הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה מצב ה-GH בארץ?

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך

Fire

משתמש פעיל
630
242
נק' מוניטין:
305
630
242
שלום לכל המכורים לחומרים ויתר הצופים בבית!

ידוע לנו (לפחות לי), ש-GH חומר מאוד עדין וצריך להיות מאוד מבין ומקומבן בכדי להשיג משהו לג'יט.
אבל יש עוד בעיה, וזה הזמינות של GH רפואי בארץ, או במילים אחרות - בקושי יש. אני מדבר על נורדיטרופין ועל ביוטרופין.
הרבה סיפורים על אינסולין במקום GH (פעם היה, היום כנראה שלא) וגם על פגי תוקף או מוצרים להשמדה שמגיעים בדרך לא דרך ללקוח... בקיצור הרבה חרא במעטפת יפה...
יש עוד כל מיני GH אנדר כמו ראסטן Rastan שבתכלס אולי חצי מהחומר פעיל ואפילו פחות ופה יש בלאגן עוד יותר.

למה אני חופר? כי קיבלתי הצעה, האמת די מפתה, ל-GH נורדי שנטען שהוא לג'יט. מדובר ב-10 אמפולות של 30iu, והמקור אומר שבערך כל 3 חודשים ניתן לקבל עוד 10, כי זו הכמות שהוא מביא בטופ כל פעם.

המקור עצמו אמין עבורי, לפחות לדברים אחרים... GH מעולם לא רכשתי ולא ממנו.
יותר מזה גם אמרתי לו על הזיופים ופגי תוקף שרצים, והוא אמר שהוא יודע ושהוא מוציא מבית מרקחת אישית בקירור לכל אורך הדרך.
הצעתי לו אגיע איתו לבית המרקחת כדי לראות בעצמי ובככה להיות הכי בטוח שיש, אך הוא סירב ואמר שזה יגרום לו לבעיות עם הרוקח שמחפש כמה שפחות חשיפה.

אני חושב להתחיל GH כי יש לי את הממון (נפרדתי מחברה, כבר חסכון של איזה 2אלף בחודש חזר לעו"ש) והרצון לחצי השנה הקרובה, אולי יותר. כמובן מתכנן סייקל אפילו המסגרת בלאסט וקרוז (התייעצות בנפרד) כדי להוציא את כל מה שניתן.

האם כדאי להסתכן ולרכוש? איך אפשר לדעת האם ה-GH טוב בדיוק? בדיקות דם או משהו?

מה שכן המקור אמר לי שאם ארצה אוכל להחזיר לו את ה-GH (סומך עלי שאני אשמור כמו שצריך בקירור) בהנחה וימצא לקוח אחר. זה בסדר להרגשה, אבל לא ידוע עד כמה יקרה באמת....

דעות??

תודה!!!

נראה שעשית את שיעורי הבית שלך.

GH לג'יט אכן ישדרג כל מתכונת של סייקל, וכלל שהשימוש בו יתארך כך גם התוצאות.

הבעיה בארץ היא זמינות ואיכות. בראסטן שהזכרת משתמשים הרבה בילדרים ואנשים מוכרים, רק כי זה זמין. כן, הם יודעים זה חומר לא 100% פעיל. לא, לא אכפת להם. פשוט לוקחים פי 2-3 מינון, כדי להגיע לכמות ה-iu שתכננו מראש. חכם זה לא, זה בסוף כמעט יוצא אותו מחיר של GH רפואי.
ומדוע זה כך? כי הם בעצמם מתקשים להשיג נורדי או ביוטרופין.

לגבי הסיטואציה בה אתה נמצא, על פניו נשמע בסדר כי יש קשר ישיר למקור וכדומה. מצד שני, מה שבעצם עלול להרוס הכל הוא הרוקח בבית המרקחת עצמו. יש והיו מקרים של הוצאת חומר שמיועד להשמדה גם מבית מרקחת עצמו. אם המקור שלך באמת אמין ומכיר את הרוקח אישית, ואותו רוקח בסדר בעצמו, אפשר לנסות.

כיצד לדעת שה-GH לג'יט? ובכן, GH נכנס לדם מהר ומעלה רמות igf-1 תוך מספר דקות. דרך טובה היא להזריק, למשל 5iu ולבצע בדיקת דם ל-igf-1 כחצי שעה לאחר מכן. כל יחידה אחת של GH אמורה לתת, בערך, כ-100ng/ml, כך שאמור לצאת בבדיקה איפשהו 500ng/ml, שזה הרבה מעל הסקאלה.
כל תוצאה אחרת לכיוון מטה תעורר חדש, בעיקר אם זה מתחת ל-400ng/ml, מה שיעיד שהחומר מתחיל או התחיל להתפרק.

תסכם עם המקור שלך לגבי בדיקות הדם, זו דרך מאוד אמינה לברר אם ה-GH בסדר, כך שאם לא - תחזיר הכל ותזדכה.

אני קצת חולק על ידידי דניאל פה לגבי אופן בדיקת איכות הGH.
אכן אתה תצטרך לעשות בדיקות דם כדי לדעת את טיב החומר שבידך, לוקח קצת זמן לרמות הIGF-1 להגיע לפיק פר מינון, אני אישית הייתי מחכה לפחות חודש לפני שאני הולך לעשות בדיקות דם לבדיקת רמות אלה, אני הייתי מתנהג באופן הבא:
- מחכה כחודש לפחות
- מזריק 3 שעות לפני בדיקת דם על בטן ריקה
- אם אתה משתמש בחוסם אסטרוגן למינהם כגון ארימידקס, לטרזול וארומסין, או לחלופין בחוסם אסטרוגן סלקטיבי כגון טמוקסיפן דע לך שהבדיקה תראה רמות IGF-1 נמוכות ואף "טבעיות" אפילו אם החומר איכותי.

מה כן תוכל לעשות בשביל לקבל אינדיקציה לגבי טיב החומר עד אשר רמות הIGF-1 יגיעו לפיק? לראות מהם תופעות הלוואי שאתה "אמור" לקבל בזמן השימוש כמו:
- שינה עמוקה
- חלומות צלולים
- שיפור אסתטי בעור
- גדילת מהירה של שיער וציפורניים
- תסמונת מנהרת שורש כף היד Carpal tunnel syndrome - מצב שכפות הידיים שלך נרדמות והרגשת "נמלים"

מחכה כחודש לפחות
זו טעות, אני יודע גם שקראת בפורומים בחו"ל על כך, אבל GH היא תרופה ע"ב מים והמסלול שלה לדם מהיר מאוד. יתרה מכך, אם תשאל אנדוקרינולוגים, או רופאים אחרים, אודות התרופה (שניתנת לרוב בגילאי התבגרות בעלי חסך גדילה), תקבל הסבר שהתרופה משפיעה כבר מהדקה הראשונה. רמות igf-1 עולות מיידית. זה שיש לרמות igf-1 זמן עד שישפיעו פיזיולוגית, זה משהו אחר. אבל בנסיוב הן עולות ישירות
- מזריק 3 שעות לפני בדיקת דם על בטן ריקה
בהמשך לציטוט הקודם, שוב, מפורומין בחו"ל למיניהם, אך אחרי 3 שעות ה"פיק" של הGH כבר מזמן מאחורינו. חצי שעה עד 40 דקות זה זמן בטוח לבדיקה. על קיבה ריקה כמובן, כי אינסולין משפיע ו"משבש" את רמות ה-igf-1.
- שינה עמוקה
- חלומות צלולים
- שיפור אסתטי בעור
- גדילת מהירה של שיער וציפורניים
- תסמונת מנהרת שורש כף היד Carpal tunnel syndrome - מצב שכפות הידיים שלך נרדמות והרגשת "נמלים"
כל אלה יכולים לקרות, בחלקן, כולן, או כלל לא. ולאחר חודש כמו שהמלצת, לא בטוח שכולם ירגישו את תופעות הלוואי הללו. זה גם די סובייקטיבי - מה שמישהו אחד ירגיש, לאו דווקא אחר ירגיש.

אם אתה משתמש בחוסם אסטרוגן למינהם כגון ארימידקס, לטרזול וארומסין, או לחלופין בחוסם אסטרוגן סלקטיבי כגון טמוקסיפן דע לך שהבדיקה תראה רמות IGF-1 נמוכות ואף "טבעיות" אפילו אם החומר איכותי.
מסכים

• פותח/ת השרשור
תודה לכם

אני לוקח לתשומת ליבי. בינתיים הכל בגדר מחשבות.
אני אדבר שוב עם המקור לגבי הבדיקות הדם ומה שמסביב - מקווה שיהיה בנינו הסכם על כך.
אני אחזור לעדכן

עלייה בגלוקוז בדם עקב תנגודת אינסולין,דיכוי בלוטת התריס,האצת התפתחות תאים סרטניים,תסמונת התעלה הקארפלית,הצטברות נוזלים במפרקים,עייפות כרונית,הגדלת איברים פנימיים,שינויים במבנה הגולגולת והעצמות ושכחתי בטוח עוד כמה
אני רק ידגיש שזה אינדיבידואלי מאדם לאדם
יש אנשים שפשוט לא קורה להם כלום ויש כאלה שכל מה שיכול לקרות כמעט קורה להם

הבנתי ממינון 10iu מתחילים התופעות הרציניות.
כדי שGH באמת יתן תוצאות צריך חצי שנה שימוש על 5-6 iu ?
משהו כזה. זה די מינימלי, המינון ומשך הזמן. אבל אחלה תוצאות יכולות להתקבל כמובן, וככל שהמשתמש יהיה פחות ותיק ופחות בעל מאסה - כך ההשפעה ההתחלתית תהיה משמעותית יותר

2-5 IU למטרות שריפת שומן ואנטי אייג'נג. 6-10 IU למטרת בניית שריר תופעות לוואי במינונים גבוהים כוללים גדילה של עצמות איברים פנמיים כגון כבד לב וכו במידה ויש מצב סאב קליני של גידול אז זה יכול להאיץ את קצב גדילת הגידול GH מונע את פעילות האינסולין כך שצירכה במינונים גבוהים יכולה להביא למצב של תת סוכר וע"י כך לסכרת בסך הכל במינונים שפויים GH זה אחלה דבר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית