הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון חדש

היום שיאומי הכריזה על ה-MI6 החדש.

גם לי יש הנוט 3 פרו והוא אחלה.

מצטרף להמלצה על רדמי 3 נוט פרו, יש לי אותו חצי שנה ואני מרוצה

לסיכום,
אם אתה הולך על שיומי הייתי ממליץ לך על מי5 אם חשובה לך מצלמה כי יש מייצב וזה חשוב, אם הסוללה חשובה יותר אתה יכול ללכת על הרדמי.

לא הימור ולא נעליים מכיר עשרות אנשים ואני בתוכם עם שיומי שמאוד מרוצים.

שיומי רדמי נוט 4 מצלמה לא מדהימה הירייה מפחידה בינתיים 4 חודשים איתו רץ חלק לא יכול לבקש יותר עלה 1020 בארץ מניח באילת אתה יכול למצוא ב700 אולי כי המחיר ירד קצת מאז שמעתי

אם כבר רדמי נוט 4 אז הולכים על הנוט 4X.

היום שיאומי הכריזה על ה-MI6 החדש.

גם לי יש הנוט 3 פרו והוא אחלה.

מצטרף להמלצה על רדמי 3 נוט פרו, יש לי אותו חצי שנה ואני מרוצה
שיאומי

בעקבות כל ההמלצות באמת החלטתי ללכת על שיאומי. אני עדיין מתלבט בין הרדמי נוט4x לבין הmi5
תלוי מה ת צריך מהפון. לא אשקר שהמצלמה שלי (רדמי נוט 3) לא כזאת טובה. הMI טובים בהרבה אך הסוללה חלשה יותר. וגם הבנתי ששיפרו בדגמים המאוחרים של הרדמי את המצלמה.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה ת צריך מהפון. לא אשקר שהמצלמה שלי (רדמי נוט 3) לא כזאת טובה. הMI טובים בהרבה אך הסוללה חלשה יותר. וגם הבנתי ששיפרו בדגמים המאוחרים של הרדמי את המצלמה.
בכלל לא אכפת לי מהמצלמה, אני רוצה שהבטרייה תהיה טובה , גלישה מהירה באינטרנט ובכללי ביצועים טובים

• פותח/ת השרשור
כדאי לי להוסיף עוד 200 שח ושהפלאפון יבוא עם global rom?
אני אפילו לא מבין מה זה אומר, אבל המוכר בחנות הציע לי את זה

יש גם תוכנית של האוצר לביטול מיסי רכישה על סלולרי.
לטעמי כדאי לחכות ולראות מתי/אם יכנס לתוקף.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העזרה, קניתי את הxiaomi redmi note 4x, ובינתיים הוא נראה אחלה פלאפון

קסיומי נוט פרו 3 אחלה של פלאפון החסרון היחיד אם אתה מצלם וידיאו במקום רועש לא תשמע כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית