מידע בקשת ייעוץ לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור ophel
  • פורסם בתאריך

ophel

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
לכל הצרכנים המנוסים שלום

קודם כל אני רוצה להביע את התרשמותי לטובה מהמידע למכביר שקיים בפורום זה.
שנית, לאחרונה אני מרגיש די "תקוע" בהתפתחות הגוף שלי במהלך מחצית השנה האחרונה והייתי רוצה להגיע לשיאים חדשים, מכיוון שזה מייאש להתאמן כל כך חזק עם מעט תוצאות.
אני בן 34 במשקל של 84 קילו ו- 12% שומן בערך. "מישהו שמבין בחומרים" הציע לי לרכוש ממנו סטרואידים בצריכה יומית של 5 כדורי 15 מ"ג דיאנבול ו-4 כדורי 10 מ"ג אנבר למשך 7 שבועות.
מכיוון שזוהי המלצה לסייקל ראשון ועברתי על המידע בפורום זה ואתרים אחרים, אשמח בכל זאת לשמוע המלצה טובה שתהיה רלוונטית אליי, בתור מי שמעוניין בעלייה נקייה למשקל של 90 קילו בערך.
אני יודע שהמידע קיים כאן אבל מרוב מידע הלכתי לאיבוד בין היתרונות והחסרונות שמתוארים כאן, ואני לא רוצה להרוס לעצמי את הגוף (אם לא את החיים!).

בתודה מראש...

כמה שאלות לפני שאתה רץ לחומרים

כמה הדדליפט/סקווט/בנצ' שלך ?
עשית פעם תוכנית כוח SS 5X5 ? ואם כן איך הלך ?
אכלת פעם מלוכלך בתוכנית כוח (4000 קלוריות +)

אפשר להתקדם עוד הרבה בלי חומרים

כמה שאלות לפני שאתה רץ לחומרים

כמה הדדליפט/סקווט/בנצ' שלך ?
עשית פעם תוכנית כוח SS 5X5 ? ואם כן איך הלך ?
אכלת פעם מלוכלך בתוכנית כוח (4000 קלוריות +)

אפשר להתקדם עוד הרבה בלי חומרים

אני רוצה לחזק את דבריו - כן.
עדיף תתחיל עם מקדונלד...זה יותר זול מאנאבר...
חוצ מזה נראה לי שדיאנבול בלי טסט ידפוק לך ת'זין.
אני לא מבין גדול אבל נראה לי 15 כפול חמש זה 75 מ"ג שזה די הרבה דיאנבול...
ואנאבר 40 זה לא מעט?? אם כבר עדיף הפוך
75 אנאבר ו40 דיאנבול...ככה שמי שהמליץ אני לא יודע כמה הוא מקצוען.
קיצר עזוב אותך שטויות...הבריאות חשובה לך ואתה לא מתחרה אז וותר על העסק.

נערך לאחרונה:
אתה חייב חומר בסיס, להריץ סייקל של דיבול בלבד זה כמו לנסוע רוורס בניוטרל, אתה תעלה מים, תעלה אסטרוגן, אולי גם יהיה לך בדרך גינקומסטיה ובין היתר הטסט יעלה ביחס ישיר לאסטרוגן, אתה תעלה במשקלים אבל ברגע שתפסיק לקחת את הדיבול הכל יצנח, תרד במשקלים, תרד בנוזלים, אפשר לומר שמעט מאוד מהאנשים הצליחו לשמר משהו מסייקל דיבול בלבד, גם אם הם עשו PCT כמו שצריך וכו'.
אתה חייב חומר בסיס, בתור סייקל ראשון הייתי אומר טסט אנטט בלבד או טסט + דיבול, לא דוגל באוראלים בכל מקרה, עוברים מסלולים מיותרים ו"רעילים" יחסית לכבד.
אנאבר בתור סייקל ראשון זה ממש מצחיק, לא מציע גם לקנות מאותו בחור שום דבר, הוא פשוט לא מבין בחומרים ואני בספק גם אילו חומרים הוא מביא.
מה עם PCT? בטח הוא אמר שלא צריך.

טוב תנו לי לנסות לעשות פה סדר. מה הקשר בין מה הבנ'ץ שלו ומה הדדליפט שלו אני מכיר אנשים קטנים וסופר חזקים ואנשים ענקיים ולא ממש חזקים ביחס לגודל שלהם ככה שאין קשר בין המשקלי עבודה שלו לכמה פוטנציאל הגידילה שלו. לעומת זאת אני מסכים שצריך לדעת איך להתאמן ואיך לאכול לפני שנגישים לחומרים והרבה אנשים מזלזלים בזב וחושבים שתכנית אימונים שלהם והתפריט הם טיפ טופ למרות שבפועל אין להם מושג מה הם עושים.
אז ככה שאני מאוד ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיסדר לך תכנית אימונים נורמלית ותפריט אישי לך.
לאחר מכן אם בכל זאת תרצה לפנות לצד האפל אני יכול להגיד לך שמה שהציעו לך גובל בשרלטנות ונמאס כבר לראות את כל המטומטמים "שמבינים" ממליצים על סייקלים כאלה תשמור על הדברים פשוט סייקל טסט בלבד 10 שבועות 500מג בשבוע PCT מסודר וזהו לא צריך דיבול ולא בטיח

• פותח/ת השרשור
שלמי תודות

חבריה

אני ממש מודה לכם!!!
אני חושב שהענקתם לי מספיק חומר למחשבה (שהוא גם חומר חוקי לעניות דעתי), וגם הצלתם לי את הבריאות מלהשטתות.

עוד שאלה ברשותכם- מה זה טסט? זה מושג שחדש לי!
אשמח בהערכה לקבל הרחבות בנושא!

• פותח/ת השרשור
טוב תנו לי לנסות לעשות פה סדר. מה הקשר בין מה הבנ'ץ שלו ומה הדדליפט שלו אני מכיר אנשים קטנים וסופר חזקים ואנשים ענקיים ולא ממש חזקים ביחס לגודל שלהם ככה שאין קשר בין המשקלי עבודה שלו לכמה פוטנציאל הגידילה שלו. לעומת זאת אני מסכים שצריך לדעת איך להתאמן ואיך לאכול לפני שנגישים לחומרים והרבה אנשים מזלזלים בזב וחושבים שתכנית אימונים שלהם והתפריט הם טיפ טופ למרות שבפועל אין להם מושג מה הם עושים.
אז ככה שאני מאוד ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיסדר לך תכנית אימונים נורמלית ותפריט אישי לך.
לאחר מכן אם בכל זאת תרצה לפנות לצד האפל אני יכול להגיד לך שמה שהציעו לך גובל בשרלטנות ונמאס כבר לראות את כל המטומטמים "שמבינים" ממליצים על סייקלים כאלה תשמור על הדברים פשוט סייקל טסט בלבד 10 שבועות 500מג בשבוע PCT מסודר וזהו לא צריך דיבול ולא בטיח
לך אני רוצה להודות באופן אישי על הקניית בטחון בדרך שאני חושב ללכת בה!
אשמח לקבל ממך יותר תובנות לגבי סייקל טסט, מכיוון שעברתי על המידע בפורום הזה ולא מפורט על כך רבות.
ד"א במדריך למתחילים שמפורסם בפורום, מומלץ לגוון ביותר מסוג אחד של חומרים... שאני מודה שאני לא מכיר אותם מי יודע מה?!

שלך בהערכה

טסטוסטרון,יש כל מיני סוגים אבל לך בתור מתחיל עדיף TEST E250
ובניגוד למה שכתבו כאן אני ממליץ לך להתחיל ב-250MG בשבוע ולראות איך הגוף מגיב ולא להתחיל ישר ב-500

איך הוא יכול לבדוק איך הגוף מגיב עם הטסט מתחיל להשפיע רק אחרי 3-4 שבועות?

בהנחה שסוג האסטר הוא אנתת.

לפותח הפוסט, לפי השאלות שלך אין לך מושג, עדיף שתקרא את המדריך למתחילים בפורום.
זה יתן לך קצת מידע.

רק להדגיש בנוסף למה שעדי אמר זה שאת ה500 מפצלים לשתי זריקות בשבוע שהמרווח בין הזריקות בסייקל יהיה שווה זאת אומרת 250 מ"ג כל פעם
באמת שלא צריך דיבול וממש לא אנאוור
הצעה שלי תתרחק מהממליץ ה"מבין" הזה שלך כמו מאש

מה?!
לי קוראים יאיר ואני מהמרכז אבל אני רחוק מלהיות מבין ובמיוחד לא מוכר חומרים [חוץ מחלבון וקריאטין בחדר כושר] 😃
אולי תהיה יותר ספציפי?

חבריה

אני ממש מודה לכם!!!
אני חושב שהענקתם לי מספיק חומר למחשבה (שהוא גם חומר חוקי לעניות דעתי), וגם הצלתם לי את הבריאות מלהשטתות.

עוד שאלה ברשותכם- מה זה טסט? זה מושג שחדש לי!
אשמח בהערכה לקבל הרחבות בנושא!

חחחחחחחחחחחחחח....
זה רק אני או שזה נראה מפוברק?.
מי אתה מר Ophel??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית