הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בקשת ייעוץ לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור ophel
  • פורסם בתאריך

ophel

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
לכל הצרכנים המנוסים שלום

קודם כל אני רוצה להביע את התרשמותי לטובה מהמידע למכביר שקיים בפורום זה.
שנית, לאחרונה אני מרגיש די "תקוע" בהתפתחות הגוף שלי במהלך מחצית השנה האחרונה והייתי רוצה להגיע לשיאים חדשים, מכיוון שזה מייאש להתאמן כל כך חזק עם מעט תוצאות.
אני בן 34 במשקל של 84 קילו ו- 12% שומן בערך. "מישהו שמבין בחומרים" הציע לי לרכוש ממנו סטרואידים בצריכה יומית של 5 כדורי 15 מ"ג דיאנבול ו-4 כדורי 10 מ"ג אנבר למשך 7 שבועות.
מכיוון שזוהי המלצה לסייקל ראשון ועברתי על המידע בפורום זה ואתרים אחרים, אשמח בכל זאת לשמוע המלצה טובה שתהיה רלוונטית אליי, בתור מי שמעוניין בעלייה נקייה למשקל של 90 קילו בערך.
אני יודע שהמידע קיים כאן אבל מרוב מידע הלכתי לאיבוד בין היתרונות והחסרונות שמתוארים כאן, ואני לא רוצה להרוס לעצמי את הגוף (אם לא את החיים!).

בתודה מראש...

• פותח/ת השרשור
אם כך שמי זהר
מצ"ב תמונה...
עכשיו אפשר לדבר ברצינות?! או שעדיין אתם תחת השפעת חשד מה

קבצים מצורפים

• DSCF9581.jpg
    DSCF9581.jpg
    KB 67.5 · צפיות: 264
לסייקל ראשון אתה צריך:

טסטוסטרון אננתת
כוריגון/HCG + מים בקטריאוסטטים
נולבדקס

את הטסט' 250mg x 2/w שזה אומר 500mg לשבוע אפשר ראשון בבוקר, רביעי בערב או בקיצור כל 3.5 ימים.

כוריגון: 250iu גם כל 3.5 ימים.

נולבדקס 40/40/20/20 שבועיים לאחר זריקה אחרונה.

ברור לי שחלק ממה שכתוב פה זה סינית בשבילך, אתה צריך ללמוד על החומרים ולהבין מה כל חומר עושה ולמה אתה צריך אותו בכלל, אם אתה מתעצל ללמוד סימן שעדיף לך לא להכנס לזה.

אם אתה שואל אותי לפי התמונה שפרסמת יש לך עוד הרבה מה להשיג בטבעי לפני שאתה עובד לצד השני..

בכל אופן בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
Back-Man!

תודה רבה לך גבר! שכחתי רק לציין שעם כל הכבוד לפיגורה שלי, בכל הנוגע למחטים אני פשוט פחדן גדול (גם בגיל 34). בכל זאת רציתי לדעת אם לך או לכל מי שקורא הודעה זו, יש הצעת צריכה אורלית.
בנוגע להצעה שלך, אני מיד עושה שיעורי בית.
ושוב תודה!

מבחינת ספיגת החומר, עדיף זריקות.
אם אתה מתעקש, אתה יכול לקחת אנדרוקסון במקום טסט אננתת בזריקות, אך תכין לפחות 3K-4K רק בשביל הסייקל הזה.

לגבי מה ששאלת על "יאיר", לא מורשה כאן דיבור על מקורות או מאיפה אתה משיג דברים, נא לקרוא את החוקים של הפורום.

חבר תשמע אין דבר כזה סייקל בלי זריקות וגם אם יש אפשרות לכדורים תבין שזו אופציה גרועה, זריקה ראשונה זה מלחיץ בטירוף, אח"כ זה נהיה יותר ויותר טבעי ואנאלי..

אם כך שמי זהר
מצ"ב תמונה...
עכשיו אפשר לדבר ברצינות?! או שעדיין אתם תחת השפעת חשד מה

כן בטח שאפשר לדבר ברצינות....
שמע אני לא בעסק של סטרואידים בכללל..אבל זה לא דבר חוקי ולשאול בפורום אם מישהו מכיר את "יאיר" שמבין וכנראה מוכר זה גובל בחוסר מחשבה מצדך.

מעריך את זה ששמת תמונה - גבר:
אתה עדיין פצפון בשרירים...אחי קח לך שנת אימונים טבעית סופר רצינית כמו שמיעצים פה באתר..
ותראה שאתה מקבל ק"גים של מסה וכוח שהם רק שלך כמו שאמא טבע התכוונה.
אתה עושה את זה בשביל להראות יותר טוב...אתה יכול להשיג את זה בלי שום סייקל.

אחי אם עשיתה את כל מה שממליצים פה באתר ואתה עדיין צפלון וחלש (לא מאמין שזה יקרה) אז עזוב אותך פיתוח גוף וכוח זה לא בשבילך.
בערך כמו שאני הבנתי שכדורסל זה לא בשבילי (לא קלעתי לסל מכיתה ח).

אחרי שתמצא את כל מה שאפשר טבעי (ואפשר עוד במקרה שלך) ועדיין לא תהיה מבסוט כי אתה לא מספיק גדול לך על סטרואידים.

אל תפחד ממחטים....תדקור את עצמך קצת ותתרגל להרגשה...חחח(אל תעשה את זה)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית