הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

exciteamir

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום אני התחלתי סייקל ראשון של קופסה dbol עם enantat 2(בקבוקים) הזרקות פעמיים בשבוע
אני סיימתי את dbol לקחתי כל יום 3 כדורים ביום
אני בשבוע רביעי של הסייקל
אני שוקל לקנות עוד בקבוק enantat ולעשות סייקל של 12 שבועות ולא 7-8
השאלה שלי היא כזאת
בשביל לא לפגוע בבריאות שלי אני יכול לקחת פרווירון
ובניקוי לקחת פרגניל ושאני מסיים את פרגניל
אני יקח clomid ו ed nolva
זה בסדר או שאני צריך לשנות משהו ?
תודה רבה אני מעריך את זה מאוד

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לקחת את הפרגניל במהלך הסייקל כי אמרו לי שהוא מתקלקל אחרי שבועיים
בכל מקרה אני לא מבין בזה בגלל זה אני פה

חבל שלא היית פה לפני שהתחלת סייקל, כי אתה לא מבצע אתו נכון! קודם שואלים ומתייעצים, לומדים על הכל מראש.. ורק כאשר הכל מוכן ומסודר ויודעים מה לעשות אז רק מתחילים סייקל!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אשמח אם תגיד לי אם חסר לי משהו מבחינת ניקו
חבל שלא היית פה לפני שהתחלת סייקל, כי אתה לא מבצע אתו נכון! קודם שואלים ומתייעצים, לומדים על הכל מראש.. ורק כאשר הכל מוכן ומסודר ויודעים מה לעשות אז רק מתחילים סייקל!
צודק
תגיד לי בבקשה מה אני עושה לא בסדר?
ואני לא מתכוון לסטרואידים כי אני רוצה רק טסט
תודה

בא אני יתן לך תשובה עניינית
סייקל ראשון עדיף ללכת על טסט סולו בלי דיבול אבל 30 מג דיבול לא ביג דיל,את הפרגניל היה עדיף שתזריק לאורך כל הסייקל במינון מפוצל לפעמיים של 500 יח׳ לשבוע,אבל גם פה במקרה שלך לא ביג דיל בסייקל ראשון אם לא שילבת ,לפרווירון אין שום קשר לשמירה על הבריאות שלך ובשלב כזה של סייקל ראשון הוא בכלל לא רלוונטי,למעשה לא עשית איזשהו נזק אבל בהחלט היה עדיף לעשות תדברים במדוייק

מה אני לא מבצע נכון?

צודק.
פרווירון
והניקוי אחרי הפרגניל בסוף מספיק?
או שהיית משנה משהו
אני רק בשבוע רביעי
אחרי כל מה שהסבירו לך ושלחו אותך לקרוא בנעוץ, לא הבנת מה אתה צריך לעשות?!?!

• פותח/ת השרשור
אחרי כל מה שהסבירו לך ושלחו אותך לקרוא בנעוץ, לא הבנת מה אתה צריך לעשות?!?!
אתה מסכים איתי שהתשובות שאני אמור לקבל זה או כן או לא
ואם באלך לפרט תפרט אחרי שתענה תשובה פשוטה בכן או לא
זה לא מדע לא מבין מה ההסתבכות

אתה כנראה לא ממש הבנת את רוח ומטרת הפורום.

האכלה בכפית היא לא סטנדרט ששואפים אליו כאן. השאלות ששאלת מעידות על חוסר הבנה עמוק בתחום, לצד חוסר יכולת להבין מידע ונתונים למקורות הרלוונטים, שאותם שלחו לך על מנת להחכים.

מלבדך, קיימים - בעבר, בהווה וכנראה שגם בעתיד, עשרות משתמשים שלא מסתכלים צעד קדימה ופשוט ממשיכים לשאול ולשאול, רק מתוך מחשבה שמישהו ילמד אתכם כאן מ-0 מה לעשות.
אז נכון, פורום סטרואידים הוא מקום עדין ויש הרבה מעטפת ו"חממה" גם לאלו המתקשים יותר להבין מה עליהם לעשות. אבל לא בכל מחיר ולא ללא גבול.

כפי שנאמר לך - במצבך פשוט אל תבצע סייקל. זו לא בושה, ועדיף שכך. אתה צריך לעצור את עצמך מלהמשיך, ובינתיים להירגע, להיאזר בסבלנות וללמוד אט אט, בקצב שלך, מה צריך לבצע בסייקל. החל מלמידה כללית אודות מבנה הסייקל, זמנים, חומרים, מינונים, מקרים ותגובות וכלה אפילו בהעשרה יתרה וקריאה נרחבת בפורום גם באשכולות מתקדמים.

הפזיזות תהיה בעוכרייך במידה ותחליט כן לבצע סייקל. ולא, אף אחד לא מתנשא. אתה צריך להבין, שוב, שעבור רוב המגיבים הותיקים פה אתה אחד מיני רבים שמגיעים אם אותם מאפיינים ושואלים את אותן השאלות ובסוף גם עושים את אותן הטעויות. אז אל נא ממך לקחת את זה בצורה אישית, אלא ההיפך - תבין שזה לטובתך וכל תגובה כאן היא במקום ולמענך.

בהצלחה

אתה מסכים איתי שהתשובות שאני אמור לקבל זה או כן או לא
ואם באלך לפרט תפרט אחרי שתענה תשובה פשוטה בכן או לא
זה לא מדע לא מבין מה ההסתבכות
התשובות שקיבלת צריכות לגרום לך להבין שאתה חייב להתרחק מחומרים כי אין לך מושג מה אתה עושה
אז שיפול לך כבר האסימון ותתחיל להתעשת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית