הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון מתאים לפאוורליפטינג באזור הקריות?

שלומי איטח

משתמש מתחיל
94
17
נק' מוניטין:
39
94
17
טוב אז אני מחפש מכון טוב לליפטינג בקריות אחרי שנדפקתי בקאנטרי גלי גיל וסבלתי שם עכשיו כבר כמה ימים לא מתאמן ומחפש איזה מכון יש הצעות למשהו קרוב לביאליק אבל שיהיה במחיר של 200 שח 220 בערך אשמח לעזרה תודה

קרוספיט קרית ים
יש שם אופן ג'ים לדעתי מחיר סביב ה 250
כל התנאים המתאימים להרמות.
גם אני חושב לעבור לשם
איזה קטע אני בדיוק מחפש חדר כושר בקריית ים
אפשר לקבל את הכתובת המדויקת

@White Walker

אין להם כרגע אפשרות למנויים לאופן ג'ים לצערי
גם לאלה שכבר היו עושים עם זה בעיות שם בגלל זה אור מאייר שהיה איתנו בפאוור האוס עבר לא מזמן להולמס הוא רצה להירשם לsunset ואמר לי שגם למי שכבר מנוי open gym עושים המון בעיות והגבלות לא הגיוניות

גם לאלה שכבר היו עושים עם זה בעיות שם בגלל זה אור מאייר שהיה איתנו בפאוור האוס עבר לא מזמן להולמס הוא רצה להירשם לsunset ואמר לי שגם למי שכבר מנוי open gym עושים המון בעיות והגבלות לא הגיוניות
כמו מה למשל?

כמו מה למשל?
כמות לא אנושית של שעות open gym לאורך השבוע, אם אני לא טועה היה מדובר בשעה וחצי-שעתיים לא בכל יום גג 3-4 פעמים בשבוע שלאנשים שמבצעים נפחים ארוכים או אוהבים לנוח הרבה למשל זה ממש לא מספיק הגבלת מספר המתאמנים בopen gym ל6 או 8 כל פעם למרות שיש לך יותר מראק אחד או שניים ואפילו שהרחיבו שם את המכון בשביל שיהיה איזור open gym.

תודה ראיתי את פשה הזה בפייסבוק אני מקווה שהוא ישאר שם גם בשנה הבאה הוא יכול לעזור לי מאוד

אל תדאג, הוא לא מתכנן ללכת לאף מקום, זו העבודה הקבועה שלו.
בעיקרון אני עושה שמה אימונים אישיים ולפעמים משמרות, אני אמור בקרוב להיכנס לעבוד שמה קבוע, כל עזרה שתצטרך תוכל להיעזר בי או בפאשה.

אל תדאג, הוא לא מתכנן ללכת לאף מקום, זו העבודה הקבועה שלו.
בעיקרון אני עושה שמה אימונים אישיים ולפעמים משמרות, אני אמור בקרוב להיכנס לעבוד שמה קבוע, כל עזרה שתצטרך תוכל להיעזר בי או בפאשה.
תודה רבה
יש לי עוד שאלה לשאול אותך אבל זה לא לפורום

מרענן את הנושא, באוקטובר אתחיל להתאמן בטכניון וזה מכבר 4 שנים(צבא ) שלא התאמנתי במקום נורמלי.. מחפש באיזור הקריות מאמן/קרוספיט לאיזה חודש להתרענן על התרגילי בסיס מבלי לבזבז זמן על זה בלימודים יש המלצות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית