הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בבחירת טסטסטרון רפואי או שחור לדיאנבול

eden1120

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
יש לי 5 אמפולות של זריקות טסטסטרון דיפו ( זה רפאוי עם מרשם רופא. )
קיבלתי מ2 דילרים 3 הצעות לטסטים שונים
סוג אחד זה nova pharm \ טסטסטרון HDLucks \ וורטוקס - מה שאני חשבתי זה לקנות את הורטוקס שהבנתי שההזרקה בו יותר נעימה הוא פחות שומני ומכאיב .
לא כ"כ מצאתי מידע על החברות האלו. ולכן צריך עזרה מה אתם אומרים ?
בכללי האם עדיף את הטסט הזה או סוג של אננטת שהוא מתפוגג לאט בגוף.
אני מתלבט אם לקחת דיפו שזה רפואי או אחד מהשלושה שציינתי בגלל שאיני יודע מה המינון שאני צריך לקחת אם אשתמש בדיפו פשוט זה מגיע באמפולה 250 ML ואי אפשר לחלק את זה
וגם כי הדילרים ששאלתי אותם אמרו לי שהדיפו זה טסטסטון לחיטוב ולא למסה. האם זה נכון או סתם בולשיט?

אני קראתי קצת על דיאנבול והגעתי למסקנה שאני אקח את זה ל6 שבועות ל30mg ליום.
הבנתי ש40 זה למתקדמים ואני מתאמן רק חצי שנה .
משקל הגוף שלי 65 קילו ואני גובה 172. האם זה סבבה המינון של הכדור?

קראתי קצת על ניקויים האם צריך להשתמש בכל אלו שאני כותב או שלא אני לא מבין בחומרים של ניקויים מה מומלץ לקחת ובאיזה תאריכים במהלך הסייקל מומלץ להתחיל לשלב את זה. ( הסייקל שלי היה 6 שבועות )

HCG\ נולדבקס- nolvadex \ כוריגן.
הבנתי שצריך גם שיהיה לי כדורים של טמוקסיפן \ דיטראט \ לטריזולל\ ארימדקס בשביל להגנן מפני הגניקומאסטיה .
מה מהמגנים האלו באמת צריך להשתמש ? ובאיזה מינון.?

לא ידעתי שטסטוסטרון מגיע גם בצבע שחור.
לגבי טסטוטירון דיפוט רפואי שנועד על מנת "לחטב" עדיין לא שמעתי.
הייתי שמח להכיר את הדילר שלך כדי לעשות לו קצת סדר בראש שהתעוות כתוצאה משימוש יתר.

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי שטסטוסטרון מגיע גם בצבע שחור.
לגבי טסטוטירון דיפוט רפואי שנועד על מנת "לחטב" עדיין לא שמעתי.
הייתי שמח להכיר את הדילר שלך כדי לעשות לו קצת סדר בראש שהתעוות כתוצאה משימוש יתר.

סבבה.. רפואי זההדיפו שיש לי 5 כאלה בבית.
השחור זה מה שמיוצר בחברות חצוניות שאין לי מושג מאיפה זה מגיע.
השאלה היא אם אני משתמש בדיפו כמה לקחת זה אמפולה של 250ml איך אני מחלק את זה נכון?

• פותח/ת השרשור
תלוי במינון שאתה רוצה לקבל בסוף. לדוגמא 500 מיל בשבוע זה יהיה שתי אמפולות של 250 כל אחד.
זהו שאני לא יודע איזה מינון אני צריך.. ואם 500מיל זה זהה לטסט של ורטוקס ? מבין ..
זה שאמר לי הוא אמר לי 1 CC פעמיים בשבוע.
🍿
ואני אומר את זה בתור מנהל
איך אני יודע איזה PCT לעשות לסייקל ?

כל מי שבכלל זורם עם הבן אדם הוא שותף לפשע, שוקל 65 קילו, מתאמן בקושי חצי שנה, מקשיב לדילר שאומר לו שטסט רפואי זה טסט לחיטוב ולא למאסה, לא יודע ניקוי, "יקח" רק 30 מ"ג דיבול כי 40 זה כבר למתקדמים, מנהלים אני מבין שחג והכל אבל לא מובן לי למה לא לשלוח את הבן אדם לעוד שנה של אימונים מינימום ותפריט מאסה ועל הדרך לנעול תפוסט.
חייבים לאמץ לעצמנו כבר נוהל ברור שכל פוסט כזה ינעל ישירות.

כל מי שבכלל זורם עם הבן אדם הוא שותף לפשע, שוקל 65 קילו, מתאמן בקושי חצי שנה, מקשיב לדילר שאומר לו שטסט רפואי זה טסט לחיטוב ולא למאסה, לא יודע ניקוי, "יקח" רק 30 מ"ג דיבול כי 40 זה כבר למתקדמים, מנהלים אני מבין שחג והכל אבל לא מובן לי למה לא לשלוח את הבן אדם לעוד שנה של אימונים מינימום ותפריט מאסה ועל הדרך לנעול תפוסט.
חייבים לאמץ לעצמנו כבר נוהל ברור שכל פוסט כזה ינעל ישירות.
בעיה שאם הםוסט ינעל בן אדם יקנה מדילר וירביץ סייקל על הפנים בלי להבין מה הוא עושה לעצמו.

• פותח/ת השרשור
אולי במקום לברבר פה אפשר לקבל עזרה ? איך עושים ניקוי אם אני לוקח במשך 8 שבועות דיאנבול וטסט ?

אולי במקום לברבר פה אפשר לקבל עזרה ? איך עושים ניקוי אם אני לוקח במשך 8 שבועות דיאנבול וטסט ?

לא לוקחים טסט אנתת ל8 שבועות ובטח שגם לא דיבול.

בעיה שאם הםוסט ינעל בן אדם יקנה מדילר וירביץ סייקל על הפנים בלי להבין מה הוא עושה לעצמו.

שילמד בדרך הקשה, רק טוב יצא לו מזה בסופו של דבר.

מידע - Q&A חומרים אנבוליים
יש לך פה תשובות להכל.
קבל עצה חינם, אתה לא בשל להיכנס לעולם הורמונים חיצוניים. אתה לא יודע להתאמן ולא יודע לאכול כמו שצריך. תקרא בפורום תזונה על בניית תפריט. תתאים תפריט למטרות שלך האם זה מסה או חיטוב. תתאמן טבעי עד שתגיע למשקלי עבודה רציניים. אחרי שתתקע בתוכנית אימון ותראה שאתה לא מתקדם בשום אופן טבעי. תקרא את החומר בלינק ותבנה לעצמך סייקל. אף פעם על תתן למישהו שמוכר לך חומרים גם לתכנן לך סייקלים.
זה לא חוכמה להכניס הורמונים לגוף בלי לדעת השלכות ולעשות לעצמך נזק כדי להגיע לתוצאות שבכיף אתה יכול להגיע טבעי.
בהצלחה

מידע - Q&A חומרים אנבוליים
יש לך פה תשובות להכל.
קבל עצה חינם, אתה לא בשל להיכנס לעולם הורמונים חיצוניים. אתה לא יודע להתאמן ולא יודע לאכול כמו שצריך. תקרא בפורום תזונה על בניית תפריט. תתאים תפריט למטרות שלך האם זה מסה או חיטוב. תתאמן טבעי עד שתגיע למשקלי עבודה רציניים. אחרי שתתקע בתוכנית אימון ותראה שאתה לא מתקדם בשום אופן טבעי. תקרא את החומר בלינק ותבנה לעצמך סייקל. אף פעם על תתן למישהו שמוכר לך חומרים גם לתכנן לך סייקלים.
זה לא חוכמה להכניס הורמונים לגוף בלי לדעת השלכות ולעשות לעצמך נזק כדי להגיע לתוצאות שבכיף אתה יכול להגיע טבעי.
בהצלחה

מסכים מאוד עם כל מה שנאמר. אך יש להוסיף שסייקל זה קפיצת מדרגה. אף על פי שהבן אדם ספציפית לא בשל הן מבחינת תכנית אימון והן מבחינת תפריט תזונה , הרי שבן אדם אחר שהחליט להכנס לסייקל , כאשר הוא בשנה הראשונה לאימונים , ויודע לאכול לפי תפריט מסודר על פי כמות חלבון/פחמימה ושומן יומיים, לישון 8-9 ולהמנע מאימוני יתר או משקלי יתר ,ויודע את כל הספר של חומרים בעל פה, יכול בהחלט להכנס לסייקל. גם אם הוא מתאמן רק חצי שנה,שנה או שנתיים.

מסכים מאוד עם כל מה שנאמר. אך יש להוסיף שסייקל זה קפיצת מדרגה. אף על פי שהבן אדם ספציפית לא בשל הן מבחינת תכנית אימון והן מבחינת תפריט תזונה , הרי שבן אדם אחר שהחליט להכנס לסייקל , כאשר הוא בשנה הראשונה לאימונים , ויודע לאכול לפי תפריט מסודר על פי כמות חלבון/פחמימה ושומן יומיים, לישון 8-9 ולהמנע מאימוני יתר או משקלי יתר ,ויודע את כל הספר של חומרים בעל פה, יכול בהחלט להכנס לסייקל. גם אם הוא מתאמן רק חצי שנה,שנה או שנתיים.
לי אישית לא עושה שכל להכניס חומרים לגוף כדי להגיע לתוצאה שניתן להגיע עליה טבעי.
אבל כל אחד בעל בית לגוף שלו.
הבאתי כבר שני ילדים , אז אני חופשי עכשיו להתעולל בגוף שלי כמה שבא לי. לא לכולם זה המצב ולדפוק מערכת הורמונלית זה קל מאוד.

יש לי 5 אמפולות של זריקות טסטסטרון דיפו ( זה רפאוי עם מרשם רופא. )
קיבלתי מ2 דילרים 3 הצעות לטסטים שונים
סוג אחד זה nova pharm \ טסטסטרון HDLucks \ וורטוקס - מה שאני חשבתי זה לקנות את הורטוקס שהבנתי שההזרקה בו יותר נעימה הוא פחות שומני ומכאיב .
לא כ"כ מצאתי מידע על החברות האלו. ולכן צריך עזרה מה אתם אומרים ?
בכללי האם עדיף את הטסט הזה או סוג של אננטת שהוא מתפוגג לאט בגוף.
אני מתלבט אם לקחת דיפו שזה רפואי או אחד מהשלושה שציינתי בגלל שאיני יודע מה המינון שאני צריך לקחת אם אשתמש בדיפו פשוט זה מגיע באמפולה 250 ML ואי אפשר לחלק את זה
וגם כי הדילרים ששאלתי אותם אמרו לי שהדיפו זה טסטסטון לחיטוב ולא למסה. האם זה נכון או סתם בולשיט?

אני קראתי קצת על דיאנבול והגעתי למסקנה שאני אקח את זה ל6 שבועות ל30mg ליום.
הבנתי ש40 זה למתקדמים ואני מתאמן רק חצי שנה .
משקל הגוף שלי 65 קילו ואני גובה 172. האם זה סבבה המינון של הכדור?

קראתי קצת על ניקויים האם צריך להשתמש בכל אלו שאני כותב או שלא אני לא מבין בחומרים של ניקויים מה מומלץ לקחת ובאיזה תאריכים במהלך הסייקל מומלץ להתחיל לשלב את זה. ( הסייקל שלי היה 6 שבועות )

HCG\ נולדבקס- nolvadex \ כוריגן.
הבנתי שצריך גם שיהיה לי כדורים של טמוקסיפן \ דיטראט \ לטריזולל\ ארימדקס בשביל להגנן מפני הגניקומאסטיה .
מה מהמגנים האלו באמת צריך להשתמש ? ובאיזה מינון.?
ועל זה נאמר - בנאדם הזיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית