עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שאמרת, BCAA זה הרבה כסף, אבל התועלת היא די פשוטהנסה לקחת BCAA, זה אולי יקר יותר מסתם להוסיף סטיביה, אבל זה טעים יותר לדעתי.
קניתי בטעם ענבים של ON, טעם מעולה.
*במיוחד אם אתה רוצה לטעםף הBCAA יחזיק לך הרבה יותר זמן, אני לפעמים שם סקופ אחד על 4 ליטר, ככה שהטעם של זה מאוד דומיננטי, אתה יכול אפילו רבע סקופ לליטר מים.
נסה לקחת BCAA, זה אולי יקר יותר מסתם להוסיף סטיביה, אבל זה טעים יותר לדעתי.
קניתי בטעם ענבים של ON, טעם מעולה.
*במיוחד אם אתה רוצה לטעםף הBCAA יחזיק לך הרבה יותר זמן, אני לפעמים שם סקופ אחד על 4 ליטר, ככה שהטעם של זה מאוד דומיננטי, אתה יכול אפילו רבע סקופ לליטר מים.
כמו שאמרת, BCAA זה הרבה כסף, אבל התועלת היא די פשוטה
בפועל הוספת כמה גרמים בודדים של חלבון אם הוספת סקופ על 4 ליטר, ככה שזה לא יעשה הבדל
כי רוב האנשים מסתדרים עם הטעם של מיםאז איך אני לא רואה אנשים עושים את זה כמעט? זה פתרון ממש טוב
כי רוב האנשים מסתדרים עם הטעם של מים
לדעתי אם אתה מרגיש שאתה חייב כל כך מתוק אז אתה צריך ללמוד להיגמל מזה, ולא למצוא דרך לרמות את עצמך
מציע לך רק לנסות ללמוד לחיות בלי הרצון הזהלא עניין של מרגיש צורך עז פשוט באלי על מתוק כזה מדי פעם אב לאני משער שבשביל זה יש צ'יט של סופש לא?
צ'יט לסופ"ש בשביל מתוק?לא עניין של מרגיש צורך עז פשוט באלי על מתוק כזה מדי פעם אב לאני משער שבשביל זה יש צ'יט של סופש לא?
מים מתוקים? נשמע מגעילאם אני מוסיף למים ממתיק כמו סטיביה, סוכרזית וכו' האם זה מזיק?
מוסיף טבליה על 1 ליטר... סתם כדי להמתיק את הטעם בשביל להמנע מאכילת מתוק עד שלא יהיה לי צורך בכלל.
לא הבנתיצ'יט לסופ"ש בשביל מתוק?