יש לי 5 אמפולות של זריקות טסטסטרון דיפו ( זה רפאוי עם מרשם רופא. )
קיבלתי מ2 דילרים 3 הצעות לטסטים שונים
סוג אחד זה nova pharm \ טסטסטרון HDLucks \ וורטוקס - מה שאני חשבתי זה לקנות את הורטוקס שהבנתי שההזרקה בו יותר נעימה הוא פחות שומני ומכאיב .
לא כ"כ מצאתי מידע על החברות האלו. ולכן צריך עזרה מה אתם אומרים ?
בכללי האם עדיף את הטסט הזה או סוג של אננטת שהוא מתפוגג לאט בגוף.
אני מתלבט אם לקחת דיפו שזה רפואי או אחד מהשלושה שציינתי בגלל שאיני יודע מה המינון שאני צריך לקחת אם אשתמש בדיפו פשוט זה מגיע באמפולה 250 ML ואי אפשר לחלק את זה
וגם כי הדילרים ששאלתי אותם אמרו לי שהדיפו זה טסטסטון לחיטוב ולא למסה. האם זה נכון או סתם בולשיט?
אני קראתי קצת על דיאנבול והגעתי למסקנה שאני אקח את זה ל6 שבועות ל30mg ליום.
הבנתי ש40 זה למתקדמים ואני מתאמן רק חצי שנה .
משקל הגוף שלי 65 קילו ואני גובה 172. האם זה סבבה המינון של הכדור?
קראתי קצת על ניקויים האם צריך להשתמש בכל אלו שאני כותב או שלא אני לא מבין בחומרים של ניקויים מה מומלץ לקחת ובאיזה תאריכים במהלך הסייקל מומלץ להתחיל לשלב את זה. ( הסייקל שלי היה 6 שבועות )
HCG\ נולדבקס- nolvadex \ כוריגן.
הבנתי שצריך גם שיהיה לי כדורים של טמוקסיפן \ דיטראט \ לטריזולל\ ארימדקס בשביל להגנן מפני הגניקומאסטיה .
מה מהמגנים האלו באמת צריך להשתמש ? ובאיזה מינון.?
קיבלתי מ2 דילרים 3 הצעות לטסטים שונים
סוג אחד זה nova pharm \ טסטסטרון HDLucks \ וורטוקס - מה שאני חשבתי זה לקנות את הורטוקס שהבנתי שההזרקה בו יותר נעימה הוא פחות שומני ומכאיב .
לא כ"כ מצאתי מידע על החברות האלו. ולכן צריך עזרה מה אתם אומרים ?
בכללי האם עדיף את הטסט הזה או סוג של אננטת שהוא מתפוגג לאט בגוף.
אני מתלבט אם לקחת דיפו שזה רפואי או אחד מהשלושה שציינתי בגלל שאיני יודע מה המינון שאני צריך לקחת אם אשתמש בדיפו פשוט זה מגיע באמפולה 250 ML ואי אפשר לחלק את זה
וגם כי הדילרים ששאלתי אותם אמרו לי שהדיפו זה טסטסטון לחיטוב ולא למסה. האם זה נכון או סתם בולשיט?
אני קראתי קצת על דיאנבול והגעתי למסקנה שאני אקח את זה ל6 שבועות ל30mg ליום.
הבנתי ש40 זה למתקדמים ואני מתאמן רק חצי שנה .
משקל הגוף שלי 65 קילו ואני גובה 172. האם זה סבבה המינון של הכדור?
קראתי קצת על ניקויים האם צריך להשתמש בכל אלו שאני כותב או שלא אני לא מבין בחומרים של ניקויים מה מומלץ לקחת ובאיזה תאריכים במהלך הסייקל מומלץ להתחיל לשלב את זה. ( הסייקל שלי היה 6 שבועות )
HCG\ נולדבקס- nolvadex \ כוריגן.
הבנתי שצריך גם שיהיה לי כדורים של טמוקסיפן \ דיטראט \ לטריזולל\ ארימדקס בשביל להגנן מפני הגניקומאסטיה .
מה מהמגנים האלו באמת צריך להשתמש ? ובאיזה מינון.?