הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל שני - קיים ג'ינו קל

• פותח/ת השרשור avivos
  • פורסם בתאריך

avivos

משתמש מתחיל
113
11
נק' מוניטין:
13
113
11
אז ככה בקצרה
לקחתי סייקל של טסט רפואי שהיה מורכב מ 2 אמפולות בשבוע למשך 12 שבועות , לקראת הסוף שילבתי דיאנבול של זנקו ל5-6 שבועות
כרגע אחרי חצי שנה בערך לאחר PCT ,שמרתי על הגודל פחות או יותר אך קיים ג'ינו קל(מסתבר שבמשפחה יש רגישות לאסטרוגן),
הג'ינו ירד בקטנה מהגודל שהוא היה.(התחלתי לשלב נוגדי אסטרוגנים כמה ימים אחרי הרגישות בפטמות - שזה מה שכנראה גרם לג'ינו)

עכשיו אני רוצה להיכנס לסייקל שני ולמנוע גדילה של הג'ינו, אני מוכן לקחת בחשבון גם אם זה יהיה סייקל קל.
עם איזה חומרים כן כדאי להשתמש כדי למנוע התפתחות של ג'ינו(?)

במצב זה כדאי לשלב AI (ארימידקס או ארומסין) לאורך הסייקל במינון של 0.5mg כל 3 ימים
לגבי החומרים - אחרי ששלבת AI אין ממש הגבלה במה שתבחר

• פותח/ת השרשור
אז ככה:
חשבתי על סייקל קל במיוחד כדי לראות את תגובת הגוף-ואולי בהמשך הסייקל להגדיל מינונים עפ"י השפעת החומרים על הגוף.

500 מג טסט שבועי מחולק ל2 זריקות במשך 12-15 שבועות
אנאבר(שם חברה ומינון שהיית מציע?)
ארימידקס 0.5MG כל 3 ימים + טמוקסיפן 40 MG בוקר כדור(20מג) וערב כדור
מה דעתך?

(כמובן לשלב טודקה , DS52 , ויטמינים , פרגניל וכ'ו עפ"י הנעוץ)

אין צורך בטמוקסיפן במקביל ל-AI
טסט נראה בסדר, בהמשך בחן העלאת המינון ל-750mg לשבוע, לא חושב שיש צורך לעבור את ה-12 שבועות
אנאבר מדוע? סייקל חיטוב? אם תתעקש אמליץ לך על אנאבר של זנקו או של מדיטק (ממדיטק היזהר מזיופים)

• פותח/ת השרשור
אין צורך בטמוקסיפן במקביל ל-AI
טסט נראה בסדר, בהמשך בחן העלאת המינון ל-750mg לשבוע, לא חושב שיש צורך לעבור את ה-12 שבועות
אנאבר מדוע? סייקל חיטוב? אם תתעקש אמליץ לך על אנאבר של זנקו או של מדיטק (ממדיטק היזהר מזיופים)

יש סיבה לזה שאני מעדיף טמוקסיפן בנוסף ל AI , אחי הקטן בחיים לא לקח סייקל ויש לו ג'ינו.
אחי השני גם לא נגע בסטרואידים וגם לו קיים ג'ינו קל.
כרגע זה גנטי ואני מעדיף לא לתפוס סיכון.

אנאבר זה כדי להתחיל מהבסיס כי הדיאנבול של זנקו השפיע עלי ממש חזק ונתן לי מסה ממש טובה, ואולי להתקדם לוינסטרול בהמשך.
הסיבה שאני לא רוצה לקחת דיאנבול שוב בגלל שהוא מאוד אסטרוגני.

-מוכן לקבל עוד הצעות לסטרואידים במקום אנאבר אבל צריך שהם יהיו פחות אסטרוגנים
ומה שמיוחד באנאבר זה פחות נזק לכבד(אני אוכל למשוך איתו יותר מ6 שבועות ובנוסף לזה גם לעבור לסטרואיד חזק יותר בהמשך הסייקל).
לגבי חברות מסויימות תגיד לי מה היית מציע? , באיזה מינון? ורק אוראלי.

ברגע שרמות האסטרוגן מווסתת על ידי AI טמוקסיפן אינו נחוץ.

שנית, אוראלי למאסה שאינו מאופיין כלל בארומטיזציה הוא מתיל סטנבולון וסופרדרול. שניהם ממשפחת DHT. לזנקו יש אותם במבחר זמין. הרעילות של מתיל הסטנבולון שווה לערך לרעילות המתקבלת מדיבול; סופרדרול רעיל הרבה יותר. על שניהם תוכל למצוא המון מידע בחיפוש בפורום.

• פותח/ת השרשור
ברגע שרמות האסטרוגן מווסתת על ידי AI טמוקסיפן אינו נחוץ.

שנית, אוראלי למאסה שאינו מאופיין כלל בארומטיזציה הוא מתיל סטנבולון וסופרדרול. שניהם ממשפחת DHT. לזנקו יש אותם במבחר זמין. הרעילות של מתיל הסטנבולון שווה לערך לרעילות המתקבלת מדיבול; סופרדרול רעיל הרבה יותר. על שניהם תוכל למצוא המון מידע בחיפוש בפורום.

סגור.
אני אתחיל בAI במינון של כדור כל 3 ימים , אם תהיה רגישות בפיטמות אני ישתמש בטמוקסיפן.
סתם לידע כללי AI+טמוקסיפן יכול להגיע למצב שירסק לי את רמות האסטרוגן בגוף?

והאמת חשבתי על סטנבולון (M-Sten) כמו שרשמת, שיכול לתת תוצאות יבשות בשטח, חברה ומינון שהיית ממליץ?

M-Sten - זנקו. הגיע לא מזמן והדיווחים חיוביים.

AI הוא זה שמוריד רמות אסטרוגן כלליות, לא טמוקסיפן.

• פותח/ת השרשור
סופרדרול - 30מג ל4 שבועות
מתיל סטנבולון - 40מג ל5 שבועות

אם תרגיש רגישות בפטמות, זה פשוט אומר שצריך להגביר את מינון ה-AI. אבל 1 כדור כל 3 ימים של ארימידקס, כנראה ולא יותיר חלון לאסטרוגן לעשות בעיות ברקמת החזה. זה מינון גבוה אפילו

• פותח/ת השרשור
סופרדרול - 30מג ל4 שבועות
מתיל סטנבולון - 40מג ל5 שבועות

אם תרגיש רגישות בפטמות, זה פשוט אומר שצריך להגביר את מינון ה-AI. אבל 1 כדור כל 3 ימים של ארימידקס, כנראה ולא יותיר חלון לאסטרוגן לעשות בעיות ברקמת החזה. זה מינון גבוה אפילו

ביררתי לגבי סטנבולון , לא קיים כרגע במלאי אצל כמה אנשים שאני מכיר
סופרדרול לא בא בחשבון בגלל רמות הרעילות לכבד ואני לוקח רק אוראלי

חשבתי על ויני שזה גם נגזרת של DHT
הציעו לי וינסטרול של זנקו, מכיר? , אם כן מינון שהיית ממליץ?

השתמשתי בויני שלהם, קח 50-60 מג ביום..

אחלה ויני, אבל למאסה זה די בזבוז זמן
לדעתי שווה לחכות, עד שתמצא מתיל סטנבולון

• פותח/ת השרשור
השתמשתי בויני שלהם, קח 50-60 מג ביום..

חשבתי על להתחיל עם 40 ובהמשך(כנראה לאחר כמה ימים) לעלות ל50 בגלל שבסייקל הקודם הייתי על 30 מג דיבול + 500 טסט
היו לך איזה תופעות לוואי כשלקחת ויני?

חשבתי על להתחיל עם 40 ובהמשך(כנראה לאחר כמה ימים) לעלות ל50 בגלל שבסייקל הקודם הייתי על 30 מג דיבול + 500 טסט
היו לך איזה תופעות לוואי כשלקחת ויני?
לא ראיתי שהמטרה שלך זה מסה.. כמו שדניאל אמר, וויני לא כל כך יעיל למסה.
בכל מקרה, אם כבר אז תריץ אותו 50 מג.
תופעת לוואי שבעיקר הייתה לי זה ירידה בחשק מיני (כבר שלושה ימים אחרי תחילת השימוש הרגשתי ירידה די חדה)..

תופעת לוואי שבעיקר הייתה לי זה ירידה בחשק מיני (כבר שלושה ימים אחרי תחילת השימוש הרגשתי ירידה די חדה)..
זה קרה לי לשבוע ואז הסתדר. גם לך? כאילו הויני בא ואמר לי "אתה לא חרמן לזמן הקרוב, אבל זה יעבור". זה עבר

זה קרה לי לשבוע ואז הסתדר. גם לך? כאילו הויני בא ואמר לי "אתה לא חרמן לזמן הקרוב, אבל זה יעבור". זה עבר
חשק לא השתפר. מה שכן, העוצמה של הזקפה חזרה בחזרה לנורמה אחרי שבוע וחצי.. בשלושה ימים הראשונים לשימוש הוא לא היה סגור על עצמו אם הוא עומד או לא.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקות דם היום לפני הסייקל והתפקודי כבד שלי בטווח הנורמה בחלק מהבדיקות:

GOT - 2 תוצאות מהבדיקות היום(טווח נורמה - 0-35)

7603241.jpg

GPT - 29 U/L (טווח נורמה - 0-35)
GGT - 16 U/L (טווח נורמה - 0-55)

קצת מדאיג אותי הערכים של ה GOT כי הם יעלו בזמן סייקל , כדאי לי עדיין ללכת על כדורים במינון של 40-50 מג?

נערך לאחרונה:
העליה היא זמנית וכל עוד לא חוזרים לעשות שימוש נוסף עד התייצבות הערכים חזרה בנורמה - זה סביר ובסדר

חשק לא השתפר. מה שכן, העוצמה של הזקפה חזרה בחזרה לנורמה אחרי שבוע וחצי.. בשלושה ימים הראשונים לשימוש הוא לא היה סגור על עצמו אם הוא עומד או לא.
בלעתי סיאליס כמו מנטוס ככה שאני לא יודע מה היה יכול להיות לזקפה אם לא הייתי עושה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית