ייעוץ הפסקת סייקל ומעבר ל PCT

• פותח/ת השרשור
התחיל טסט פרופ ודקה קצר. זה התחיל במינימום של 1.5מל פרופ ו 1 דקה.
הורדתי את הדקה אחריי שבועיים שימוש.
העלתי טסט ל 2 מל טיפה יותר והכנסתי סופרדרול 30 מג למשך 3 שבועות

כמובן שצריך PCT
ניתן להסתפק ב:
1. כלומיד - 100/50/50
2. טמוקסיפן - 40/20/20

כל זאת התחל כ-9 ימים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט

תלוי מה אתה מחפש להשיג. מהי מידת ההקרבה שלך למול השאיפה לתוצאות. אין כלל חד משמעי לכך

כנראה שכן. בצע גם בדיקות דם ובדיקות נלוות, כמו אקו לב, אולטרסאונד חזה, כליות וכבד כדי לאמוד את מצבך. תראה גם כיצד אתה מרגיש אחרי הסייקל וכמה אתה שומר על התוצאות. קלן יעזור בזמן הזה קצת

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
הפקתי הרבה חושבים מהסייקל הנוכחי.
סופרדרול עוצמתי ביותר אחרי 3 שבועות התחילו כאבים באיזור הכבד ומיד הפסקתי
לגבי הזריקות אני כנראה אחזור לאנטט רפואי. לא מסתדר עם תדירות הזריקות

תמיד טוב להגדיל את מרווח תדירות הזריקות, גם אם זה אומר העלאת נפח ההזרקה. אננתת רפואי הוא הבסט, אך יש גם אנדרגראונד לא פחות טוב.

חוצמזה, הפקת לקחים מסייקל והתקדמות בידע וביכולות היא דבר חשוב, וטוב שהשכל לעשות כך

מה זאת אומרת חד פעמי? השימוש בו? אם ערכי כבד יחזרו לנורמה אפשר בסייקל הבא להשתמש באוראלי כלשהו עוד פעם. גם בסופרדרול

מתגובות מהשטח לאחרונה מכמה אנשים מאוד רציניים שמריצים את האוראלים של זנקו, אני יכול להגיד לך שאו שמתחברים לדיבול ואנאדרול, בעיקר בפאן של עליה ממש מהירה במאסה (כולל המון נוזלים) וכוח, או שמתחברים לסופרדרול והעליה היותר איכותית במאסה והיבשה יותר. תלוי איזה טיפוס אתה.

ספציפית לאנאדרול יש מכאניזם מאוד "מניאק", הייתי מגדיר ככה, כי הוא מעלה אסטרוגן שלא דרך ארומטיזציה.

• פותח/ת השרשור
אהבתי ממש את הסופרדרגול לפי דעתי שווה להלחם ברעב בשבילו.
עד שהתחילו הכאבים באיזוק הכבד ומיד הפסקתי.
דרך אגב אחרי כמה זמן הטסט והסופר יותאים מהמערכת?

לא ניתן לקבוע. סופרדרול יוצא די מהר. אחרי 2-3 ימים הוא לא משפיע. טסט זה עניין של רמות בדם ואף יותר זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית