הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה מצב ה-GH בארץ?

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך

Fire

משתמש פעיל
630
242
נק' מוניטין:
305
630
242
שלום לכל המכורים לחומרים ויתר הצופים בבית!

ידוע לנו (לפחות לי), ש-GH חומר מאוד עדין וצריך להיות מאוד מבין ומקומבן בכדי להשיג משהו לג'יט.
אבל יש עוד בעיה, וזה הזמינות של GH רפואי בארץ, או במילים אחרות - בקושי יש. אני מדבר על נורדיטרופין ועל ביוטרופין.
הרבה סיפורים על אינסולין במקום GH (פעם היה, היום כנראה שלא) וגם על פגי תוקף או מוצרים להשמדה שמגיעים בדרך לא דרך ללקוח... בקיצור הרבה חרא במעטפת יפה...
יש עוד כל מיני GH אנדר כמו ראסטן Rastan שבתכלס אולי חצי מהחומר פעיל ואפילו פחות ופה יש בלאגן עוד יותר.

למה אני חופר? כי קיבלתי הצעה, האמת די מפתה, ל-GH נורדי שנטען שהוא לג'יט. מדובר ב-10 אמפולות של 30iu, והמקור אומר שבערך כל 3 חודשים ניתן לקבל עוד 10, כי זו הכמות שהוא מביא בטופ כל פעם.

המקור עצמו אמין עבורי, לפחות לדברים אחרים... GH מעולם לא רכשתי ולא ממנו.
יותר מזה גם אמרתי לו על הזיופים ופגי תוקף שרצים, והוא אמר שהוא יודע ושהוא מוציא מבית מרקחת אישית בקירור לכל אורך הדרך.
הצעתי לו אגיע איתו לבית המרקחת כדי לראות בעצמי ובככה להיות הכי בטוח שיש, אך הוא סירב ואמר שזה יגרום לו לבעיות עם הרוקח שמחפש כמה שפחות חשיפה.

אני חושב להתחיל GH כי יש לי את הממון (נפרדתי מחברה, כבר חסכון של איזה 2אלף בחודש חזר לעו"ש) והרצון לחצי השנה הקרובה, אולי יותר. כמובן מתכנן סייקל אפילו המסגרת בלאסט וקרוז (התייעצות בנפרד) כדי להוציא את כל מה שניתן.

האם כדאי להסתכן ולרכוש? איך אפשר לדעת האם ה-GH טוב בדיוק? בדיקות דם או משהו?

מה שכן המקור אמר לי שאם ארצה אוכל להחזיר לו את ה-GH (סומך עלי שאני אשמור כמו שצריך בקירור) בהנחה וימצא לקוח אחר. זה בסדר להרגשה, אבל לא ידוע עד כמה יקרה באמת....

דעות??

תודה!!!

לדעתי הכי טוב להיות על 4 iu רצוף ללא הפסקה,פחות תופעות לוואי ובזמן ממושך רואים אחלה תוצאות
מאוד מסכים. 4iu-6iu של GH רפואי לג'יט ותקין בהחלט יעשו פלאים לאורך זמן כמעט לכל משתמש. ועדיין אפשר לשמור על שפיות מבחינת תופעות הלוואי (בעיקר הגדלת איברים פנימיים ותנגודת לאינסולין). הבעיה מתחילה, כמו תמיד כמעט בכל התחום הזה, שחומדים לצאן ומגיעים בקלות ל-12iu-18iu יומיים (אמיתיים) ומצרפים גם igf-1 חיצוני וכמובן הדובדבן שבקצפת - אינסולין. פה זה כבר לרמות הכבדות יותר, תרתי משמע

מאוד מסכים. 4iu-6iu של GH רפואי לג'יט ותקין בהחלט יעשו פלאים לאורך זמן כמעט לכל משתמש. ועדיין אפשר לשמור על שפיות מבחינת תופעות הלוואי (בעיקר הגדלת איברים פנימיים ותנגודת לאינסולין). הבעיה מתחילה, כמו תמיד כמעט בכל התחום הזה, שחומדים למאן ומגיעים בקלות ל-12iu-18iu יומיים (אמיתיים) ומצרפים גם igf-1 חיצוני וכמובן הדובדבן שבקצפת - אינסולין. פה זה כבר לרמות הכבדות יותר, תרתי משמע
מעניין אם GH עוזר להתאוששות בפוריות , מה דעתכם ?

מאוד מסכים. 4iu-6iu של GH רפואי לג'יט ותקין בהחלט יעשו פלאים לאורך זמן כמעט לכל משתמש. ועדיין אפשר לשמור על שפיות מבחינת תופעות הלוואי (בעיקר הגדלת איברים פנימיים ותנגודת לאינסולין). הבעיה מתחילה, כמו תמיד כמעט בכל התחום הזה, שחומדים לצאן ומגיעים בקלות ל-12iu-18iu יומיים (אמיתיים) ומצרפים גם igf-1 חיצוני וכמובן הדובדבן שבקצפת - אינסולין. פה זה כבר לרמות הכבדות יותר, תרתי משמע
האם ידוע לך באיזה פרוטוקול ובאיזה ברנד משתמשים החבר'ה בהוליווד שצריכים HGH בעיקר למטרות אנטי-אייג'ינג?

האם ידוע לך באיזה פרוטוקול ובאיזה ברנד משתמשים החבר'ה בהוליווד שצריכים HGH בעיקר למטרות אנטי-אייג'ינג?
אנטי אייג'ינג מאושר ומוכר בכמה מדינות בעולם המערבי. לא רק הוליווד משתמשים באנטי אייג'ינג. יש אוכלוסיה רבה שיכולה להרשות לעצמה ורוצה גם. מינון מקובל הוא לערך 1iu-2iu לכל היותר לכל יום

2-5 IU למטרות שריפת שומן ואנטי אייג'נג. 6-10 IU למטרת בניית שריר תופעות לוואי במינונים גבוהים כוללים גדילה של עצמות איברים פנמיים כגון כבד לב וכו במידה ויש מצב סאב קליני של גידול אז זה יכול להאיץ את קצב גדילת הגידול GH מונע את פעילות האינסולין כך שצירכה במינונים גבוהים יכולה להביא למצב של תת סוכר וע"י כך לסכרת בסך הכל במינונים שפויים GH זה אחלה דבר.

עצוב

• פותח/ת השרשור
תודה לכם אנשים טובים
חזרתי לעדכן:
הדילר לא הסכים לעניין בדיקות הדם והתחיל לקשקש בשכל שזה לא האינדיקציה ועד ועוד ועוד
ישר ירדתי מהעניין בשמחה רבה אפילו... תודה על ההסבר שנתתם לי אחרת הייתי מתפתה לקנות!

נ.ב
אבי, למה לדעתך ביוטרופין יותר אמין מגינוטרופין או נורדיטרופין? אשמח שתרחיב בנושא

ישנו מכאניזם בו GH עוזר להפרשת גונדוטרופים LH ו-FSH, לצד שיפור בספירת הזרע (נפח, מורפולוגיה) אצל גברים.
למרות זאת, GH אינו נפוץ בטיפולי פוריות - הן לאישה והן לגבר. לגבר GH בעיקר יינתן לאחר ניסיונות להעלאת הפיריון על ידי כוריגון או HMG שלא צלחו. במצבים בהם תרופות אלה אינן עוזרות לאורך זמן, ישולב GH. לאישה, GH עוזר בהגברת הביוץ, וכאן הדעות אף חלוקות ברוב העולם הרפואי האם ולהשתמש.

סליחה על הבורות אבל אני חייב לשאול משהו. כל החומרים הללו המוזכרים כאן הם בעצם לא טבעיים? הורמון הגדילה GH וכו ..
יש תוסף הנקרא GHMAX לדוגמא של UNIVERSAL האם הוא כחלק מהקטגוריה שדיברתם עליה או שזה משהו אחר?

סליחה על הבורות אבל אני חייב לשאול משהו. כל החומרים הללו המוזכרים כאן הם בעצם לא טבעיים? הורמון הגדילה GH וכו ..
יש תוסף הנקרא GHMAX לדוגמא של UNIVERSAL האם הוא כחלק מהקטגוריה שדיברתם עליה או שזה משהו אחר?
הוא לא. הכי רחוק מכך. סך הכל תוסף תזונה חוקי וללא מרשם, המתיימר לעזור לגוף בהפרש GH. בפעול זה חארטה שיווקית כמו המון תוספי תזונה שקיימים בשוק

טוב אז זה לגבי התוסף הנ״ל ומה בקשר למה שדיברתם אתם? הכל לא טבעי וצורכים מרשם?
האם יש תובף שכן עושה משהו והוא חוקי וטבעי או שאין חיה כזו ?

סליחה אבל לא הבנתי, פשוט זו פעם ראשונה שאני מתוודע לנושא הזה. מה כוונתך הורמון גדילה סינתטי לכל דבר...? זה טבעי או חימיכלי?
וכיצד משיגים מרשם לכך? והאם ניתן להשיגו בכדורים?

הורמון טבעי - מיוצר בגוף. הורמון סינתטי - מיוצר במעבדה
מרשם? סיכוי אפסי בגלגול הזה שתשיג
זו תמיסה ע"ב מים להזרקה תת עורית

נא המשך בחיפוש בנושא כאן בפורום, זה יעזור לך מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית