עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל מקרה אל תקנה lg g4
התקלה יא בלוח אם שלהם, אחרי תקופה מסויימת הוא פשוט מת..
אם אין אחריות זה לא שווה.
שלי היה באחריות, מת לי פעמיים.
אם אתה הולך על שיומי הייתי ממליץ לך על מי5 אם חשובה לך מצלמה כי יש מייצב וזה חשוב, אם הסוללה חשובה יותר אתה יכול ללכת על הרדמי.
לא הימור ולא נעליים מכיר עשרות אנשים ואני בתוכם עם שיומי שמאוד מרוצים.
שיומי רדמי נוט 4 מצלמה לא מדהימה הירייה מפחידה בינתיים 4 חודשים איתו רץ חלק לא יכול לבקש יותר עלה 1020 בארץ מניח באילת אתה יכול למצוא ב700 אולי כי המחיר ירד קצת מאז שמעתי
אם כבר רדמי נוט 4 אז הולכים על הנוט 4X.
היום שיאומי הכריזה על ה-MI6 החדש.
גם לי יש הנוט 3 פרו והוא אחלה.
שיאומימצטרף להמלצה על רדמי 3 נוט פרו, יש לי אותו חצי שנה ואני מרוצה
לסיכום,
שיאומי
תלוי מה ת צריך מהפון. לא אשקר שהמצלמה שלי (רדמי נוט 3) לא כזאת טובה. הMI טובים בהרבה אך הסוללה חלשה יותר. וגם הבנתי ששיפרו בדגמים המאוחרים של הרדמי את המצלמה.בעקבות כל ההמלצות באמת החלטתי ללכת על שיאומי. אני עדיין מתלבט בין הרדמי נוט4x לבין הmi5
בכלל לא אכפת לי מהמצלמה, אני רוצה שהבטרייה תהיה טובה , גלישה מהירה באינטרנט ובכללי ביצועים טוביםתלוי מה ת צריך מהפון. לא אשקר שהמצלמה שלי (רדמי נוט 3) לא כזאת טובה. הMI טובים בהרבה אך הסוללה חלשה יותר. וגם הבנתי ששיפרו בדגמים המאוחרים של הרדמי את המצלמה.
שניהם נותנים ביצועים טובים אבל הסוללה של הרדמי מדהימה.בכלל לא אכפת לי מהמצלמה, אני רוצה שהבטרייה תהיה טובה , גלישה מהירה באינטרנט ובכללי ביצועים טובים
אני יודע מה זה רום. אבל לא גלובל רום...כדאי לי להוסיף עוד 200 שח ושהפלאפון יבוא עם global rom?
אני אפילו לא מבין מה זה אומר, אבל המוכר בחנות הציע לי את זה
אתה רוצה global rom אחרת יש לו את הסיני והוא יעשה לך בעיותכדאי לי להוסיף עוד 200 שח ושהפלאפון יבוא עם global rom?
לא כדאי, אתה יכול להתקין לבד.כדאי לי להוסיף עוד 200 שח ושהפלאפון יבוא עם global rom?
תתחדש!תודה לכולם על העזרה, קניתי את הxiaomi redmi note 4x, ובינתיים הוא נראה אחלה פלאפון
המצלמה זאת נקודת התורפה של הדגם הזה, היא סבירה מינוסאיך המצלמה שלו ? שוקל לקנות אותו או את הגלקסי s7