הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנדרוגל

• פותח/ת השרשור itzik
  • פורסם בתאריך
נסיון אין לי עם זה(אולי יהיה...) אבל אני חושב שקראתי על זה
זה מעלה טסט' לא?
זה ניתן לאנשים עם טסט' נמוך לאחר השכדורים לא עושים את העבודה...
צריך למרוח אותו פעם ביממה וזה ניתן רק ע"י מרשם רופא (אני חושב)...

• פותח/ת השרשור
תשים לב מה שאלתי שאלתי לגבי אנדרוגל שמגיע בג'ל וזה לא ניראה לי שזה אותו דבר מה שבלינק

שמע אחי

אני מכיר את המוצר אין לי ניסיון איתו אישית אבל הוא מגיע במינון נמוך של 50 מ"ג כך שאתה צריך 5 שקיות
בשבוע כדי להגיע למינון שיעזור לך לעלות במסת שריר למה אתה לא הולך על טסט בזריקות הרבה יותר יעיל ונוח

• פותח/ת השרשור
ניראה לי יותר נוח למרוח ג'ל מאשר להזריק והשאלה אים זה אותו דבר כמו טסטרון בזריקות

בעקרון זה אותו דבר אבל לא הייתי הולך על זה עם מסת שריר זאת המטרה (ואני מניח שזאת המטרה)
בגלל המינון הנמוך אם לא בא לך להזריק הייתי הולך על paper steroids זה די קשה להשיג אבל זה ממש מקביל לסטרואידים בזריקה הנה כמה דוגמאות
PaperVar
PaperBol
PaperPrimo
זה מגיע בדפים של 10מ"ג ויש תגובות ממש טובות על זה באינטרנט
למרות שביננו חבל על המאמץ אחי הייתי הולך על זריקות וזהו תאמין לי זה שטויות להזריק וממש לא כואב

הבנתי.. כי אני יודע שחייבים מרשם רופא בשביל זה...זה כלול בסל הבריאות נכון?
יש גם כדורים\ זריקות שמעלים\ות טסט' ניסית?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא עדיין לא ניסיתי מיתלבט ורציתי לדעת אים מישהוא הישתמש במוצר הזה ויכול לתת חוות דעת

רציתי לדעת אים מישהוא מכיר את המוצר ויכול לתת חוות דעת תודה

האנדרוג'ל מכיל טסטוסטרון בריכוז של 1% בג'ל הידרו אלכוהולי הוא בא במדבקות שמספקות טסטוסטרון דרך העור שחודר לזרם הדם מדבקה אחת מספיקה ל24 שעות לפני ההדבקה צריך לנקות אם אלכוהול את האזור עליו אתה מדביק (על עור יבש) אזורים רצויים הם כתף זרוע(חלק עליון) או בטן תהליך הספיגה מתרחש מרגע המגע עם העור תוך 3 דקות רמת הטסטוסטרון בסרום עולה ונשארת קבועה למשך 24 עד 48 שעות בהמשך חלה ירידה לרמה הנורמלית (5 ימים לאחר ההדבקה) כ90 % ממינון הטסטוסטרון הניתנים לתוך השריר עם מדבקה מופרשים בשתן כחומצה גלוקורונית וחומצה גופרתית ספורטאים מדווחים אודות השימוש על עליה מינורית וכמעט ללא שינוי במסה השרירית למעשה קרוב ל10% מהטסטוסטרון נספג דרך העור מינון ואופן שימוש לעקשנים שחושבים שזה בכל זאת יתן משהוא :מדבקה אחת כל 24 שעות צורת שיווק מדבקות שמכילות 5 7.5 ו10 גרם שמשחררים 50 75 ו100 מ"ג טסטוסטרון בצורה אחידה במהלך היום (24 שעות) עצתי היא לך אם אתה כבר מקומבן בבית מרקחת לך על סוסטנון

האנדרוג'ל מכיל טסטוסטרון בריכוז של 1% בג'ל הידרו אלכוהולי הוא בא במדבקות שמספקות טסטוסטרון דרך העור שחודר לזרם הדם מדבקה אחת מספיקה ל24 שעות לפני ההדבקה צריך לנקות אם אלכוהול את האזור עליו אתה מדביק (על עור יבש) אזורים רצויים הם כתף זרוע(חלק עליון) או בטן תהליך הספיגה מתרחש מרגע המגע עם העור תוך 3 דקות רמת הטסטוסטרון בסרום עולה ונשארת קבועה למשך 24 עד 48 שעות בהמשך חלה ירידה לרמה הנורמלית (5 ימים לאחר ההדבקה) כ90 % ממינון הטסטוסטרון הניתנים לתוך השריר עם מדבקה מופרשים בשתן כחומצה גלוקורונית וחומצה גופרתית ספורטאים מדווחים אודות השימוש על עליה מינורית וכמעט ללא שינוי במסה השרירית למעשה קרוב ל10% מהטסטוסטרון נספג דרך העור מינון ואופן שימוש לעקשנים שחושבים שזה בכל זאת יתן משהוא :מדבקה אחת כל 24 שעות צורת שיווק מדבקות שמכילות 5 7.5 ו10 גרם שמשחררים 50 75 ו100 מ"ג טסטוסטרון בצורה אחידה במהלך היום (24 שעות) עצתי היא לך אם אתה כבר מקומבן בבית מרקחת לך על סוסטנון
תודה רבה על התשובה, עזרת גם לי 😃

מה זה ססוטנון ובאיזה צורה זה מגיע תודה
אני אסביר לך בכללי כי כואבות לי כבר האצבעות סוסטנון זה תרופה שמורכבת מ4 סוגי סוסטנון ולפעמים 5 היתרון שלה הפעילות המהירה שעות ספורות אחרי ההזרקה וממושכת עד חודש הסוסטנון עוזר לעליה במסת השרירים הסיבולת והכוח באופן מהיר כל זאת אם מעט תופעות לואי שליליות (באופן יחסי) סוסטנון בהשוואה לטסטוסטרונים אחרים יעיל יותר בהשפעותיו החיוביות ופחות ארומטי(מומר לאסטרוגן) הוא מאוד אנדרוגני כמו שאתה מבין ובא בזריקות אם אתה מפחד/או לא רוצה מניסיון אישי שלי פצצה של דבר מסה מטורפת וכוח אם תרצה לדעת עוד על תופעות לואי /מינונים תבקש אין לי כוח לכתוב סתם.

• פותח/ת השרשור
אים תוכל ואתה עדיין לא עיף אשמח מאד והאים הוא מתאים לשימוש ראשוני בסטרואידים תודה

חבר, נא לקרוא את המדריכים לפני.
תשובות לחלק מהשאלות שלך נמצאות במדריכים כולל סוסטנון.

אים תוכל ואתה עדיין לא עיף אשמח מאד והאים הוא מתאים לשימוש ראשוני בסטרואידים תודה

מינון לפי היצרן 250 מ"ג =1 מ"ל =1 אמפולה כל 3 עד 4 שבועות ספורטאים מזריקים לרוב מינון של 250 מ"ג עד 1000 מ"ג (מחולק ) לשבוע תופעות לואי מינון של 1000 מ"ג לשבוע גורם לתופעות לואי כמו המרת התרופה לאסטרוגן על כל השלכותיו (לכן לוקחים אנטי אסטרוגן) ודיכוי בייצור הטסטוטרון הטבעי בגופנו (לכן לוקחים כוריגון בסיום הסייקל) כמו כן הפרעות בתפקודי כבד וכליות אקנה אגריסיביות מוגברת עלייה בדחף המיני (לכן צריך לקחת בצד הכספי של הסייקל את ההוצאה הכבדה על קונדומים ולהכין את החברה נפשית למה שיקרה לה ) ח ח עור שומני המלווה בנשירת שער כמובן שכל זה אפשרי ולא מחייב צורות שיווק סוסטנון מצוי באמפולות המכילות 1 מ"ל השווה ל250 מ"ג תערובת של 4 סוגי טסטוסטרון במינונים שונים חברת הייצור המקורית של הסוסטנון היא אורגנון (הולנד) אם הוא מתאים לשימוש ראשוני אני לא יכול להגיד לך כי אני לא יודע מה מטרותיך מה הסיכונים שאתה מוכן לקחת רק שתדע שרוב התופעות לואי של סטרואידים הם בדרך כלל בטווח הארוך וניתן למזער אותם וגם להעלים אותם אם פי סי טי ודהטוקספיקציה טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית