הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Yousef
  • פורסם בתאריך

Yousef

משתמש מתחיל
11
5
נק' מוניטין:
5
11
5
שלום לכולם
אני בסייקל ראשון

Iu 10- jh כל יום עם מחט אנסולין ישר לבטן אני גם מצרף תמונה למוצר
Test p 100- שלוש פעמים בשבוע והמינון 1mlכל זריקה עם מחט כחול. גם אצרף תמונה למוצר
אני נמצא בשבוע השבעי
בתחילת הסייקל המשקל שלי היה 83 ועכשו 86
אני לא רואה התקדמות מכל הבחינות לא במסה ולא בכוח מלבד קצת חיטובים וגם זה לא רצני .והתאבון שלי ירד בצורה דרצתי למרות זאות אני מצליח לדחוף אוכל

אני מבקש עזרה
האם זה טוב לקחת את שני החומרים אלה
ולמה הטסט לא עובד קראוי
20170502_233259.jpg
20170502_233237.jpg

אני בשבוע רביעי ועליתי 7 קילו עם enantat
אני לא כל כך מבין בזה אבל אני יכול להגיד לך אחי
אני אוכל ממש הרבה אולי זה קשור לאוכל

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון ל GH ?????

פרגניל אתה לא לוקח ?
לא אחי לא לוקח
אני מוסיף על מה שנאמר שהתחלתי להתאמן לפני כ 7 חדשים היתי במשקל של 95 ק"ג והתחלתי לרוץ להורדת אחוזי שומן עד שהגעתי ל 81 ק"ג ואז התחלתי להתמקד בתרגלי כוח עכשו אני מתאמן 3 פעמים בשבוע
לפי הסדר הזה
1.חזה ויד אחורית
2.גב ויד קדמית
3קתפאיים ורגלים
ודגומה כל איזור כמו חזה לפחות עושה 5-6 תרגלים אבל תקוע במשקל של ההתנגדות באותו תרגיל

• פותח/ת השרשור
יוסוף, מי הדריך אותך או המליץ לך לבצע סייקל ראשון כך? ממש בלאגן שלם. קרא בנעוץ הזה, כיצד ומה יש לבצע בסייקל הראשון:
מידע - Q&A חומרים אנבוליים
תודה על ההתיחסות
אני מבין שאני נמצא בבלגן שלם אבל מה לעשות אי אפשר לחזור אחורה
ויש לי רצון לתקן את המצב ומהר כי לא נשאר לי הרבה זמן אני אודה לכל מי שחעזור לי על מנת לתקן את המצב
עכשו אנע מבין שהיתי צריך ללכת על טסט ארוך טבח
וצריך להוסיף מהשבוע השלישי את hcg
אבל במצבי שאני נמסה עכשו בשבוע ה 7 אך אפשר לתקן את המצב עם המלצה להמשך סייקל לפחות לאזן את עצמי מפחינה הורמונאלת וגם לצאת עם קצת תוצאות בסוף
ואם טוב להמשיך ב gh לפח התמונה שצרפתי או להפסיק
תודה על ההתיחסות
אני מבין שאני נמצא בבלגן שלם אבל מה לעשות אי אפשר לחזור אחורה
ויש לי רצון לתקן את המצב ומהר כי לא נשאר לי הרבה זמן אני אודה לכל מי שיעזור לי על מנת לתקן את המצב
עכשו אני מבין שהיתי צריך ללכת על טסט ארוך טבח
וצריך להוסיף מהשבוע השלישי את hcg
אבל במצבי שאני נמצה עכשו בשבוע ה 7 אך אפשר לתקן את המצב עם המלצה להמשך סייקל לפחות לאזן את עצמי מפחינה הורמונאלת וגם לצאת עם קצת תוצאות בסוף
ואם טוב להמשיך ב gh לפי התמונה שצרפתי או להפסיק

@Yousef
אחי עזוב אותך משגיאות כתיב. השגיאה העקרית שלך שאתה מכניס לגוף חומרים בלי לחשוב.
תפסיק עם זה, תלמד , תקרא ותתייעץ עם אנשים שמבינים ולא דילירים שדוחפים לך חומרים בלי אלוהים.
כל זה רלוונטי לך אם באמת הסתבכת ואם אתה לא מטריל אותנו.

• פותח/ת השרשור
@Yousef
אחי עזוב אותך משגיאות כתיב. השגיאה העקרית שלך שאתה מכניס לגוף חומרים בלי לחשוב.
תפסיק עם זה, תלמד , תקרא ותתייעץ עם אנשים שמבינים ולא דילירים שדוחפים לך חומרים בלי אלוהים.
כל זה רלוונטי לך אם באמת הסתבכת ואם אתה לא מטריל אותנו.
כן הבנתי שאני הסתבכתי
אז אני מחכה לעזרה כאן מאחד שודיע לתת לי המשך למה שנעסה עד עכשו ולתקן את השגיאת אז בבקשה עזרה

פשוט הפסק עם הסייקל. כולל הGH.
לא תצטרך pct למזלך כי הרבה זמן בפנים אתה לא.
מה הלאה? בזמן שאתה נח, עד לסייקל הנכון הבא, פשוט למד מקריאה כאן מה צריך לבצע. החל מקריאה בנעוץ, דרך אשכולות בנושא סייקל ראשון וכלה גם בחיפוש פרטני של מונחים מקצועיים. בהתחלה זה יהיה קשה מקצועית להבנה, אבל הסבלנות תשתלם.

לאחר שתרגיש בטוח בעצמך, חזור ופתח ואשכול נוסף כדי לוודא הכנות וסגירות אחרונות לסייקל ראשון - לפי הספר!

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
פשוט הפסק עם הסייקל. כולל הGH.
לא תצטרך pct למזלך כי הרבה זמן בפנים אתה לא.
מה הלאה? בזמן שאתה נח, עד לסייקל הנכון הבא, פשוט למד מקריאה כאן מה צריך לבצע. החל מקריאה בנעוץ, דרך אשכולות בנושא סייקל ראשון וכלה גם בחיפוש פרטני של מונחים מקצועיים. בהתחלה זה יהיה קשה מקצועית להבנה, אבל הסבלנות תשתלם.

לאחר שתרגיש בטוח בעצמך, חזור ופתח ואשכול נוסף כדי לוודא הכנות וסגירות אחרונות לסייקל ראשון - לפי הספר!

בהצלחה
תודה
עכשו כמה זמן מנוחה צריך עד להתחלה חדשה ויותר מסודרת
ואם אני עכשו בשבוע שבעי באמת לא צריך pct

תצא בלי pct.
לעניין המנוחה, אל תתחיל סייקל עד שאתה לא יודע איזה חומרים את צריך וגם עד שלא כל החומרים אצלך בידיים.
אתה צריך טסט ארוך , פרגניל לאורך כל הסייקל + שבועיים נוספים , כלומיד + טמוקסיפן לפי פרוטוקול pct מהלינק ששלחו לך.
זוהי תצורת סייקל ראשון קלאסי. אל תקנה שום דבר נוסף

תודה
עכשו כמה זמן מנוחה צריך עד להתחלה חדשה ויותר מסודרת
ואם אני עכשו בשבוע שבעי באמת לא צריך pct

תצא בלי pct.
לעניין המנוחה, אל תתחיל סייקל עד שאתה לא יודע איזה חומרים את צריך וגם עד שלא כל החומרים אצלך בידיים.
אתה צריך טסט ארוך , פרגניל לאורך כל הסייקל + שבועיים נוספים , כלומיד + טמוקסיפן לפי פרוטוקול pct מהלינק ששלחו לך.
זוהי תצורת סייקל ראשון קלאסי. אל תקנה שום דבר נוסף
יוסף, קיבלת תשובה (עוד פעם) הכי מדוייקת שניתן. מבחינתך, אין זמן מינימלי. הזמן שאתה צריך הוא הזמן שייקח לך ללמוד את התחום לרמה בסיסית ואף מעבר, וזה כולל לדעת במדוייק מה עושים בסייקל. עד אז - המתן ולמד.

• פותח/ת השרשור
תודה לכל מי שעזר עכשו קבלתי הקלה נפשית
אתם אלופים תודה חברים
אני אלמד ואתכונן ואפתח שרשור חדש לפני שאני מתחיל ואקבל את ההמלצה שלכם עוד הפעם אחרי שלמדתי טוב
המשך יום מקסים שיהיה לכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית