עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בעיה, אז הגב לו בפורום על כך, כדי שגם אחרים יוכלו לקרוא ולהשכיל. אין צורך בהצעת עזרה פרטית דרך ההודעות לתחום זה. זה הכי לא נראה טוב, ולא, לא אכפת לי אם אתה דילר או לא.הבנאדם נראה שהוא זקוק לעזרה בכדי לא לדפוק לעצמו את הבריאות. אני לא דילר ומאז המינוי שלך מאד לא נעים להיות בפורום.
במשטר עריצות אתה לא יכול לבקש כלום, זה כל הקטע בדיקטטורה.מאסתי במשטר העריצות, מבקש באן.
אם אתה זוכר את תום, מן הסתם אתה תזכור את אייל שחילק באנים על הודעות פרטיות שכללו חשד לסחר בחומרים. זה לא משהו חדש.חבל, אני זוכר ימים יפים של tom וכו... לאט לאט משה יבין שאתם מחבלים בפורום...
מוזר, דווקא משה מאוד תומך בנעשהחבל, אני זוכר ימים יפים של tom וכו... לאט לאט משה יבין שאתם מחבלים בפורום...
אם אתה זוכר את תום, מן הסתם אתה תזכור את אייל שחילק באנים על הודעות פרטיות שכללו חשד לסחר בחומרים. זה לא משהו חדש.[/QUOTE
ובגלל זה הוא לא פה.
בקשתי ban.. מתעצלים לתת לימוזר, דווקא משה מאוד תומך בנעשה
אם רוח הפורום לא מתאימה לך, אתה לא חייב להיות כאן
לא הראה לי שזאת הסיבה שהוא לא פה.ובגלתל
בקשתי ban.. מתעצלים לתת לי
אדם בן 37 (?) שמתנהג כך, מאוד בוגרבקשתי ban.. מתעצלים לתת לי
זו לא הסיבה, זה נראה שהם מחפשים להוריד את המתחרים.לא הראה לי שזאת הסיבה שהוא לא פה.
קל מאוד להפוך את הפורום לפלטפורמה לסחר בחומרים אסורים. פורום עם מוניטין שנותן שירותים של יעוץ אישי וקשור קשר הדוק לחנות לתוספים אסור שיהיה קשור לסחר בחומרים אסורים על ידי חוק.
אז בתור המבוגר האחראי, שחרר אותי. לא מתאים לי ולעוד הרבה כאן ההתנהלות שלכם. תזכור שבלי המשתמשים אתם כלוםאדם בן 37 (?) שמתנהג כך, מאוד בוגר
אתה תקבל באן לא לפי בקשה אישית, אלא אם תעבור על חוקי הפורום במידה שתצריך זאת.
ואם אתה עדיין מאמין בצדקת דרכך, אז שוב אחדד - לא משנה אם התכוונת לייעץ בלבד או לנסות ולסחור בחומרים - הדרך שבה עשית זאת אינה מקובלת ואלו הם החוקים והמגבלות שהפורום הזה מציב, בין אם תאהב או לא.
עד כאן מבחינתי
אני משחרר אותך, אתה מוזמן ללכת אם אתה רוצהאז בתור המבוגר האחראי, שחרר אותי
אני מנהל, וזו שאלה על ניהול, אני מפספס פה משהו?מה אתה קשור? תחזור לפורום תזונה
אף אחד לא משאיר אותך כאן בכוחשחרר אותי
להוריד מתחרים?זו לא הסיבה, זה נראה שהם מחפשים להוריד את המתחרים.
אז בתור המבוגר האחראי, שחרר אותי. לא מתאים לי ולעוד הרבה כאן ההתנהלות שלכם. תזכור שבלי המשתמשים אתם כלום
מה הסיבה שאתה לא מתנתק?אז בתור המבוגר האחראי, שחרר אותי. לא מתאים לי ולעוד הרבה כאן ההתנהלות שלכם. תזכור שבלי המשתמשים אתם כלום