הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון פסיבי על ידי פולסים חשמליים

היו על זה כמה דיונים בעבר, הוצגו כמה מחקרים שאומרים שזה לא יעיל, אני מאמין שאם תריץ חיפוש בפורום תמצא אותם דיי מהר.

מעצבנות אותי כל השיטות אימון המגוחכות האלה. אנשים פשוט עצלנים ומעדיפים להאמין לכל שיט שמנסים נטו לעשות כסף על גבם. זה משגע אותי איך מחפשים קיצורי דרך היום.. כשהייתי בן איזה 16, קנו לי איזה חגורה שקר כלשהו שעושה משהו דומה -אפשר לשים אותה על הגב/בטן/ידיים/רגליים ואיפה שמתחשק ובאמת יש פולסים חשמליים בעוצמות שונות ובאמת יש כיווץ שריר מטורף תלוי בעוצמה שמכוונים אבל חוץ מכיווץ זה לא נותן שום דבר לא כוח לא מאסת שריר כלום. מתי אנשים יבינו שבישביל תוצאות צריך לקרוע תתחת....

מעצבנות אותי כל השיטות אימון המגוחכות האלה. אנשים פשוט עצלנים ומעדיפים להאמין לכל שיט שמנסים נטו לעשות כסף על גבם. זה משגע אותי איך מחפשים קיצורי דרך היום.. כשהייתי בן איזה 16, קנו לי איזה חגורה שקר כלשהו שעושה משהו דומה -אפשר לשים אותה על הגב/בטן/ידיים/רגליים ואיפה שמתחשק ובאמת יש פולסים חשמליים בעוצמות שונות ובאמת יש כיווץ שריר מטורף תלוי בעוצמה שמכוונים אבל חוץ מכיווץ זה לא נותן שום דבר לא כוח לא מאסת שריר כלום. מתי אנשים יבינו שבישביל תוצאות צריך לקרוע תתחת....
אולי הטרנד הבא יהיה שילוב של קריעת תחת ופולסים חשמליים, יצרני אביזרי מין יעשו מלא כסף 😆

ספציפית אני לא יודע אם זה עובד אבל בכללי לשריר לא באמת אכפת אם הרמת משקל או ש"עבדתה" אליו וגרמת לו לחשוב שעשיתה את זה למשל ע"י פולס חשמלי למערכת העצבים.

ספציפית אני לא יודע אם זה עובד אבל בכללי לשריר לא באמת אכפת אם הרמת משקל או ש"עבדתה" אליו וגרמת לו לחשוב שעשיתה את זה למשל ע"י פולס חשמלי למערכת העצבים.
ועל סמך מה אתה אומר את זה? אשמח למחקר. אם זה כזה פשוט, אז למה אתה שובר תראש במכון?

ועל סמך מה אתה אומר את זה? אשמח למחקר. אם זה כזה פשוט, אז למה אתה שובר תראש במכון?
לא אמרתי שזה ספציפית עובד ולא יודע עד כמה זה יעיל.
השריר עובד ע"י מערכת עצבים. כל מה שהו יודע לעשות זה להתכווץ או/וגם להתארך.
אין פה מחקרים. יש פה ביולוגיה פשוטה. זה פשוט המנגנון של השריר.

זה לא רק זה, יש גם קולטני מתח ונזק שנוצר ממתח, שזה משהו שדי קשה לחקות רק ע"י פולס חשמלי

יצא לי גם לקרוא ביקורת ב TNATION שהיתרון מבחינות כוח / היפרטרופיה הוא מאוד קטן וממצים אותו מהר מאד.

לעומת זאת, היתרון בשיקום והתאוששות לדעתי גדול, והמכשירים קיימים אצל רוב המטפלים (פיזיו, כירו וכו׳)

אני לא מבין מה העיניין ישר לשלול ולהגיד שזה חרטא, מישהו בדק את זה לפני שהוא הגיב?
יש עדויות של אנשים שאומרים שזה יצר שיפור במראה או/ו בכוח שלהם, אני לא מכיר את הנושא או איך שזה פועל, ומה ההסתגלות של השריר כתוצאה מה"אימון" הזה.

לכן אני מצטרף לשאלה, אשמח אם למישהו יש מידע מהימן בנושא

אני לא מבין מה העיניין ישר לשלול ולהגיד שזה חרטא, מישהו בדק את זה לפני שהוא הגיב?
יש עדויות של אנשים שאומרים שזה יצר שיפור במראה או/ו בכוח שלהם, אני לא מכיר את הנושא או איך שזה פועל, ומה ההסתגלות של השריר כתוצאה מה"אימון" הזה.

לכן אני מצטרף לשאלה, אשמח אם למישהו יש מידע מהימן בנושא

האנשים שבאים להתאמן בשיטה זו אלו אנשים שאין להם זמן/כוח/רצון לעבוד קשה במכון ומחפשים קיצורי דרך. כולנו יודעים שמתאמן/מתאמנת שבקושי התקרבו למכון בכל ימות חייהם ובקושי היה להם איזה גירוי שריר, יראו תוצאה כלשהי גם אם ירימו שלט של טלויזיה. אנשים כאלה לא צריכים גירוי שריר משמעותי ולכן הפולסים האלה כנראה מספיקים להם. בנוסף,חקרתי קצת את הנושא וראיתי שאימון של 20 דקות שורף כ 500 קלוריות ולאחר 4-6 שעות אחרי האימון הגוף שורף עוד 1200 קלוריות, נשמע הזוי ולא הגיוני לא?! מצד שני, זה לא שהמתאמנים פשוט עומדים במקום ומקבלים פולסים חשמליים, הבנתי שהם זזים יחסית הרבה. זמן המנוחה בין הסטים בסך הכל כמה שניות ככה שזה יוצא סוג של אימון אירובי. בכל מקרה, מי שרוצה תוצאות הרבה הרבה יותר רציניות אם זה מבחינת מאסת שריר/כוח, יצטרך לעבוד קצת יותר קשה. מי שמחפש קיצורי דרך, קצת, קוביות, ידיים וחזה שבעצם זאת רוב האוכלוסייה במדינה הזאת, שילך לדבר הזה.

האנשים שבאים להתאמן בשיטה זו אלו אנשים שאין להם זמן/כוח/רצון לעבוד קשה במכון
ההנחה שלך מוטעית, אני מכיר מתאמן ותיק בחדר כושר שקנה את המכשיר הזה לבית והוא משתמש בו בנוסף לאימונים בחדר כושר, וכמוהו אני מאמין שיש עוד אנשים.

מעבר לכך, זה בכלל לא מעניין אותי מי עושה מזה כסף, מעניין אותי איך זה משפיע על המערכת, על המחקרים שנערכו על המכשירים האלו, מתוך למידה כמובן ולא להשאר מקובע לדעות קדומות.

ההנחה שלך מוטעית, אני מכיר מתאמן ותיק בחדר כושר שקנה את המכשיר הזה לבית והוא משתמש בו בנוסף לאימונים בחדר כושר, וכמוהו אני מאמין שיש עוד אנשים.

מעבר לכך, זה בכלל לא מעניין אותי מי עושה מזה כסף, מעניין אותי איך זה משפיע על המערכת, על המחקרים שנערכו על המכשירים האלו, מתוך למידה כמובן ולא להשאר מקובע לדעות קדומות.
״משתמש בו בנוסף לאימונים בחדר כושר״. אני דיברתי על אנשים שנטו משתמשים בשיטה זו ולא לאנשים שמוסיפים את זה בנוסף לאימונים במכון.
יכול להיות שהוספת EMS עוזרת בנוסף לאימונים במכון אין לי מושג במקרה הזה..

ההנחה שלך מוטעית, אני מכיר מתאמן ותיק בחדר כושר שקנה את המכשיר הזה לבית
אני לא בטוח שהוא קנה את ה EMS עצמו. זה מכשיר שיש אליו פטנט. והוא ממש יקר. מישהו מהמילואים שלי פתח סניף כזה בעיר שלו. זה משהו דיי יקר. אבל גם שעה ניראה לי עולה כ 200-300 שקל. וסה"כ מתאמן צריך לעשות את זה ניראה לי כ אימון בשבוע. כל האימון נעשה עם "מאמן" צמוד.

דן גרין פירסם סירטון "מחשמל" את עצמו כחלק מההחלמה מהניתוח שעבר. אני בעצמי בתקופה שהייתי בפנימיה בווינגיט הייתי מקבל לעיתים טיפולים כאלו לאחר ביה"ס, כטיפול בפציעות. בהתחלה זה מעקצץ, וככל שמעלים את העוצמה השריר ממש מתחיל לקפוץ, לא כיף בכלל.

דן גרין פירסם סירטון "מחשמל" את עצמו כחלק מההחלמה מהניתוח שעבר. אני בעצמי בתקופה שהייתי בפנימיה בווינגיט הייתי מקבל לעיתים טיפולים כאלו לאחר ביה"ס, כטיפול בפציעות. בהתחלה זה מעקצץ, וככל שמעלים את העוצמה השריר ממש מתחיל לקפוץ, לא כיף בכלל.
משתמשים בזה בפיזיוטרפיה.
הפיזיוטרפיסט שלי עשה לי דיקור עם חשמל זה מזעזע בכמה שזה לא נעים שיש זרם שמרטיט את המחט בפנים (בכתף....)
אבל זה עזר (אולי..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית