נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי הטרנד הבא יהיה שילוב של קריעת תחת ופולסים חשמליים, יצרני אביזרי מין יעשו מלא כסף 😆מעצבנות אותי כל השיטות אימון המגוחכות האלה. אנשים פשוט עצלנים ומעדיפים להאמין לכל שיט שמנסים נטו לעשות כסף על גבם. זה משגע אותי איך מחפשים קיצורי דרך היום.. כשהייתי בן איזה 16, קנו לי איזה חגורה שקר כלשהו שעושה משהו דומה -אפשר לשים אותה על הגב/בטן/ידיים/רגליים ואיפה שמתחשק ובאמת יש פולסים חשמליים בעוצמות שונות ובאמת יש כיווץ שריר מטורף תלוי בעוצמה שמכוונים אבל חוץ מכיווץ זה לא נותן שום דבר לא כוח לא מאסת שריר כלום. מתי אנשים יבינו שבישביל תוצאות צריך לקרוע תתחת....
ספציפית אני לא יודע אם זה עובד אבל בכללי לשריר לא באמת אכפת אם הרמת משקל או ש"עבדתה" אליו וגרמת לו לחשוב שעשיתה את זה למשל ע"י פולס חשמלי למערכת העצבים.מעצבנות אותי כל השיטות אימון המגוחכות האלה. אנשים פשוט עצלנים ומעדיפים להאמין לכל שיט שמנסים נטו לעשות כסף על גבם. זה משגע אותי איך מחפשים קיצורי דרך היום.. כשהייתי בן איזה 16, קנו לי איזה חגורה שקר כלשהו שעושה משהו דומה -אפשר לשים אותה על הגב/בטן/ידיים/רגליים ואיפה שמתחשק ובאמת יש פולסים חשמליים בעוצמות שונות ובאמת יש כיווץ שריר מטורף תלוי בעוצמה שמכוונים אבל חוץ מכיווץ זה לא נותן שום דבר לא כוח לא מאסת שריר כלום. מתי אנשים יבינו שבישביל תוצאות צריך לקרוע תתחת....
ועל סמך מה אתה אומר את זה? אשמח למחקר. אם זה כזה פשוט, אז למה אתה שובר תראש במכון?ספציפית אני לא יודע אם זה עובד אבל בכללי לשריר לא באמת אכפת אם הרמת משקל או ש"עבדתה" אליו וגרמת לו לחשוב שעשיתה את זה למשל ע"י פולס חשמלי למערכת העצבים.
לא אמרתי שזה ספציפית עובד ולא יודע עד כמה זה יעיל.ועל סמך מה אתה אומר את זה? אשמח למחקר. אם זה כזה פשוט, אז למה אתה שובר תראש במכון?
זה לא רק זה, יש גם קולטני מתח ונזק שנוצר ממתח, שזה משהו שדי קשה לחקות רק ע"י פולס חשמליספציפית אני לא יודע אם זה עובד אבל בכללי לשריר לא באמת אכפת אם הרמת משקל או ש"עבדתה" אליו וגרמת לו לחשוב שעשיתה את זה למשל ע"י פולס חשמלי למערכת העצבים.
אני לא מבין מה העיניין ישר לשלול ולהגיד שזה חרטא, מישהו בדק את זה לפני שהוא הגיב?
יש עדויות של אנשים שאומרים שזה יצר שיפור במראה או/ו בכוח שלהם, אני לא מכיר את הנושא או איך שזה פועל, ומה ההסתגלות של השריר כתוצאה מה"אימון" הזה.
לכן אני מצטרף לשאלה, אשמח אם למישהו יש מידע מהימן בנושא
ההנחה שלך מוטעית, אני מכיר מתאמן ותיק בחדר כושר שקנה את המכשיר הזה לבית והוא משתמש בו בנוסף לאימונים בחדר כושר, וכמוהו אני מאמין שיש עוד אנשים.האנשים שבאים להתאמן בשיטה זו אלו אנשים שאין להם זמן/כוח/רצון לעבוד קשה במכון
״משתמש בו בנוסף לאימונים בחדר כושר״. אני דיברתי על אנשים שנטו משתמשים בשיטה זו ולא לאנשים שמוסיפים את זה בנוסף לאימונים במכון.ההנחה שלך מוטעית, אני מכיר מתאמן ותיק בחדר כושר שקנה את המכשיר הזה לבית והוא משתמש בו בנוסף לאימונים בחדר כושר, וכמוהו אני מאמין שיש עוד אנשים.
מעבר לכך, זה בכלל לא מעניין אותי מי עושה מזה כסף, מעניין אותי איך זה משפיע על המערכת, על המחקרים שנערכו על המכשירים האלו, מתוך למידה כמובן ולא להשאר מקובע לדעות קדומות.
אני לא בטוח שהוא קנה את ה EMS עצמו. זה מכשיר שיש אליו פטנט. והוא ממש יקר. מישהו מהמילואים שלי פתח סניף כזה בעיר שלו. זה משהו דיי יקר. אבל גם שעה ניראה לי עולה כ 200-300 שקל. וסה"כ מתאמן צריך לעשות את זה ניראה לי כ אימון בשבוע. כל האימון נעשה עם "מאמן" צמוד.ההנחה שלך מוטעית, אני מכיר מתאמן ותיק בחדר כושר שקנה את המכשיר הזה לבית
משתמשים בזה בפיזיוטרפיה.דן גרין פירסם סירטון "מחשמל" את עצמו כחלק מההחלמה מהניתוח שעבר. אני בעצמי בתקופה שהייתי בפנימיה בווינגיט הייתי מקבל לעיתים טיפולים כאלו לאחר ביה"ס, כטיפול בפציעות. בהתחלה זה מעקצץ, וככל שמעלים את העוצמה השריר ממש מתחיל לקפוץ, לא כיף בכלל.