הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בסייקל

• פותח/ת השרשור Adgola
  • פורסם בתאריך

Adgola

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
-3
37
0
היי חברים התחלתי סייקל מסה לפני שבוע של טסט אננטט 750מ״ג בולדנון 800מ״ג ודקה 600מ״ג השאלה היא כזאת אני כרגע צורך 400 פחמימה 300 חלבון ו90 שומן שכמעט הכל מאוכל חוץ משייק שאחרי אימון יש אפשרות להוריד 100 גרם בפחמימה ולהוסיף את זה בחלבון קשה לי לאכול את הכמות של הפחמימה למרות שזה לא הרבה אבל עדיין שזה מגיע מאוכל איכותי זה גם לא מעט,והאם אני יראה ירידה במשקל אם אני יעשה את זה תודה לעונים. כרגע שוקל 80 על 12 אחוז שומן

אתה מכיר טת הגוף שלך הכי טוב כל אחד מגיב אחרת לפחמימה מה שכן לא צריך לדחוף סתם אוכל כי אתה בסייקל
תאכל לפי הערכים שאתה צריך
תאכל בין 240-280 גרם חלבון ואת שאר הקלוריות תשלים מפחמימה ושומן

• פותח/ת השרשור
שאני מעלה יותר פחמימה אני מתחיל להשמין אבל מצד שני איך אפשר לעלות במסה בלי הפחמימה

אתה רוצה להוריד 100 גרם פחמימה ולהוסיף 100 גרם חלבון?
הרבה יותר קשה לצרוך 100 גרם חלבון מאשר 100 גרם פחמימה (וגם יותר יקר), לא הבנתי את ההגיון במהלך..
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך להעלות ל400 גרם חלבון, זה מוגזם ולא נחוץ.

תנסה להכניס חלק מהפחמימה ממקורות ״קלים״ אם אתה מתקשה להכניס הכל מאורז, בטטות וכו׳..
אחרי אימון למשל תשים 50 גרם סוכר ענבים בשייק חלבון, וכבר הורדת 50 גרם פחמימה בקלות..
שייקים של שיבולת שועל/קצת פירות גם יכול לעזור לך להגיע לערכים בקלות.

דרך אגב, איך אתה מסתדר עם 800 מג בולד ו-600 דקה? משתמש בפרווירון?

תתחיל בפלוס קלורי של 500 ותבדוק שהערכים שציינת מביאים אותך אליו.

חלבון פי 3 בערך או עד פי 3.5
היתר יתחלק בין שומן לפחמימה לפי הנוחיות

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בפרווירון,דניאל זה משנה מה החלוקה בין השומן לפחמימה או שמה שחשוב הוא הערכים הקלוריים בסוף יום?

ה 600 דקה זה באמת מעניין.

@Daniel Barack
היחס בין דקה לטסט לא נמוך מידי לדעתך?
750 טסט על 800 בולד ו600 דקה זה לא מספיק כדי להחזיק את השמוליק..
אבל הוא רשם שהוא לוקח פרווירון אז אני מניח שהוא מתפקד בסדר

ה 600 דקה זה באמת מעניין.

@Daniel Barack
היחס בין דקה לטסט לא נמוך מידי לדעתך?
די גבולי. תלוי גם ברמות אנדרוגניות קודמות לסייקל. אם למטה יתחיל לעשות בעיות, כדאי לשלב פרווירון ולא להעלות את מינון הטסט.

• פותח/ת השרשור
יש מקום להוסיף אוראלי לתת boost? ואם כן מה אתם ממליצים הכי יעיל ביחס לרעילות לכבד לא להציע דיבול הוא מוריד לי את התיאבון לרצפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית