עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מחפש לקרוא לצורך העיניין על טכניקת סקוואט עיי משוב שאנשים קיבלו מסרטונים שלהם (סתם דוגמא) , כותב בחיפוש סקוואט ורואה 100 פוסטים עם בערך אותן כמות תגובות, אבל בכמה מהפוסטים יש תגובות ששוות זהב ובכמה לא. ואתה הרי לא יכול לעבור על כל ה100, אז אם היה ניתן לראות את סך המוניטין ש"עבר" בתוך כל פוסט ליד צפיות ותגובות אפשר לדעת אילו פוסטים כדאי לקרוא כי אולי התפתח בהם דיון מעניין ואילו פוסטים יותר דלים במידע.הרעיון נחמד, השאלה זה למה
איזו מטרה זה ישרת?
מציע אופציה לדירוג בפורמט של נתינת מוניטין
איך אפשר להפוך את זה לישים?
האמת רציתי לשאול את זה כבר הרבה זמן כי זה לא נראה לי הגיוני. למה ב"משתמשים בולטים" יש קטגוריה של מספר לוגים? איך מספר לוגים של משתמש גורם לו "לבלוט"?מבלי להיכנס לפרטים טכניים, לאחר זמן מה כל שרשור נעלם מהפיד הראשי וזה לא ישרת שום מטרה.
אני חושב שהכוונה שלך היא בעצם להדגיש שרשורים מסויימים, כמו שמשתמשים בולטים נמצאים כאן.
בסופו של דבר זה יביא לשרשורים של PR's להיות מובילים בדף ההוא, כי אי אפשר להגביל לאיזה שרשור אפשר להביא ולאיזה לא. (במידה ויהיה אפשרי לתת מוניטין פר שרשור)
בכל אופן, נבדוק את הנושא.
תודה על הרעיון.
לא יודע,האמת רציתי לשאול את זה כבר הרבה זמן כי זה לא נראה לי הגיוני. למה ב"משתמשים בולטים" יש קטגוריה של מספר לוגים? איך מספר לוגים של משתמש גורם לו "לבלוט"?
זה שם באופן דיפולטיבי כחלק ממערכת הלוגים. המערכת לוגים הזו לא באמת מערכת לוגים אלא מערכת לניהול קבצים (במקור) שעברה הסבה מסיבית לשימוש של הפורום. אני אחביא את החוצץ הזה, הוא לא רלוונטיהאמת רציתי לשאול את זה כבר הרבה זמן כי זה לא נראה לי הגיוני. למה ב"משתמשים בולטים" יש קטגוריה של מספר לוגים? איך מספר לוגים של משתמש גורם לו "לבלוט"?
הכוונה פחות לגבי דירוג כמותי (כוכבים) אלא מתן מוניטין עם ציון הנושא שבגללו ניתן המוניטין. זה בעצם ייצור מיפוי איכותי של האתר ע''י המשתמשים עצמם.יש כבר משהו כזה מובנה במערכת עם כוכבים