הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלהיט ששיגע את העולם

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך
וואו, זה ממכר.
יש לכל החברים אצלנו בעבודה, בישיבות פיתוח כולם יושבים עם זה בידיים.

כשאני רואה מישהו מעל גיל 15 משחק בזה....
272.png

שמעתי שיחה מעניינת של בעל חנות צעצועים שאחד הספקים שלו הציע לו לקנות כמה אלפי יחידות לפני כמה חודשים אבל הרעיון היה נראה לו דבילי, מיותר לציין שהוא מתחרט על זה היום.

מה יהיה עם כל הילדי ריטלין האלה כל משחק שמוכרים להם זה במסווה של משפר ריכוז,וההורים עוד נוהרים לקנות את החרא הזה.
לפחות בזמננו לא עבדו עלינו שבייבליד או פורפרה משפרת ריכוז

מה יהיה עם כל הילדי ריטלין האלה כל משחק שמוכרים להם זה במסווה של משפר ריכוז,וההורים עוד נוהרים לקנות את החרא הזה.
לפחות בזמננו לא עבדו עלינו שבייבליד או פורפרה משפרת ריכוז
אשכרה דור ריטלין

בטח שישגע את העולם, הרי כל אחד היום הוא פתית שלג מיוחד עם בעיות קשב וריכוז (כי הרי ידוע שאנשים עם בעיות קשב וריכוז הם יצירתיים ומיוחדים) שצריך כל הזמן להתעסק עם משהו כי הוא כל כך מיוחד.

כדברי חז"ל: I don't wanna live on this planet anymore

הקוביה יוצרת הפרעות קשב וריכוז,הייתי איתה 5 דקות בשיעור ואחרי זה התחלתי ללחוץ על העט כמו מטורף

בטח שישגע את העולם, הרי כל אחד היום הוא פתית שלג מיוחד עם בעיות קשב וריכוז (כי הרי ידוע שאנשים עם בעיות קשב וריכוז הם יצירתיים ומיוחדים) שצריך כל הזמן להתעסק עם משהו כי הוא כל כך מיוחד.

כדברי חז"ל: I don't wanna live on this planet anymore

אל תיקח את זה קשה,ככה האנושות עובדת.
יש מישהו שנשאר מאחור מסיבה כלשהי (גזע/מין/הפרעות כלשהן וכו') בהתחלה לאף אחד לא אכפת, אח"כ יש קצת רעש, ואז יש אפליה מתקנת ושבה הופכים את כולם ל"מיוחדים" (האירוניה פה היא שאם כולם מיוחדים, אז אף אחד בעצם לא מיוחד).

אם זה מעודד אותך, יש לי הפרעות קשב וריכוז מאובחנות ואני רחוק מלהרגיש מיוחד/יצירתי/חכם במיוחד, אני מודע לזה שאני קצת מעופף וזה בערך הדבר היחידי שה"הפרעה" הזו אומרת עליי.

קח את זה בקלות.

לול איך זה בדיוק מרכז ילדים? באמצע שיעור אזרחות חצי מהכיתה כולל המורה מתחילים לשחק לי מי יכול לסובב יותר זמן, אבל אני חייב להודות הדבר הזה ממכר אני קולט את עצמי שעה מסובב את זה במקרים מסויימים. יש מורות שמשתגעות מזה, כבר מספר ספינרים נזרקו מחלונות.

אני עובד בחנות שמוכרת את זה , ישר כשנכנס ילד קטן לחנות אני אומר לו שנגמר הספינרים כבר לפני שהוא אומר לי בכלל מה הוא בא לחפש
לפי דעתי עדיף שלא להתעסק עם זה כי אז אתה כל הזמן רוצה לסובב את זה וזה דיי מפריע לריכוז אם בא לך לעשות משהו פרקטי בזמן הזה (כמו ללמוד)

דרך אגב אזקוף לזכותי שלפני שאנשים ידעו מה זה בכלל אני סובבתי אותם להנאתי בחנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית