עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להסביר קצת? אתה מתכוון להישען יותר אחורנית?הטכניקה די טובה, אבל את מתחילה עם המוט די רחוק מהגוף, וזה גורם לך לזוז יותר מדי
אני מתכוון לקרב את המוט יותר לשוק, הוא צריך להיות מעל אמצע כף רגלאתה יכול להסביר קצת? אתה מתכוון להישען יותר אחורנית?
אתה יכול להסביר קצת? אתה מתכוון להישען יותר אחורנית?
אני מתכוון לקרב את המוט יותר לשוק, הוא צריך להיות מעל אמצע כף רגל
כמו שהוא אמר - המוט צריך לאורך כל התנועה לגעת בשוק מפני שככל שהמוט יהיה רחוק מהרגליים שלך יהיה לך יותר קשה להרים אותו.
כמו כן - אני לא יודע על כמה המשקל שלך עומד כרגע אבל במשקלים הכבדים והמאתגרים יותר הדגש שלך יהיה צריך להיות על "התפוצצות" עם המוט.
לגעת עם המוט בשוק זה לא קשה, אבל את מקרבת את עצמך יותר מדי למוט, אלא אם את מידה 50 בנעליים קשה לי להאמין שזה אמצע כף הרגל שלךהמוט צמוד אצלי לשוק וכשאני מתחילה הוא מעל אמצע כף הרגל..
פה ספציפית 60 קילו, אני מרימה גם יותר..
כשאני מרימה אני תמיד דואגת לגרד את הרגליים לאורך כל התנועה.. למה הכוונה ב"התפוצצות"?
לגעת עם המוט בשוק זה לא קשה, אבל את מקרבת את עצמך יותר מדי למוט, אלא אם את מידה 50 בנעליים קשה לי להאמין שזה אמצע כף הרגל שלך
הייי קודם כל, כל הכבוד לך. משקל מכובד כיף לראות פה בחורה שמרימה.
כפי שאמרו לך כבר האגן נמוך, נסי טיפה להרים אגן ובעמדת מוצא שהכתפיים יעברו את המוט מעט (תרגישי את שרירי הירך אחורית נמתחים קצת) ואז תדחפי ריצפה ותעלי.
מסכים וגם טוסיק מעט נמוך מידי בסטארטהטכניקה די טובה, אבל את מתחילה עם המוט די רחוק מהגוף, וזה גורם לך לזוז יותר מדי
למה זה בעיה אני לא מצליח להבין?מסכים וגם טוסיק מעט נמוך מידי בסטארט
למה זה בעיה אני לא מצליח להבין?
היי רוצה לשפר טכניקה בדדליפט,
אשמח לעצות, טיפים וחוות דעת.
זה לא בעיה, זה לא אידאלי, אני מנתק יחסית עם טוסיק נמוך כי הקוודס חזק מאוד אבל שוב, לפי הספר - לא אידאלי מבחינת המתח בהמסטרינגס ואם אפשר לתקן את זה בשלב מוקדם, כמאמן, עדיף בעיני לתקן.למה זה בעיה אני לא מצליח להבין?