליצנים שם פלטות יותר
אל תשכח את המחיר.
הבחור ביקש באיזור ה250, לא תמורת כליה...

יש לי חבר שמתאמן בבאלנס קלאב, זה במוצקין או ביאליק לא בטוח. מעולם לא הייתי שם אבל הוא מסקביט ומדדלפט כבד אז אני מניח שהמכון מתאים לזה.

אני מתאמן שם, זה במוצקין.
מכון סבבה לליפטינג, הבעיה היחידה היא שיש כלוב אחד אבל אפשר להסתדר עם זה.

אל תשכח את המחיר.
הבחור ביקש באיזור ה250, לא תמורת כליה...
הם מציעים מנוי שנתי ב260 לחודש שאתה מקבל עם זה 3 אימונים אישיים, עד כמה שזכור לי לא דוחפים שם ב300 לחודש ואם אתה יודע להתווכח אפשר להוריד אותם גם ל250, ה3 אימונים אישיים נשמע כמו שטות אבל יש עם מי לבצע אותם גם אם אתה ליפטר

הם מציעים מנוי שנתי ב260 לחודש שאתה מקבל עם זה 3 אימונים אישיים, עד כמה שזכור לי לא דוחפים שם ב300 לחודש ואם אתה יודע להתווכח אפשר להוריד אותם גם ל250, ה3 אימונים אישיים נשמע כמו שטות אבל יש עם מי לבצע אותם גם אם אתה ליפטר
ממש מוזר, לפי מה שהבנתי בגרנד זה באיזור ה300+

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית