עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מחשיב הליכה בטיול / צעדה כפעילות גופנית , הליכה מהירה 6 קילומטר לשעה או יותר היא גם ברף התחתון של הפעילות הגופנית מכיוון שהדופק לא אמור לעלות כמעט ולכן אין גירוי של המערכת הארובית.מה עדיף מבחינת היתרונות הליכה של כמה שעות בטיול טבע או צעדה וכאלה או אימון של הליכה מהירה ברחוב
אבל עדיין מתעייפים שהולכים הרבה שעות אז זה כן נחשב פעילות גופנית לפי ההגיון נכון?אני לא מחשיב הליכה בטיול / צעדה כפעילות גופנית , הליכה מהירה 6 קילומטר לשעה או יותר היא גם ברף התחתון של הפעילות הגופנית מכיוון שהדופק לא אמור לעלות כמעט ולכן אין גירוי של המערכת הארובית.
מה שגרת האימונים שלך היום?
אם תשחק 8 שעות בפלייסטיישן גם תתעייף וזאת לא פעילות גופנית.אבל עדיין מתעייפים שהולכים הרבה שעות אז זה כן נחשב פעילות גופנית לפי ההגיון נכון?
נטו בשביל לשרוף קלוריות?אבל עדיין מתעייפים שהולכים הרבה שעות אז זה כן נחשב פעילות גופנית לפי ההגיון נכון?
כן פשוט אני כבר לא מתאמן בחדר כושר ולא סטריט וריצות אסור לי אז חשבתי לעשות הליכות בתור ספורט וזה ספורט הכי טוב לדעתי אפשר לעשות עם מוזיקה עם חברים וכאלהאם תשחק 8 שעות בפלייסטיישן גם תתעייף וזאת לא פעילות גופנית.
פעילות אירובית צריכה להתבצע לפחות בדופק של 60٪ מהדופק המקסימלי. עבור אדם בשנות ה 20 זה יהיה בערך דופק 120.
העייפות אחרי הרבה שעות הליכה נובעת מעייפות של השרירים בגלל כמות הצעדים והלחץ עקב הדריכה , יש גם אלמנט של התייבשות שגם גורם לתחושת עייפות.
אתה יכול להסביר מה האינטרס שלך לבצע הליכות ארוכות בקצב טיול ולהחשיב את זה כפעילות גופנית?
אבל זה עדיין נחשב כהליכה?נטו בשביל לשרוף קלוריות?
כן, תלוי במשקל גוף ובשיפוע.
אבל שום יתרון לא תקבל מזה ברמת היכולת האירובית
גם שחמט נחשב ספורטכן פשוט אני כבר לא מתאמן בחדר כושר ולא סטריט וריצות אסור לי אז חשבתי לעשות הליכות בתור ספורט וזה ספורט הכי טוב לדעתי אפשר לעשות עם מוזיקה עם חברים וכאלה
אבל זה עדיין נחשב כהליכה?
והליכה זה ספורט
שחמט לא בריא כמו הליכהגם שחמט נחשב ספורט
טוב, קח בחשבון שאם אתה מטריל פה זה לא יעבור.שחמט לא בריא כמו הליכה
אני לא מטריל אני חדש פהטוב, קח בחשבון שאם אתה מטריל פה זה לא יעבור.
ואם לא, אז תעשה הליכה מהירה ובהצלחה
הליכה מהירה בקצב קבוע ותנסה למצוא שיפוע חיובי כדי להעלות מאמץ ודופקאני לא מטריל אני חדש פה
ובסדר אני יעשה אימון של הליכה מהירה ברחוב
אבל רק רציתי לוודא שההליכות הרגילות שאני עושה גם משפיעות
כי אם זה מעייף לא יישאר לי כוח לעשות הליכה מהירה
אבל בכללי שניהם ספורט
אוקיי אז בוא נסכם תקן אם אני טועההליכה מהירה בקצב קבוע ותנסה למצוא שיפוע חיובי כדי להעלות מאמץ ודופק
אוקיי אז בוא נסכם תקן אם אני טועה
הליכה רגילה לא נחשבת כספורט ולא נותנת כלום גם אם הולכים הרבה שעות
הליכה מהירה זה ספורט שמוריד קלריות
יש עוד יתרונות להליכה מהירה חוץ משריפת קלוריות?
אה ועוד משהו בהליכה מהירה מתחיל לכאוב לי בלמטה של הרגל ואני לא מסוגל ללכת ככה יותר מ5 דקות אז עדיף להתחיל קצב איטי וכל יום לעלות את המהירות?וללכת רק מהר כי רגיל לא עוזר בכלום נכון?
אני אגיד לך מה המטרה שלי בעיקרון שתבין שאני לא מטריל פה
אני מנסה למצוא תחביב או משהו שישנה את החיים שלי שייתן לי משמעות ותחביב לכל החיים שלי אז חשבתי על הליכה עם אוזניות בשכונה אבל כולם אומרים לי השזה לא ייתן לי כלום אולי אגיע הזמן להתאמן על הליכה מהירה
רק תגיד מה זה ייתן לי והאם כל החיים עד המוות אני יוכל לעשות את זה
סליחה על החפירה ותודה על העזרה אני באמת מעריך[/QUOTE
ראשית, הליכה. היא תחביב מצויין באופן כללי. היא עשוייה לסייע בהורדת לחץ דם, משפרת מצב רוח, עוזרת בחילוף חומרים ועוד ועוד. בנוגע לכאבים שהזכרת לאחר הליכה מאומצת, תנסה ראשית ללכת לאט ולתת לגוף להתחמם ורק אז (לאחר מספר דקות) תאיץ בהדרגה.