עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה משיג את זה באופן חוקי?ניראה לי יותר נוח למרוח ג'ל מאשר להזריק והשאלה אים זה אותו דבר כמו טסטרון בזריקות
רציתי לדעת אים מישהוא מכיר את המוצר ויכול לתת חוות דעת תודה
תודה רבה על התשובה, עזרת גם לי 😃האנדרוג'ל מכיל טסטוסטרון בריכוז של 1% בג'ל הידרו אלכוהולי הוא בא במדבקות שמספקות טסטוסטרון דרך העור שחודר לזרם הדם מדבקה אחת מספיקה ל24 שעות לפני ההדבקה צריך לנקות אם אלכוהול את האזור עליו אתה מדביק (על עור יבש) אזורים רצויים הם כתף זרוע(חלק עליון) או בטן תהליך הספיגה מתרחש מרגע המגע עם העור תוך 3 דקות רמת הטסטוסטרון בסרום עולה ונשארת קבועה למשך 24 עד 48 שעות בהמשך חלה ירידה לרמה הנורמלית (5 ימים לאחר ההדבקה) כ90 % ממינון הטסטוסטרון הניתנים לתוך השריר עם מדבקה מופרשים בשתן כחומצה גלוקורונית וחומצה גופרתית ספורטאים מדווחים אודות השימוש על עליה מינורית וכמעט ללא שינוי במסה השרירית למעשה קרוב ל10% מהטסטוסטרון נספג דרך העור מינון ואופן שימוש לעקשנים שחושבים שזה בכל זאת יתן משהוא :מדבקה אחת כל 24 שעות צורת שיווק מדבקות שמכילות 5 7.5 ו10 גרם שמשחררים 50 75 ו100 מ"ג טסטוסטרון בצורה אחידה במהלך היום (24 שעות) עצתי היא לך אם אתה כבר מקומבן בבית מרקחת לך על סוסטנון
אני אסביר לך בכללי כי כואבות לי כבר האצבעות סוסטנון זה תרופה שמורכבת מ4 סוגי סוסטנון ולפעמים 5 היתרון שלה הפעילות המהירה שעות ספורות אחרי ההזרקה וממושכת עד חודש הסוסטנון עוזר לעליה במסת השרירים הסיבולת והכוח באופן מהיר כל זאת אם מעט תופעות לואי שליליות (באופן יחסי) סוסטנון בהשוואה לטסטוסטרונים אחרים יעיל יותר בהשפעותיו החיוביות ופחות ארומטי(מומר לאסטרוגן) הוא מאוד אנדרוגני כמו שאתה מבין ובא בזריקות אם אתה מפחד/או לא רוצה מניסיון אישי שלי פצצה של דבר מסה מטורפת וכוח אם תרצה לדעת עוד על תופעות לואי /מינונים תבקש אין לי כוח לכתוב סתם.מה זה ססוטנון ובאיזה צורה זה מגיע תודה
אים תוכל ואתה עדיין לא עיף אשמח מאד והאים הוא מתאים לשימוש ראשוני בסטרואידים תודה