הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההמבורגר הכי טוב ביומנגס?

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
אז ככה, מתכנן בקרוב ללכת ליומנגס ברופין כל הדרך מירושלים, וכמובן שאני מקווה שהבורגר יהיה שווה את זה.
אשמח להמלצות מבעלי ניסיון עם יומנגס מה ההמבורגר הכי טוב לדעתכם, ועם אילו תוספות הוא הולך.
אשמח לשמוע גם על הצ'יפס והמילקשייק בן אנד ג'ריס.

לא בא לבאס אבל למה ליסוע עד לשם מירושלים? מקום ממש לא מציאה מכלל ההיבטים וזה עוד לפני שדברנו בכלל על זה שהצ'יפס שלהם זה צ'יפס כמו של המסעדות הערביות הכי נחותות בהקשר זה(לא גזען או משהו אבל מה לעשות בצ'יפס הם לא בדיוק חזקים).
אתה יודע שאתה עדיין גזען...😕

לא בא לבאס אבל למה ליסוע עד לשם מירושלים? מקום ממש לא מציאה מכלל ההיבטים וזה עוד לפני שדברנו בכלל על זה שהצ'יפס שלהם זה צ'יפס כמו של המסעדות הערביות הכי נחותות בהקשר זה(לא גזען או משהו אבל מה לעשות בצ'יפס הם לא בדיוק חזקים).
אם זו לא ההגדרה שלך לגזענות, אז דעא"ש מחכה לך בפינה עם מדים.

אלו עובדות חברים. גם אם אתם לא מסכימים וגם אם נניח לרגע שזה לא המצב במסעדות הערביות כי לא על אלו הדיון דעתי עדיין זהה - אין מה לבקר ביומנגוס.
אני מסכים שביומנגס הצ'יפס לא להיט.
אבל ברור לך שברוב המקומות הצ'יפס הוא אותו צ'יפס מסחרי שכולם קונים?

גִּזְעָנוּת היא עמדה שלפיה בקרב בני אדם מתקיים קשר הכרחי בין מוצאם לבין תכונות אופי מסוימות, או לעתים גם כישורים מסוימים.

גזענות – ויקיפדיה

בכל מקרה, שיוך של דבר מסוים או מעשה מסוים למגזר/דת/מין הינו גזענות ואסור על פי חוקי הפורום.

ואפשר פשוט לומר שהצ'יפס גרוע.

הצ'יפס שם באמת מיותר.
גם מפוצצים אותך בצ'יפס כשאתה ממתין ועד שאתה נכנס לאכול אתה כבר מלא.

שמע,הייתי לפני יומיים.נסיעה שעה מהבית.
אין מה להגיד-שווה כל רגע.
אכלתי בהרבה מקומות טובים להמבורגר כמו בראסרי,דיקסי וכו' ובאמת לא נופל מהם.
אני אישית עשיתי מחקר לא קטן מה לקחת מראש כי בכל זאת יקר מאוד.
לבסוף לקחתי 660 מקסיקני(חריף מתחילים) עם צדר כתום ובייקון-מנה שהם המליצו בפייסבוק.
המון זמן לא נהניתי ככה מהבורגר,מקבלים המון ציפס איתו אבל שמרתי אותו לסוף.
לגבי מילקשיק,הכי טעים ערבוב של בצק עוגיות וטופי קראנצ-טעמתי מכל המשפחה שהזמינו חמאת בוטנים וצאנקי מאנקי וזה לוקח בקלות.
בתיאבון חבר !

אז ככה, מתכנן בקרוב ללכת ליומנגס ברופין כל הדרך מירושלים, וכמובן שאני מקווה שהבורגר יהיה שווה את זה.
אשמח להמלצות מבעלי ניסיון עם יומנגס מה ההמבורגר הכי טוב לדעתכם, ועם אילו תוספות הוא הולך.
אשמח לשמוע גם על הצ'יפס והמילקשייק בן אנד ג'ריס.
איטלקי עם ברוסן וחזה אווז! והכי חשוב - רק לא צרפתי בעע

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לגבינה הכחולה ששמים על ההמבורגר ? מה השם המדויק ?

למה לנסוע עד לרופין אם יש לך סניף זהה בכפר סבא ?
יש עוד גבינה כחולה מאוד מומלצת - bavarian blue.

הייתי קובע עם כל הפורום ברופין אבל אין לי כוח לחכות 4 שעות בתור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית