הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה לבחור רזה וגבוה

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
טוב אז שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.

אני בן 24 מטר תשעים, שוקל בערך 79.

לא הייתי מגדיר את עצמי שחיף אלא "בחור גבוה ורזה עם כרס" (מה ש3 מגשי פיצה ליליים בשבוע במשך שנה+ יכולים לעשות)..

אז רציתי להבין.
על כמה פחמימות מדובר בשבילי ליום?
2 כוסות אורז שאותן אני מבשל ופורס על כל היום? 4 כוסות אורז?

*חשוב לציין- אני לא נוגע במאפים לחמים וקמח לבן/מלא בכלל
*חשוב לציין 2- חלק אומרים לי לדחוף פסטות ואורז בלי לראות בעיניים, חלק אומרים לא להקשיב לאלה שאומרים כך ולהירגע עם הפחמימות למרות שאני רזה.

אז באתי אליכם לקבל ייעוץ מקצועי.

אם זה יעזור, אצרף תמונה שלי.
כרגע התפריט שלי הוא תפריט עלייה במסה ל80 קילו:
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת שריר | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף

קוראים לזה סקיני פאט.
על כמה פחממות שאתה אמור להיות בתפריט שלך שבנית?
איך אני אמור לדעת כמה קלוריות אתה מוציא ביום ומה הערכים שלך?

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה סקיני פאט.
על כמה פחממות שאתה אמור להיות בתפריט שלך שבנית?
איך אני אמור לדעת כמה קלוריות אתה מוציא ביום ומה הערכים שלך?
לא הבנתי אותך.
לא בניתי שום תפריט, לקחתי תפריט מוכן מאתר קילוגרם כדי לגדול פיזית.
כמה קלוריות אני מוציא ביום? אני נוסע על אופניים (למרות שלא מפדל יותר מדי), לא עובד כרגע.. רוצה לשלב פעמיים ריצה בשבוע אם זה משנה (אפשרי או לא? משום מה אני מקובע על מחשבה שריצת בוקר על בטן ריקה של 2 קילומטר תשרוף לי שריר)..

תקרא באותו פורטל שלקחת ממנו את התפריט על איך תפריט למסה אמור להיות מורכב, ואז גם תבין יותר טוב מה אץה עושה ומה אתה אוכל.
לא מודדים כמות פחמימה בתפריט בתור "לאכול 2 או 3 כוסות אורז?". פשוט תבדוק מה הערכים שאתה אמור להגיע אליהם בסופו של יום, ועל פי זה תאכל כמה שצריך ומה שאתה אוהב.

לא הבנתי אותך.
לא בניתי שום תפריט, לקחתי תפריט מוכן מאתר קילוגרם כדי לגדול פיזית.
כמה קלוריות אני מוציא ביום? אני נוסע על אופניים (למרות שלא מפדל יותר מדי), לא עובד כרגע.. רוצה לשלב פעמיים ריצה בשבוע אם זה משנה (אפשרי או לא? משום מה אני מקובע על מחשבה שריצת בוקר על בטן ריקה של 2 קילומטר תשרוף לי שריר)..
לא ככה שורפים שריר, תרוץ אם זה מה שאתה רוצה.
תלמד על איך להכין תפריט ואיך לחשב הוצאה קלורית יומית(TDEE)

טוב אז שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.

אני בן 24 מטר תשעים, שוקל בערך 79.

לא הייתי מגדיר את עצמי שחיף אלא "בחור גבוה ורזה עם כרס" (מה ש3 מגשי פיצה ליליים בשבוע במשך שנה+ יכולים לעשות)..

אז רציתי להבין.
על כמה פחמימות מדובר בשבילי ליום?
2 כוסות אורז שאותן אני מבשל ופורס על כל היום? 4 כוסות אורז?

*חשוב לציין- אני לא נוגע במאפים לחמים וקמח לבן/מלא בכלל
*חשוב לציין 2- חלק אומרים לי לדחוף פסטות ואורז בלי לראות בעיניים, חלק אומרים לא להקשיב לאלה שאומרים כך ולהירגע עם הפחמימות למרות שאני רזה.

אז באתי אליכם לקבל ייעוץ מקצועי.

אם זה יעזור, אצרף תמונה שלי.
כרגע התפריט שלי הוא תפריט עלייה במסה ל80 קילו:
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת שריר | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף
מה האחוז שומן שלך? יש אנשים שנראה שיש להם כרס מסיבות אחרות כמו יציבה לא נכונה.. או שפשוט חסר שריר בבטן.

• פותח/ת השרשור
תקרא באותו פורטל שלקחת ממנו את התפריט על איך תפריט למסה אמור להיות מורכב, ואז גם תבין יותר טוב מה אץה עושה ומה אתה אוכל.
לא מודדים כמות פחמימה בתפריט בתור "לאכול 2 או 3 כוסות אורז?". פשוט תבדוק מה הערכים שאתה אמור להגיע אליהם בסופו של יום, ועל פי זה תאכל כמה שצריך ומה שאתה אוהב.
אני לא רוצה להתעסק בחישובים מתמטיים, כל הרעיון היה שאני לוקח תפריט מוכן מהאתר שלהם ורץ איתו..

לא ככה שורפים שריר, תרוץ אם זה מה שאתה רוצה.
תלמד על איך להכין תפריט ואיך לחשב הוצאה קלורית יומית(TDEE)
שוב, לא רוצה להיכנס לחישובים, אני מאמין 3000 קלוריות ביום בשבילי הם בסדר ?בהתחשב בזה שאני לא עובד פיזית במהלך היום..

מה האחוז שומן שלך? יש אנשים שנראה שיש להם כרס מסיבות אחרות כמו יציבה לא נכונה.. או שפשוט חסר שריר בבטן.
לפי מה שהמאמן אישי שלי אומר אני בסביבות 15 אחוז+. יש כרס ויש שומן בטני אצלי, השאלה אם זה מה שאמור להטריד אותי עכשיו כשאני צריך לדחוף הרבה אוכל כל יום, ואם בכלל אפשר להוריד את השומן הבטני תוך כדי עלייה במסה..
נתקלתי בעוד בחור שאמר לי שעדיף לי להעיף את האורז הלבן כפחמימה העיקרית שאני אוכל מהתפריט ולאכול במקום זה קינואה, כוסמת ושעועית ירוקה..

שוב, לא רוצה להיכנס לחישובים, אני מאמין 3000 קלוריות ביום בשבילי הם בסדר ?בהתחשב בזה שאני לא עובד פיזית במהלך היום..
אם אתה לא רוצה להתעסק בחישובים אז שתדע שאף אחד פה לא יעשה לך אותם, יכול להיות שזה מעולה יכול להיות שתעלה הרבה יותר שומן ממה שאתה רוצה ויכול להיות שרק תרד במשקל, אין דרך לעזור לך אם אתה לא רוצה ללמוד

Back
למעלה תחתית