הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 147.5 משקל גוף 75+-

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
3 חזרות
147.5 קילו
הפעם הקפדתי על טכניקה כמה שהצלחתי כמו שאמרתם לי בסרטון הקודם
חזרה שניה התפקששה לי כי יצאתי מריכוז
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3495449
משקל גוף 75+-
יש שיפור בטכניקה מאז הסרטון הקודם?

נערך לאחרונה:
נראה די דומה למה שהיה מקודם.
נראה כאילו המוט מחליק לך למעלה לצוואר בתחתית. זה קורה או שזה רק נדמה לי?

• פותח/ת השרשור
אני לא הרגשתי את המוט זז
אחי דווקא אני רואה הבדל די גדול
שים לב הגב לא מתקפל כמו בקודם
ואני שובר די בבירור...
נראה שאני שולט יותר בתנועה
טוב לפחות זאת דעתי

אתה לא שולט בתנועה חזרות 2 ו-3 הגב התעגל, חזרה 2 לא שברת מקביל חזרה ראשונה אני לא סגור על זה.
אבל זה נראה קצת יותר טוב ממקודם.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה
לא ציפיתי להגיע לטכניקה מושלמת אחרי אימון אחד
דווקא אני כן רואה שיפור
ואל תשכח שזה משקל שיא זה לא סרטון הדגמת טכניקה

אמרתי שזה כן נראה יותר טוב ממקודם אבל עדיין יש מה לשפר, תתפלא אבל גם במשקלי שיא צריך לשאוף לטכניקה טובה.

חזרה שנייה אכן לא זה.
בשלישית במיוחד (אבל גם באופן כללי) זה אכן נראה כאילו המוט לוחץ לך את הצוואר קדימה. רוב הסיכויים שזה יותר אשלייה אופטית כזאת אבל בטוח שמשהו קורה שם שמטה לך את הצוואר וגם את הגב. וזה לא נראה טוב.
חזרה ראשונה הכי טובה מכולן לטעמי

* מזוית הצילום, שוב, זה נראה כמו HB, ואם אכן כך תנסה לרדת יותר נמוך ועם גב עוד יותר ישר.
והמשקל מרשים מאוד מאוד

• פותח/ת השרשור
חזרה שנייה אכן לא זה.
בשלישית במיוחד (אבל גם באופן כללי) זה אכן נראה כאילו המוט לוחץ לך את הצוואר קדימה. רוב הסיכויים שזה יותר אשלייה אופטית כזאת אבל בטוח שמשהו קורה שם שמטה לך את הצוואר וגם את הגב. וזה לא נראה טוב.
חזרה ראשונה הכי טובה מכולן לטעמי

* מזוית הצילום, שוב, זה נראה כמו HB, ואם אכן כך תנסה לרדת יותר נמוך ועם גב עוד יותר ישר.
והמשקל מרשים מאוד מאוד
תודה אחי
בקשר לצוואר אני לא הרגשתי כלום
ובקשר לגובה המוט
פעם הייתי שם יותר נמוך ואמרו לי שזה נמוך מדי ואני לא מצליח להוציא חזה בגלל זה
ו

תחזיק תגב חזק תכווץ תבטן חזק, ותעיף תחזה למעלה כל הזמן תחזיק אותו למעלה. אל תתן לחזה לרדת.

רק בשלישית שברת וגם זה לא הייתי מתגאה .
שברת כי הרפת את הגב .
תכלס במקומך הייתי באימונים הקרובים מתעלם קצת מהמשקל ועושה הרבה סטים עד שזה יראה כמו סקוואט נורמלי .

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שגם בראשון
ותקשיבו אין לי מה להוריד משקל
בכל הסטים אני מצליח לשמור על הגב
אבל תמיד תמיד בסט הכבד אני מרפה
אבל עם תראו את הסרטון הקודם תראו שיש שיפור בטכניקה

תוריד ל 100 ק"ג ותתחיל לתרגל טכניקה, המוט רוקד לך על הגב בגלל שאתה לא מוציא מספיק חזה + אתה צריך לעלות את הידיים יותר אחורה, ברגע שתזיז את הידיים ממש אחורה, יהיה לך מעין שקע בגב שעליו המוט ישב ולא יזוז.
בכל מקרה, המשקל הזה הוא לא בשבילך, זה נחמד לומר שאתה מרים X משקל, אבל המשקל לא שווה כלום כשהטכניקה לא נכונה, תוריד 40 ק"ג ותתחיל לעשות סטים לתירגול ואז תתחיל לעלות בהדרגה.
נכון זה מבאס, אבל המון אנשים עשו את זה כאן כי הם הבינו שהם לא עשו נכון, וכשהתחילו להבין את הטכניקה הנכונה המשקלים עפו לשמיים.

• פותח/ת השרשור
תוריד ל 100 ק"ג ותתחיל לתרגל טכניקה, המוט רוקד לך על הגב בגלל שאתה לא מוציא מספיק חזה + אתה צריך לעלות את הידיים יותר אחורה, ברגע שתזיז את הידיים ממש אחורה, יהיה לך מעין שקע בגב שעליו המוט ישב ולא יזוז.
בכל מקרה, המשקל הזה הוא לא בשבילך, זה נחמד לומר שאתה מרים X משקל, אבל המשקל לא שווה כלום כשהטכניקה לא נכונה, תוריד 40 ק"ג ותתחיל לעשות סטים לתירגול ואז תתחיל לעלות בהדרגה.
נכון זה מבאס, אבל המון אנשים עשו את זה כאן כי הם הבינו שהם לא עשו נכון, וכשהתחילו להבין את הטכניקה הנכונה המשקלים עפו לשמיים.
לא חושב שיש צורך להוריד ל100
אני חושב שב130 אני עושה עם טכניקה טובה
בכל מקרה אחי נראה כבר
מזתומרת לעלות את הידיים אחורה?

שאלת וקיבלת תשובה
בשלישית אתה שברת מקביל רק כי לא הצלחת לשמור על הקצב ירידה המבוקר שהיה לך בחזרה הראשונה והשניה (שבהם לא שברת מקביל)
מה יוצא לך מסקוואט כזה? תוריד הרבה משקל ותביא את הסקוואט למצב שהוא הולך טוב, ואז תתמקד בלשים משקל.

לא חושב שיש צורך להוריד ל100
אני חושב שב130 אני עושה עם טכניקה טובה
בכל מקרה אחי נראה כבר
מזתומרת לעלות את הידיים אחורה?
אני חושב שלא יזיק לך להוריד ל100 כי אתה חייב ללמוד את הטכניקה כמו שצריך, אני די בטוח שאתה גם לא יודע איך התנועה אמורה להרגיש בביצוע נכון ובגלל זה הגעת למצב הזה מלכתחילה, והדבר הכי חשוב הוא לדעת להרגיש את התנועה. אני די בטוח שהוא מתכוון לזה שאתה צריך להרים מרפקים, ככה שיהיה לך מקום יציב להניח עליו את המוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית