הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטיביוטיקה וטמוקסיפן בסייקל טסט

אביב 050

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
@Daniel Barack סייקל טסט 750 מג בשבוע נמצא בשבוע 6 לסייקל אנטט
לאחר גינו קל התחלתי לקחת טמוקסיפן פעמיים ביום היום הרופא גילה שיש לי דלקת בגרון מלווה בחום

השאלה אם להמשיך את הסייקל והטמוקיספן בזמן האנטיביוטיקה לעשות גשר? או לקחת פרגניל ולעשות ניקוי

אשמח מאוד לעזרה אם יש פתרון אחר אשמח לשמוע לא יודע מה לעשות תודה רבה

@Daniel Barack סייקל טסט 750 מג בשבוע נמצא בשבוע 6 לסייקל אנטט
לאחר גינו קל התחלתי לקחת טמוקסיפן פעמיים ביום היום הרופא גילה שיש לי דלקת בגרון מלווה בחום

השאלה אם להמשיך את הסייקל והטמוקיספן בזמן האנטיביוטיקה לעשות גשר? או לקחת פרגניל ולעשות ניקוי

אשמח מאוד לעזרה אם יש פתרון אחר אשמח לשמוע לא יודע מה לעשות תודה רבה
שלום,

ראשית, מקווה שתרגיש טוב במהרה.

דלקת בגרון נחשבת למחלה זמנית ודי נפוצה, כך שאם היא לא מתפתחת, חלילה, אפשר שלא להפסיק את הסייקל.
בימים בהם אתה נוטל אנטיביוטיקה, די מומלץ שלא להתאמן. תנוח בבית ותפחית מעט קלוריות מהתפריט (מהפחמימה).
אגב, איזו אנטיביוטיקה אתה נוטל?

שנית, אני מבין מדברייך כי אתה לא משתמש בפרגניל בינתיים. האם כך באמת? במידה וכן, טעות בסיסית בידך. לאור השבוע המתקדם בו אתה נמצא, התחל לקחת פרגניל במינון של 1000iu לשבוע (מפוצל ל-500iu פעמיים) כבר מעכשיו ועד כשבוע לפני תחילת ה-PCT.

• פותח/ת השרשור
אז לסיכום להמשיך רגיל עם הטסט ולהתחיל פרגני פעמיים בשבוע 500 iu ומה עם הטמוקסיפן להפסיק ?
או פשוט לתת 1000iu פרגניל היום ועוד 1000 עוד שבוע בתור pct ולסיים הכול ?

@Daniel Barack

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית