הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בlb סקוואט

• פותח/ת השרשור Barak6
  • פורסם בתאריך

Barak6

משתמש מתחיל
18
3
נק' מוניטין:
3
18
3
התחלתי לפני חודש וחצי בערך ss, הרגשתי שהטכניקה לא משהו אז הורדתי משקלים והתחלתי לעבוד עליה מחדש..
שמתי לב שבחלק מהחזרות הברכיים גולשות. איך אפשר למנוע את זה ואיך הטכניקה בכללי?
אה ועוד שאלה קטנה.. בסטים של החימום עם המוט הריק אני לא מצליח לשבור מקביל בלי לעקם את הגב. חשבתי שזה בגלל האמסטרינג נוקשים מידי , זה נכון או שאין קשר?

נראה שאתה לא מתיישב אחורה, נופל קצת קדימה ולא מוציא חזה בחוץ. אל תחשוב על גב ישר, תחשוב על להרים חזק את החזה למעלה. העומק דווקא נראה טוב.

ביקורת עצמית טובה זה לראות אם המוט יורד בקו ישר או לא. כשהוא ירד לך ישר תדע שאתה בכיוון הנכון.

בסרטון נראה שבסוף הירידה את מעביר שיווי משקל לחלק הקידמי של כף הרגל, בפועל כפוץ הרגליים צריכות להיות נעוצות בריצפה ולא לזוז בכלל.

אתה מתחיל את התנועה סבבה, אבל אז במקום להמשיך להתיישב אחורה אתה פשוט דוחף את הברכיים קדימה. תנסה "להחליף" את התנועה של השליחת ברכיים קדימה בלשלוח אותן לצדדים ולהמשיך לקחת את התחת אחורה. הייתה לי בעיה כמו שלך והקיו הזה עזר לי אישית.

• פותח/ת השרשור
כשאני מתיישב אחורה בלי לשלוח את הברכיים קדימה אני מרגיש אני מאבד שיווי משקל, אולי אני צריך להוריד את הגב עוד יותר?

כשאני מתיישב אחורה בלי לשלוח את הברכיים קדימה אני מרגיש אני מאבד שיווי משקל, אולי אני צריך להוריד את הגב עוד יותר?
העקבים שלך מתרוממים כשאתה למטה וניכר שאתה לא בשיווי משקל מעל אמצע כף הרגל גם למעלה. נסה לעשות את שתי החזרות הראשונות של הסט תוך הרמה של בהונות הרגליים בתוך הנעל, זה עשוי לשים אותך בשיווי משקל.
לא ברור בגלל זווית הצילום אבל יכול להיות שהעמידה שלך טיפה צרה מדי בשבילך. נסה להרחיב טיפונת ולראות מה זה עושה (רלוונטי גם לקושי שלך לרדת עמוק בלי מוט, למרות שלכולם זה ככה פחות או יותר).
ותחזיק את כל הגו באותה זווית בירידה ל'בור' ובעלייה ממנו - אתה מתחיל את העלייה עם המותן וזה לא יעיל. וכן, יכול להיות שאתה זקוף קצת יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית