הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Test flu

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
קרה לי אתמול משהו מוזר,התחלתי סייקל לפני שבוע בדיוק של סוסטנון+בולדנון,אתמול נתתי תזריקה ה3 וכנראה פגעתי בכלי דם,ישר הרגשתי הרגשה של חנק ושיעול מטורף מלווה בטעם של החומר וזה היה ממש נורא,אחרי שנרגעתי קצת עברו כמה שעות ובום עלה לי חום פנימי מטורף עם הרגשה של רעידות בגוף חום/קור הזוי כזה,באזור ההזרקה הלא טובה יש קצת גולה אבל אין כאבים ונפיחות בכלל,בצד השני של ההזרקה אין כלום ממש,ממה דבר כזה יכול לקרות? ואין כאן איזשהי בעייה עם החומר כי שאר הזריקות היו מעולות,היו לו מלא זריקות כושלות בעבר אבל ככה בחיים לא היה לי

קרה גם לי
זה לא טסט פלו, כי אלו לא הסיבות למצבך
כנראה ומדובר בעבודה מוגברת של מערכת החיסון, עקב הפגיעה בכלי דם/עצבוב מרוכז באיזור
יעבור עוד כמה ימים. אם צריך קח אופטלגין

• פותח/ת השרשור
קרה גם לי
זה לא טסט פלו, כי אלו לא הסיבות למצבך
כנראה ומדובר בעבודה מוגברת של מערכת החיסון, עקב הפגיעה בכלי דם/עצבוב מרוכז באיזור
יעבור עוד כמה ימים. אם צריך קח אופטלגין
תקשיב זה הרגשה שכאילו אתה גוסס,בחיים לא קרה לי דבר כזה,אני מרגיש חוסר ביטחון לתת תזריקה הבאה,הרגשה סיוט לקחתי אחה״צ כדור נירוסין ששיפר תמצב פלאים נקווה שמחר זה יעלם
אולי רגישות לשמן או העלת מינון

באסה זה

מכיר גם הקטע עם השיעול פאק
דוקא השמן הזה אני לא רגיש אליו והוא אחלה כי פעמים קודמות הלך חלק,פגעתי בכלי דם ועשיתי שם קצת בלאגן,השיעולים האלה מרגישים כאילו אתה מתחיל להתפגר ונהיה זומבי,הושת בוערת לך עם טעם נוראי

כן, החנק והשריפה בנשימה מאפיינת את המצב של פגיעה בכלי דם. לפחות לא הזרקת אליו אחרת היה לך תסחיף ריאתי. הנירוסין יעזור גם בהמשך, תשתמש במידת הצורך. אה, אל תחשוש להזריק שוב, זה לא יקרה כי אתה מנוסה אני מניח וגם זה לא אופייני פגיעה מאסיבית ונקודתית שכזו בכלי דם

תקשיב זה הרגשה שכאילו אתה גוסס,בחיים לא קרה לי דבר כזה,אני מרגיש חוסר ביטחון לתת תזריקה הבאה,הרגשה סיוט לקחתי אחה״צ כדור נירוסין ששיפר תמצב פלאים נקווה שמחר זה יעלם

דוקא השמן הזה אני לא רגיש אליו והוא אחלה כי פעמים קודמות הלך חלק,פגעתי בכלי דם ועשיתי שם קצת בלאגן,השיעולים האלה מרגישים כאילו אתה מתחיל להתפגר ונהיה זומבי,הושת בוערת לך עם טעם נוראי
זה קורה גם לגדולים שבינינו אחי , אין מה לעשות ...
וואי חח תחשוב מה היה קורה אם היית מזריק טרן קצר 2 מיל במקום הזריקה הזאת ...

• פותח/ת השרשור
זה קורה גם לגדולים שבינינו אחי , אין מה לעשות ...
וואי חח תחשוב מה היה קורה אם היית מזריק טרן קצר 2 מיל במקום הזריקה הזאת ...
רק מלחשוב על זה עולה לי חנק בטעם תרופה,בלי קשר אני לא מתקרב לטרן ולדעתי מי שלא מתחרה יעשה חכם ולא יגע בחומר הזה,לי ולעוד הרבה אין נסיון טוב עם טרן,בכל אופן היום הרגשתי יותר טוב תודה לאל נקווה שמחר אני לא יעשה טעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית