הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
היי התחלתי סייקל ראשון כשורה 500 מ"ל אנתת לשבוע , כבר שבוע רביעי .
משבוע שעבר התחלתי עם פריגניל 500 מ"ל לשבוע.

יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להן תשובות חד משמעיות בכל הנעוצים.
1. לבנתיים הסייקל הולך מעולה ברוך השם ללא שום תופעות , המטרה שלי היא חיטוב , ועל פי מה שקראתי שלא מומלץ לשלב חומרים נוספים הייתי מעוניין בלצרף את ויני למסיבה , רק ב4 שבועות האחרונים במינון 50 מ"ג ליום . על מנת לא לאבד את הכוח לקראת סוף החיטוב . שורה תחתונה זה חמור?
2. את הפריגניל קיבלתי באמפולה של 5000 מ"ל חילקתי ל10 מזרקים של אינסולין ואיחסנתי במקרר זה בסדר?
3. לגבי תקופת הPCT , כמו שאמרתי אני עושה טסטס ארוך ולא ראיתי תשובה חד משמעית באחד הנעוצים כתוב להתחיל את הנקיון אחרי שבועיים ובאחר אחרי 20 יום. מה הזמן האידיאלי?

תדוה מראש.

שאלה נוספת ששכחתי את הכדורים של הכלומיד והטמוקסיפן , לוקחים יחד , לפני השינה/בבוקר?

נערך לאחרונה:
1. אפשר ויני ל-5 או 6 שבועות אחרונים.
2. לא. איפה המים הבקטריוסטטיים? הפרגניל לא מחזיק מעמד בצורה בה אתה חילקת אותו
3. אחרי 20 יום
4. טמוקסי וכלומיד - כן. וזה גם כן מופיע בנעוץ

• פותח/ת השרשור
אני אצטרך את עזרתך בהסבר נוסף קראתי כמה פעמים בנעוץ לגבי עירבוב ושימור הפרגניל ולא ממש הבנתי.
הפרגניל מגיע בכמות של 5000 מ"ל אני יכול להצטייד , במים הבקטריוסטטיים וויאל סטרלי , להעביר הכל לויאל בעזרת מזרק רגיל . במידה ואני רוצה להזריק עם מזרק אינסולין זה לא בעייתי לשאוב מהויאל כי הוא קטן (המזרק)?

2. קראתי במקומות מסויימים המלצות של להתחיל את הPCT שבוע לפני סיום הסייקל על מנת לא לחוות את הירידה המשמעותית בטסט בסיום הסייקל , זה לא נכון?

3. לא מצאתי מידע לגבי זמני לקיחת הכדורים בוקר/ערב או שזה לא רלוונטי?

1. אין בעיה לשאוב עם מזרק אינסולין מהויאל. החומר מעורבב ע"ב מים, ולכן ישאב ללא בעיה
2. אבוי למי שרשם זאת. ממתי עושים PCT לפני סיום הסייקל? אתה יודע מה המשמעות והמכאניזם של PCT? מתחילים אותו כאשר רמות הטסט חוזרות לרמות הבסיס
3. עדיף לילה, אך לא קריטי

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על המענה והעזרה .
1. אם איחסנתי את הפרגניל כמו שאיחסנית עד כה אתה אומר ששתי הזריקות הראשונות הלכו לפח כי הוא לא שורד בלי המים?
* ממה שהבנתי אני יכול יכול לרכוש את המים בבית מרקחת , סורי על השיגוע חשוב לי להבין את התהליך בצורה טובה כי מעט הלכתי לאיבוד.
אני אשאב עם מזרק רגיל את הפרגניל אעביר אותו לויאל ולאחר מכן אוסיף את המים נכון? מה כמות המדוייקת של המים שאצרטך להוסיף?
2. אני לא יודע איך זה עובד בדיוק אבל אני יודע שכלמויד נגיד מעודד ייצור של הטסט , אז נשמע לי הגיוני על מנת לא לחוות סוג של נפילה בגלל מחסור בהורמונים להתחיל לפני. אבל אם אתה אומר שלא אז לא .

1. מים בקטריו' זה מים סודיום כלוריד (מין להזרקה) + בנזיל אלכוהול יחדיו. שני אלה יוצרים את המים הבקטריוסטטיים. ניתן לרכוז בנפרד ולערבב או להזמין מחו"ל, למשל מ-ebay. אם חילקת את הפרגניל לא משנה למה ולכמה, כל עוד המים בהם הוא נמצא הם לא מים בקטריו', החומר מחזיק מעמד מספר ימים בודדים ואז מתחיל להיהרס. אז בפועל כל מה שהכנת לא שווה, אולי פרט לזריקה הראשונה שנתת וזהו
2. הכל טוב ויפה, אבל המכאניזם יפעל רק כאשר רמות ההורמונים טסט ואסטרוגן יהיו בנורמה, וזה קורה לא בזמן סייקל

• פותח/ת השרשור
בנוגע לPCT , הבנתי וקיבלתי תודה.
בנוגע לפרגניל , אז בפועל אם אני אתחיל להזריק מהשבוע ה6 זה עדיף מכלום ? ולהשתמש באותם מינומים 500 מ"ל עד סיום 12 שבועות הסייקל ?
אם אני רוצה לרכוש את זה בבית מרקחת בארץ? מה אני בדיוק מבקש, מין סודיום כלוריד , ובנזיל אלכוהול ? ואז מערבב אותם יחדיו?

שום פרגניל לא יחזיק מעמד ללא ערבוב עם מים בקטריו'. אז רכוש מים בקטריו' ו-ויאל ריק
סודיום כלוריד יש בבתי מרקחת
בנזיל אלכוהול אפשר להזמין מebay או לקנות מ"זיו כימיקלים" בחולון

כן, מה לעשות
כדי למזער נזקים תזריק 1000iu בשבוע ולא 500iu
להבא תלמד ותכין פרגניל בזמן המתאים

• פותח/ת השרשור
לגבי היחס של המים ושל הבנזין אלכוהול ביחס ל5000 מ"ל פרגניל כמה אני אמור לשים בדיוק? הכמויות בנעוץ מעט בלבלו אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית