הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכשיר מתח מקבילים לבית, למישהו יש נסיון ?

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
כמעט הזמנתי אחד ממגה ספורט, חיכיתי יותר מדי ובסוף הם הפסיקו למכור
ואז נתקלתי בחנות הזאת
מקבילים + מתח + בטן =הכל במכשיר אחד= - מחסני היבואן

המחיר ממש טוב, הבעיה שהאתר נראה כאילו ילד בן 4 בנה אותו, והם טוענים שהמכשיר מחזיק 200 קילו שזה פי 2 מכל מכשיר אחר שראיתי בטווח מחירים הזה..
יש למישהו נסיון איתם? או המלצה על אחד אחר עד 1,500 שח בערך ? תודה!!

• פותח/ת השרשור
חיים ה'נסיון' שלהם זה תשלם קודם, ואחרכך אם לא תאהב תוכל להחזיר תוך 10 ימים, ולך תרדוף אחריהם עם הכסף, זו לא חנות גדולה ואני לא מכיר איך השירות שלהם עובד.

בשביל טבעת אולימפית צריך לקדוח בתקרה שבחצר ואני לא יודע אם יש לי עצבים להתחיל עם זה, כמה זה עולה בערך?

לפני כמה שנים קניתי זוג טבעות עץ ב300 שקל, לא יודע מה המחירים עכשיו [בשביל לבדוק חפש באמאזון\איביי gymnastic rings] אבל זה בטוח יותר זול ופחות מגושם מהמכשיר שאתה רוצה לקנות.

• פותח/ת השרשור
תודה, נראה לי אחלה פתרון, רק שלא הבנתי לאן אני מחבר אותם חח ? צריך לקדוח חור עבור כל טבעת\רצועה?

קיימים סטים של טבעות עם כבלים אם כבר הולכים על זה, אבל רצוי שתתנסה עם זה במכון בקרבת הבית טרם רכישה, זה הרבה יותר מאתגר ממתח ומקבילים.

אם יש לך קיר פנוי, עדיף מתקן קבוע של מתח ונוסף למקבילים או ללכת על מתקן משולב, משהו כזה:

אם הרעיון להתאמן בבית, קנה כלוב שכבר מכיל מתח ומקבילים, יותר פשוט.
לא בטוח שאתה רוצה להתחייב? תתאמן בגן השעשועים שקרוב למקום מגוריך.

• פותח/ת השרשור
תודה זיו, יש לי קיר פנוי בחצר, ויש לי מקדחה דיי רצינית של בוש, אבל אני מפחד שקדיחה זה פחות חזק מהמכשיר שאני הצעתי, אני שוקל 100קילו זה דיי כבד, ואני גם צריך לבדוק שאני לא קודח על מוטות פלדה תומכים של הבניין (למרות שזאת החצר שלי).
ואני מתאמן במכון אבל רציתי שיהיה לי מכשיר כזה בבית לימי מנוחה ולחופשים שבהם אני לא במכון כי הוא רחוק לי..

אני לא חושב שיש בעיה יותר מידי קשה לקבע מוט כזה מעל קיר בעזרת ברגי ג'מבו, אבל אם אתה חושש ויש קצת זמן לעבודת יד 2 יחד עם מקום מספק בחצר, שקול מתקן קבוע על הרצפה.
אולי תאהב את זה כל כך שבהמשך גם תקנה כלוב וחסכת את הביקורים בחדר כושר 😃

1.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית