הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות לפני ואחרי בישול

Idoll15

משתמש מתחיל
89
1
נק' מוניטין:
0
89
1
אם יש לי בתפריט 200 גרם פסטה(678 קלוריות) לפני בישול רק הערך הקלורי משתנה כאשר אני מבשל או גם עוד דברים?
איך אני יכול לדעת כמה קלוריות זה יוצא לאחר בישול?(אותו דבר לגבי אורז)

אם יש לי בתפריט 200 גרם פסטה(678 קלוריות) לפני בישול רק הערך הקלורי משתנה כאשר אני מבשל או גם עוד דברים?
איך אני יכול לדעת כמה קלוריות זה יוצא לאחר בישול?(אותו דבר לגבי אורז)
ממש קשה להבין מה השאלה תוסיף סימני פיסוק

אני אענה למה שנראה לי ששאלת, הערכים לא משתנים אחרי הבישול רק הנפח גדל. ולכן אם תסתכל על נגיד כוס אורז לפני בישול זה יהיה x קלוריות וכוס אורז אחרי בישול יהיה x - y
אבל אם תקח את כל הכמות לא יהיה הבדל

• פותח/ת השרשור
ממש קשה להבין מה השאלה תוסיף סימני פיסוק

אני אענה למה שנראה לי ששאלת, הערכים לא משתנים אחרי הבישול רק הנפח גדל. ולכן אם תסתכל על נגיד כוס אורז לפני בישול זה יהיה x קלוריות וכוס אורז אחרי בישול יהיה x - y
אבל אם תקח את כל הכמות לא יהיה הבדל
אם יש לי בתפריט 200 גרם פסטה(678 קלוריות) לפני בישול, הערך הקלורי הוא הדבר היחידי שמשתנה כאשר אני מבשל את הפסטה או גם כמות הפחמימות, חלבונים ושומנים?
איך אני יכול לדעת בכמה הערך הקלורי של המזון השתנה לאחר בישול?(לגבי אורז ופסטה)

הערך הקלורי הוא הדבר היחידי שמשתנה כאשר אני מבשל את הפסטה או גם כמות הפחמימות, חלבונים ושומנים?
כמו שכתבתי כלום לא משתנה חוץ מהנפח (כי הפסטה סופחת נוזלים)

איך אני יכול לדעת בכמה הערך הקלורי של המזון השתנה לאחר בישול?(לגבי אורז ופסטה)
יש מחשבונים שיתנו לך הערכה טובה לכמה קלוריות יש בכוס / 100 גרם

• פותח/ת השרשור
כמו שכתבתי כלום לא משתנה חוץ מהנפח (כי הפסטה סופחת נוזלים)

יש מחשבונים שיתנו לך הערכה טובה לכמה קלוריות יש בכוס / 100 גרם
אם אני במסה אני צריך לדאוג לגבי זה או שבסך הכל יותר קלוריות זה טוב?

הערך הקלורי בסך הכל לא משתנה (ואם הערך הקלורי לא משתנה גם המאקרונוטריאנטים; פחמימות, חלבונים ושומנים לא משתנים). מה שמשתנה אלו הערכים ל-100 גרם, שכן הפסטה שקלה לפני הבישול 200 גרם ולאחריו תשקול כ-400 גרם בגלל תוספת הנוזלים שספחה הפסטה.
אין בעיה לחשב ערכים לפני ההכנה או לאחר ההכנה, רק יש לוודא שאתה מחשב מול ערכים תזונתיים הולמים למצב המאכל.
ערכים של פסטה לפני בישול וערכים של פסטה לאחר בישול.

• פותח/ת השרשור
הערך הקלורי בסך הכל לא משתנה (ואם הערך הקלורי לא משתנה גם המאקרונוטריאנטים; פחמימות, חלבונים ושומנים לא משתנים). מה שמשתנה אלו הערכים ל-100 גרם, שכן הפסטה שקלה לפני הבישול 200 גרם ולאחריו תשקול כ-400 גרם בגלל תוספת הנוזלים שספחה הפסטה.
אין בעיה לחשב ערכים לפני ההכנה או לאחר ההכנה, רק יש לוודא שאתה מחשב מול ערכים תזונתיים הולמים למצב המאכל.
ערכים של פסטה לפני בישול וערכים של פסטה לאחר בישול.
נגיד בתפריט שלי אני לוקח כוס פסטה לפני בישול ליום, הערכים של האחרי אמורים לעניין אותי אם בסיר יש רק כמות את הכמות ששמתי?

נגיד בתפריט שלי אני לוקח כוס פסטה לפני בישול ליום, הערכים של האחרי אמורים לעניין אותי אם בסיר יש רק כמות את הכמות ששמתי?
לא, אם אתה אוכל הכל תתחשב רק בערכים של לפני הבישול

Back
למעלה תחתית