הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שמתעניין, הקבוצה שלנו בפייסבוק התעדכנה בסירטונים ותמונות

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אהלן,

הקבוצה שלנו בפייסבוק מכילה כבר מעל 400 איש, הוספתי היום בלילה (שעון ישראל, אצלי צהריים) מגוון של סירטונים ותמונות, אני חושב שרובכם מכירים אותם כבר אבל יש אנשים שעדיין לא.
הלינק לחלק של הסירטונים הינו:
http://www.facebook.com/pages/qylwgrmLBS-kwsr-wpytw-hgwp/271529325056?v=app_2392950137

אם יש אנשים כאן שעדיין לא הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק, יש לכם קישור ישיר לכך בחתימה שלי או בראש הפורום למעלה (ריבוע כחול, כאשר אתם נכנסים לאתר או אפשר גם דרך הפורטל מאמרים).

הקבוצה מתעדכנת בכל מאמר חדש שיוצא בפורטל, ככה שאם לא יצא לכם להיכנס לפורום או לפורטל ויוצא לכם להיכנס יותר לפייסבוק, תשארו מעודכנים.
בנוסף, אני מעדכן לפעמים כתבות ומידע מכל מיני אתרים ברשת שאני מוצא לנכון וכאלו שמעניינים (אותי לפחות).

אם יש למישהו עוד סירטונים/תמונות להוסיף שלדעתו תתרום לאנשים בקבוצה או פה בפורום, אשמח להוסיף,
תודה.

**קרדיט לאלכס על כל הסירטונים 😃

כל הכבוד, רעיון מצוין. יש את התמונה של טווח החזרות וצורת ההסתגלות החל מסוג ההיפרטרופיה ועד לסף הכאב, אני חושב שזה יהיה נחמד אם אנשים יוכלו להעיף מבט, אפשר גם להוסיף תמונה של הסט אפ לדדליפט עם הסבר בעברית למי שמתקשה להבין מהסרטונים. אפשר גם לחלק את הסרטונים לקטגוריות לדוגמא קט' סרטוני הדרכה וקט' סרטונים של אתגרים בפורום או הישגים מטורפים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית