עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יודע כמה הRMR שלי לא יודע לחשבערכתי לך את הכותרת.
להבא שמור על כותרות אינפורמטיביות.
תרשום בבקשה את ה RMR שלך, או כמה פלוס קלורי יש כאן.
במבט ראשוני נראה שיש המון שומן, והרבה חלבון שאתה לא צריך את הכמויות האלה.
אם אני מוריד 20גרם אגוזים אז הורדתי כ150 קלוריות וכ15 גרם שומןאתה בפלוס קלורי גדול מידי
תוריד משהו כמו 200-250 קלוריות ע"ח השומן.
אם אני מוריד 30 גרם אגוזים יוצא שכל הארוחות זה 2530 קלוריות ו150ג חלבונים 300ג פחמימות ו90 גרם שומולא מסובך
כל אגוז מלך זה כ 8 קלוריות ו כ 1 גרם שומן
תוריד מ 40 אגוזים מלך ל 10 אגוזים מלך בארוחה עם השייק
אל תיפול למלכודות ה"בריא" האלה..הבנתי שזה נורא בריא ושומן טוב וגם ערך קלורי גבוה וחלבון נורא איכותי
אולי יוריד 20 גרם שיבולת ואת החמאת בוטניםאל תיפול למלכודות ה"בריא" האלה..
מה זה בריא? מה עושה את זה בריא?
ולשאלתך, תוריד את הכף חמאת בוטנים מהשייק, ו40 גרם ש"ש.
אם מוריד 40 גרם שיבולת שועל אני מפספס הרבה פחמימות מוכרבות וויטמינים
ככה תתחיל על פלוס קלורי של 300+-
תשקל אחת לשבוע ביום קבוע בבוקר אחרי השירותים ותעקוב אחרי ההתקדמות שלך, במידה ואין התקדמות במשקל גוף תוסיף קלוריות לאט לאט
למה אתה לא רוצה להוריד 40?אולי יוריד 20 גרם שיבולת ואת החמאת בוטנים
זה יגרום לזה להיות בסביבות 2350 קלוריות זה מספיק?
כי קוואקר עוזר ממש לכל הבעיות כמו תרופת פלא לשיער ויטמינים פחמימות הכל וגם מספר הקלוריות כבר ממש נמוך 2350למה אתה לא רוצה להוריד 40?
תרופת פלא זה לא.כי קוואקר עוזר ממש לכל הבעיות כמו תרופת פלא לשיער ויטמינים פחמימות הכל וגם מספר הקלוריות כבר ממש נמוך 2350
כי קוואקר עוזר ממש לכל הבעיות כמו תרופת פלא לשיער ויטמינים פחמימות הכל וגם מספר הקלוריות כבר ממש נמוך 2350
חח לא נראה לי אני בן 17 הוא לא יגדל כבר הלוואי עוד כמס סמ לא יזיקו עכשיו לנושא 80 או 90 גרם שומן זה בסדר?ובנוסף זה גם מגדיל את איבר המין.
כבר כתבתי לך מה לעשות, לא מבין מה מטרת השאלה הזאת שובעכשיו לנושא 80 או 90 גרם שומן זה בסדר?