הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט (טכניקה)

• פותח/ת השרשור JustE
  • פורסם בתאריך

JustE

משתמש מתחיל
18
7
נק' מוניטין:
25
18
7
היי רוצה לשפר טכניקה בדדליפט,
אשמח לעצות, טיפים וחוות דעת.

הטכניקה די טובה, אבל את מתחילה עם המוט די רחוק מהגוף, וזה גורם לך לזוז יותר מדי

רק אני מקנא שהיא יכולה לעשות דדליפט יחפה ?

• פותח/ת השרשור
הטכניקה די טובה, אבל את מתחילה עם המוט די רחוק מהגוף, וזה גורם לך לזוז יותר מדי
אתה יכול להסביר קצת? אתה מתכוון להישען יותר אחורנית?

אתה יכול להסביר קצת? אתה מתכוון להישען יותר אחורנית?

כמו שהוא אמר - המוט צריך לאורך כל התנועה לגעת בשוק מפני שככל שהמוט יהיה רחוק מהרגליים שלך יהיה לך יותר קשה להרים אותו.

כמו כן - אני לא יודע על כמה המשקל שלך עומד כרגע אבל במשקלים הכבדים והמאתגרים יותר הדגש שלך יהיה צריך להיות על "התפוצצות" עם המוט.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לקרב את המוט יותר לשוק, הוא צריך להיות מעל אמצע כף רגל

המוט צמוד אצלי לשוק וכשאני מתחילה הוא מעל אמצע כף הרגל..

כמו שהוא אמר - המוט צריך לאורך כל התנועה לגעת בשוק מפני שככל שהמוט יהיה רחוק מהרגליים שלך יהיה לך יותר קשה להרים אותו.

כמו כן - אני לא יודע על כמה המשקל שלך עומד כרגע אבל במשקלים הכבדים והמאתגרים יותר הדגש שלך יהיה צריך להיות על "התפוצצות" עם המוט.

פה ספציפית 60 קילו, אני מרימה גם יותר..
כשאני מרימה אני תמיד דואגת לגרד את הרגליים לאורך כל התנועה.. למה הכוונה ב"התפוצצות"?

המוט צמוד אצלי לשוק וכשאני מתחילה הוא מעל אמצע כף הרגל..

פה ספציפית 60 קילו, אני מרימה גם יותר..
כשאני מרימה אני תמיד דואגת לגרד את הרגליים לאורך כל התנועה.. למה הכוונה ב"התפוצצות"?
לגעת עם המוט בשוק זה לא קשה, אבל את מקרבת את עצמך יותר מדי למוט, אלא אם את מידה 50 בנעליים קשה לי להאמין שזה אמצע כף הרגל שלך

את מתחילה עם האגן טיפה נמוך לדעתי, תראי את הסרטון הזה:

בדקה 4:25 הוא מדבר על הטעות שלך לכמה שניות בודדות (שאת מורידה את האגן יותר מדי), בכל מקרה אני ממליץ לך לראות את כל הסרטון כי אולי יש פרטים שלא ידעת עליהם, אבל תתרכזי במה שאמרתי.

• פותח/ת השרשור
לגעת עם המוט בשוק זה לא קשה, אבל את מקרבת את עצמך יותר מדי למוט, אלא אם את מידה 50 בנעליים קשה לי להאמין שזה אמצע כף הרגל שלך

חחח מידה 36.. אני אצלם בפעם הבאה מזווית טובה יותר, אבל סבבה תודה הבנתי את העיקרון☺

הייי קודם כל, כל הכבוד לך. משקל מכובד כיף לראות פה בחורה שמרימה.
כפי שאמרו לך כבר האגן נמוך, נסי טיפה להרים אגן ובעמדת מוצא שהכתפיים יעברו את המוט מעט (תרגישי את שרירי הירך אחורית נמתחים קצת) ואז תדחפי ריצפה ותעלי.

קבצים מצורפים

• received_1609270755768328.jpeg
    received_1609270755768328.jpeg
    KB 10.8 · צפיות: 130
  • פותח/ת השרשור
הייי קודם כל, כל הכבוד לך. משקל מכובד כיף לראות פה בחורה שמרימה.
כפי שאמרו לך כבר האגן נמוך, נסי טיפה להרים אגן ובעמדת מוצא שהכתפיים יעברו את המוט מעט (תרגישי את שרירי הירך אחורית נמתחים קצת) ואז תדחפי ריצפה ותעלי.

תודה רבה!!!

היי רוצה לשפר טכניקה בדדליפט,
אשמח לעצות, טיפים וחוות דעת.

נסי להתחיל את התנועה כך שהשכמות בדיוק מעל המוט (הכתפיים לפניו).

למה זה בעיה אני לא מצליח להבין?
זה לא בעיה, זה לא אידאלי, אני מנתק יחסית עם טוסיק נמוך כי הקוודס חזק מאוד אבל שוב, לפי הספר - לא אידאלי מבחינת המתח בהמסטרינגס ואם אפשר לתקן את זה בשלב מוקדם, כמאמן, עדיף בעיני לתקן.

בכל מקרה, הטכניקה יותר טובה מרוב הגברים שמרימים פה.

Back
למעלה תחתית