הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי XSOROX

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
איך החברה הזו?

בקבוק של 10 מ"ל
כל מ"ל מכיל 300 מג חומר פעיל
DECAZOL 300
SUSTAZOL 300

קלינה אני זוכר שאמרת פה שאתה מעדיף סיירוקס על כל דבר ...שני החברות האלה זה טרפה וזה נבלה גם הקסורוקס וגם הסיירוקס
אני באמת מעדיף סיירוקס - מיש מכיר אותי יודע שאני לוקח רק את זה ומספיק מינונים מינוריים ממנו גם בלי סטאקים מטורפים...
אני לא עושה פרסומת.אבל אני יכול לדבר על מה שנסיתי והיה לי טוב ...אני מאמין שלא יצאה לך לנסות את סיירוקס,כל הנגטיב זה מכמה חברים שיש להם ניגוד אינטרסים כלכליים והם שופכים דלעיםפ של חרה מבלי למצמץ...
תנסה-תבין.
רוב האלופים בשנתים אחרונות גדלו על סיינטרופ-סיירוקס.👑👑👑

סתם לידע כללי,סינטרופ כבר לא קשורה לסירוקס קרוב לשנתיים ( היא חברת בת של AXIO )
🤫🥷🥷🥷🥷🤫
לא חברת בת של אקסיו-תוצר של סכסוך עבודה בסיינטרופ אחריי שבריין הדביל קנה אותה..כמו כל הדבר שהדביל נודע- הופך לחרה. כרגע סיינטרופ לא קיים.

לא ראיתי טעם לפרסם כאן מה שהיה ולמה ובטח שלא שמות של אנשים..וסיינטרופ עדיין קיימת אבל בקנה מידה מאוד קטן
גם הבעלים של סירוקס ( בלי להכנס לשמות ) לא צדיק הדור..

צודק,אבל בריין זה אחד שחייב להזדרז עם הגלגול הבאה שלו- בלדיו באולם הזה היה הרבה יותר שמן איכותי. לגבי סיינטרופ- לא הייתי מסתכן בלגעת במה שיש עכשיו תחת כותרת הזו,מכוון שזה לא סיינטרופ,פשוט נשאר כמה מדבקות שלו

🤫🥷🥷🥷🥷🤫
לא חברת בת של אקסיו-תוצר של סכסוך עבודה בסיינטרופ אחריי שבריין הדביל קנה אותה..כמו כל הדבר שהדביל נודע- הופך לחרה. כרגע סיינטרופ לא קיים.
קנה? הצחקת, אם כבר לקח.
הסיינטרופ שיש היום בשוק כמה מצבים אפשריים:

1. מהול
2. מזוייף
3. לא החומר שמוצהר

קנה? הצחקת, אם כבר לקח.
הסיינטרופ שיש היום בשוק כמה מצבים אפשריים:

1. מהול
2. מזוייף
3. לא החומר שמוצהר
לא הפנתה למקור -מאפה הנפצת את זה...משה ,כמה ביטחון צריך בשביל לצאת בהצהרות בכל התחומים כבאחד ובכולם ישך ידע אומנמם מעמיק,אך תיאורתי....
נו מאיפה אתה יודע על סיננטרופ? אתה לא החזקת אותו ביד עפילו,שלא נדבר על שימוש או חס ושלום בדיקות מעבדה..😉

אני יודע הכל, יש לי מרגלים בכל מקום 😃
בוא נגיד שאני לא רוצה להיכנס לסיפור שם, אבל אני יודע טוב מאוד מה קרה שם וזה גם לא ממש מעניין אותי, את הדברים שאני מעלה כאן אני יודע בוודאות, לא יודע איזה סיפורים שמעת מסטס או מי שלא מספר לך אבל אם שמעת משהו אחר מההודעה הנ"ל זה לא נכון.
ד"א בארה"ב להשיג חומרים מבית מרקחת זו ממש בדיחה, לא פלא שכולם מסוממים כאן.

MOSHE,אתה צריך להחליף מרגלים..😃 סינטרופ עדיין קימת ועובדת ( יש אפילו מדבקות חדשות עם הסיריאל המשולב ) אבל זה ממש לא משנה
אפשר לבוא בתלונות על כל אחד מהצדדים,אבל אף אחד מהם לא מלאך
אז שכל אחד יצמד למה שטוב לו,ובאמת שזה לא המקום לדון במה היה עם סיינטרופ והמבין יבין.

אגב זה המקום,למה לא? הנקודה שאני מנסה לעביר שמה שנסיתי והיה לי טוב אפשר להשתמש בו.
הידע שלי לא ממרגלים ומקורות מפוקפקים. אני לא עושה קומפילציות של כתבות בכוונה להפגין ידע ולא מסתתר ולא מסתיר כלום בניגוד לכמה תיאורתיקנים-אינטרסאנתים פה

KALINA,התכוונתי שאנשים כאן לא צריכים לדעת שמות ולא לדעת אם הוא שילם על החברה או לקח אותה
ולמען ההגינות 2 החברות האלה לא מושלמות
לגבי סינטרופ\אקסיו יש כל מיני טענות על שמנים לא תקינים,כמו קריסטלים בשמן רגיל,ומשהו שנראה כמו חול בטרן
לגבי סירוקס יש גם טענות,לקחת DBOL שלהם ? אם כן אני בטוח שסבלת מצרבת לא נעימה כי הכדור לא מתפרק היכן שהוא אמור
אז כמו שאמרתי בהתחלה,שכל אחד יצמד למה שטוב לו ( כמו שלי טוב והכנתי אנשים לתחרויות עם BIOGENLAB או SNA ),הפורום הזה אמור לעזור לאנשים אז אולי נתמקד בזה במקום לשכנע אחד את השני מה טוב..

דיבול בקטע שאמרת באמת נוראי...וגם הזוקפים כל הזמן בהיפרטונוס עור עובר מוטציות-משהו מפחיד,אבל עושה את העבודה...

אז ב-DBOL של BIOGEN אין צרבת בכלל והוא עובד כמו שצריך,כל חברה והבעיות שלה,אלה חברות UG ולא חברות כמו ORGANON,אין מה לעשות

אצלי בדיבול - מקום ראשון זה הנחשים...
לגבי השמן בסיירוקס יש לי בעיה רק עם פרופ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית