מתן דירוג לאשכולות

גיאצ'ו

משתמש פעיל
736
528
נק' מוניטין:
1,439
736
528
מציע אופציה לדירוג בפורמט של נתינת מוניטין. אפשר לשקול חובת מילוי שדה ''סיבה'', ו/או דירוג של ''עוצמת'' המוניטין (חיובי / שלילי).
לא יודע על מבנה מנגנון החיפוש, אבל אם אין לו אופציה חכמה (fuzzy), ניתן לשקול תשובות מובנות בשדה הסיבה.

הרעיון נחמד, השאלה זה למה
איזו מטרה זה ישרת?

הרעיון נחמד, השאלה זה למה
איזו מטרה זה ישרת?
אתה מחפש לקרוא לצורך העיניין על טכניקת סקוואט עיי משוב שאנשים קיבלו מסרטונים שלהם (סתם דוגמא) , כותב בחיפוש סקוואט ורואה 100 פוסטים עם בערך אותן כמות תגובות, אבל בכמה מהפוסטים יש תגובות ששוות זהב ובכמה לא. ואתה הרי לא יכול לעבור על כל ה100, אז אם היה ניתן לראות את סך המוניטין ש"עבר" בתוך כל פוסט ליד צפיות ותגובות אפשר לדעת אילו פוסטים כדאי לקרוא כי אולי התפתח בהם דיון מעניין ואילו פוסטים יותר דלים במידע.

ואני רוצה לחדד נקודה מסויימת ולהדגיש למה הרעיון הזה הוא לא פחות מגאוני - רב המידע שרץ כאן הוא לא מהכתבות והמאמרים שמפורסמים בפורטל, אלא -בעיקר- מגיע מהתגובות והדיונים שמתנהלים/התנהלו כאן בתוך פוסטים (שלא תמיד קשורים ) , והקושי הוא באמת לזהות ולאתר את הפוסטים והתגובות האלה מתוך ים הפוסטים הבאנלים והריקים מתוכן שמציפים כל פורום.

עריכה: אני לא יודע ממש איך מערכת משוב התגובות כאן עובדת כי מעולם לא התעסקתי בה, אז אולי כתבתי מוניטין והתכוונתי ללייקים? אולי באמת מוניטין היה נכון, כך או כך אני חושב שהנקודה ברורה

נערך לאחרונה:
מציע אופציה לדירוג בפורמט של נתינת מוניטין

איך אפשר להפוך את זה לישים?

מבלי להיכנס לפרטים טכניים, לאחר זמן מה כל שרשור נעלם מהפיד הראשי וזה לא ישרת שום מטרה.
אני חושב שהכוונה שלך היא בעצם להדגיש שרשורים מסויימים, כמו שמשתמשים בולטים נמצאים כאן.

בסופו של דבר זה יביא לשרשורים של PR's להיות מובילים בדף ההוא, כי אי אפשר להגביל לאיזה שרשור אפשר להביא ולאיזה לא. (במידה ויהיה אפשרי לתת מוניטין פר שרשור)

בכל אופן, נבדוק את הנושא.
תודה על הרעיון.

נשמע רעיון מעניין מאוד לחיפוש להוסיף אופציה לראות כמות לייקים ומוניטין סה"כ באשכול
@Mike @White Walker

אם הרעיון זה לקחת שרשורים מובחרים מבחינת ידע מעשיר ולגרום לכך שיהיה נוח למצוא אותם, צריך פשוט לנעוץ אותם או לפתוח שרשור עם קישור אליהם
אבל זה ידרוש עבודת נמלים מההנהלה עבור ההיסטוריה של הפורום ומעקב יותר פעיל על שרשורים קיימים/חדשים.

מבלי להיכנס לפרטים טכניים, לאחר זמן מה כל שרשור נעלם מהפיד הראשי וזה לא ישרת שום מטרה.
אני חושב שהכוונה שלך היא בעצם להדגיש שרשורים מסויימים, כמו שמשתמשים בולטים נמצאים כאן.

בסופו של דבר זה יביא לשרשורים של PR's להיות מובילים בדף ההוא, כי אי אפשר להגביל לאיזה שרשור אפשר להביא ולאיזה לא. (במידה ויהיה אפשרי לתת מוניטין פר שרשור)

בכל אופן, נבדוק את הנושא.
תודה על הרעיון.
האמת רציתי לשאול את זה כבר הרבה זמן כי זה לא נראה לי הגיוני. למה ב"משתמשים בולטים" יש קטגוריה של מספר לוגים? איך מספר לוגים של משתמש גורם לו "לבלוט"?

האמת רציתי לשאול את זה כבר הרבה זמן כי זה לא נראה לי הגיוני. למה ב"משתמשים בולטים" יש קטגוריה של מספר לוגים? איך מספר לוגים של משתמש גורם לו "לבלוט"?
לא יודע,
אין לי תשובות לכל דבר שקשור לאיך שהפורום הזה בנוי, אלה החלטות ודברים שמייק עשה לאורך כל השנים.

זה שם באופן דיפולטיבי כחלק ממערכת הלוגים. המערכת לוגים הזו לא באמת מערכת לוגים אלא מערכת לניהול קבצים (במקור) שעברה הסבה מסיבית לשימוש של הפורום. אני אחביא את החוצץ הזה, הוא לא רלוונטי

ולגבי העניין של הדירוג נושאים, יש כבר משהו כזה מובנה במערכת עם כוכבים ולדעתי זה סתם "מלכלך" את אינדקס הנושאים. ליד כל שם של נושא יש מילארד כוכבים במילארד נושאים וזה יוצר הרבה white noise לא רלוונטי שמעביר את תשומת לב הגולשים מלסייר בנושאים השונים. לי אישית זה מאד הפריע ויזואלית ולכן כיביתי את זה

זה נראה ככה:

16ratedthreads-png.122852

• פותח/ת השרשור
יש כבר משהו כזה מובנה במערכת עם כוכבים
הכוונה פחות לגבי דירוג כמותי (כוכבים) אלא מתן מוניטין עם ציון הנושא שבגללו ניתן המוניטין. זה בעצם ייצור מיפוי איכותי של האתר ע''י המשתמשים עצמם.

באופן אישי כשאני חיפשתי פה מידע איכותי/מעניין מיינתי לפי כמות התגובות (ככל שיש יותר בדרך כל הדיון יותר טוב, מעמיק ומצחיק).
אבל אולי שווה להוסיף אפשרות למצוא תגובות עם מוניטין גבוהה, למרות שזה יביא אותנו להרבה PRים על הדרך נמצא גם מידע טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית