הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוק הספורט וביטוח

AQUANGEL

משתמש משקיע
3,097
1,385
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,486
3,097
1,385
אז ככה, יש לי חדרון כושר בבניין ואני שוקל להתחיל לנצל אותו לאימונים אישיים, השאלה היא איך זה עובד מבחינה חוקית ואיזה ביטוחים אני צריך?
לפי מה שהבנתי אין בעיה לאמן שם אנשים זרים וקטינים בנוכחותי (מדריך), אבל אני יודע שבבניין שלי עשו הרבה טררם מזה שהתאמנו שם קטינים/זרים בעבר מחשש לתביעות.
אני מכיר ביטוח אחריות מקצועית עבורי, אבל איזה ביטוח אני צריך לוודא שיש לבניין, או לדאוג שיהיה?

לפי דעתי תבדוק אם יש ביטוח לחדר כושר שלכם ואת מי הוא מכסה. תוכל לשאול גם אם בתוספת תשלום קטנה מצידך הם יכסו גם את המתאמנים שלך.
אם לא פשוט תוכל לשאול את חברת הביטוח שלך

• פותח/ת השרשור
כן אני חושב שאברר קודם עם הסוכנת ביטוח המשפחתית...
יש לי הרגשה שאם אפנה לועד של הבניין הקקות יתחילו לעשות לי צרות מההתחלה

תלוי מאוד בפוליסה של הביטוח של המכון, אם בכלל יש ביטוח שם למתקן ספורט...

בכל מקרה - אם יש לך ביטוח אחריות מקצועית, תבדוק טוב טוב בפוליסה שלך אם זה תקף במקרה כזה (סביר להניח שכן) וליתר ביטחון תתקשר לסוכן שלך לבדוק את זה, לא אמורה להיות בעיה... (אבל תמיד טוב לבדוק הכל קודם)

נ.ב הלוואי והיה לי ספייס לנצל לאימונים

אז ככה, יש לי חדרון כושר בבניין ואני שוקל להתחיל לנצל אותו לאימונים אישיים, השאלה היא איך זה עובד מבחינה חוקית ואיזה ביטוחים אני צריך?
לפי מה שהבנתי אין בעיה לאמן שם אנשים זרים וקטינים בנוכחותי (מדריך), אבל אני יודע שבבניין שלי עשו הרבה טררם מזה שהתאמנו שם קטינים/זרים בעבר מחשש לתביעות.
אני מכיר ביטוח אחריות מקצועית עבורי, אבל איזה ביטוח אני צריך לוודא שיש לבניין, או לדאוג שיהיה?

זה רכוש משותף ולשימוש מסחרי בו אתה צריך אישור מהדיירים אז קודם כל תעבוד על אישור מהדיירים שלו תקבל צו סגירה ותביעה כספית עוד לפני שפצעת מישהו.

• פותח/ת השרשור
זה רכוש משותף ולשימוש מסחרי בו אתה צריך אישור מהדיירים אז קודם כל תעבוד על אישור מהדיירים שלו תקבל צו סגירה ותביעה כספית עוד לפני שפצעת מישהו.
ו... ביאסת לי תתחת כרגע
אבל תודה כי חסכת לי כנראה צרות....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית