מדוע נחסמתי לחודש?

• פותח/ת השרשור drayfus
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
מבקש הסבר שמראה שעברתי על חוקי הפורום

שלחת כתובת מייל בהודעה פרטית לאחד המשתמשים ביחד עם המשפט "אם אתה צריך עזרה בשאלות לגביי סייקל ובכלל דבר איתי".
קיבלת אזהרה על ההתנהגות באותו היום, בחרת להתעלם מהאזהרה ולאחר מכן המשכת בהתכתבות עם אותו משתמש ואמרת לו לשלוח לך מייל ובנוסף שאלת מהיכן הוא.

הודעות פרטיות ושאר ירקות, חלה חובת הכניסה על כולכם.

יש דברים שלא עושים כאן בפורום ואתה צריך לדעת את זה, לא מחליפים כתובות מייל או טלפון בהודעות פרטיות בהקשר של עזרה\שאלה\בקשה כלשהי שקשורה לחומרים.

• פותח/ת השרשור
הבנאדם נראה שהוא זקוק לעזרה בכדי לא לדפוק לעצמו את הבריאות. אני לא דילר ומאז המינוי שלך מאד לא נעים להיות בפורום.

• פותח/ת השרשור
מאסתי במשטר העריצות, מבקש באן.

הבנאדם נראה שהוא זקוק לעזרה בכדי לא לדפוק לעצמו את הבריאות. אני לא דילר ומאז המינוי שלך מאד לא נעים להיות בפורום.
אין בעיה, אז הגב לו בפורום על כך, כדי שגם אחרים יוכלו לקרוא ולהשכיל. אין צורך בהצעת עזרה פרטית דרך ההודעות לתחום זה. זה הכי לא נראה טוב, ולא, לא אכפת לי אם אתה דילר או לא.

מאסתי במשטר העריצות, מבקש באן.
במשטר עריצות אתה לא יכול לבקש כלום, זה כל הקטע בדיקטטורה.
אבל כדברי סטאלין, אתה יכול להוציא את עצמך החוצה כדי לחסוך לנו את העבודה הקשה.

upload_2017-5-7_11-1-54.png

• פותח/ת השרשור
חבל, אני זוכר ימים יפים של tom וכו... לאט לאט משה יבין שאתם מחבלים בפורום...

אם אתה זוכר את תום, מן הסתם אתה תזכור את אייל שחילק באנים על הודעות פרטיות שכללו חשד לסחר בחומרים. זה לא משהו חדש.

מוזר, דווקא משה מאוד תומך בנעשה
אם רוח הפורום לא מתאימה לך, אתה לא חייב להיות כאן

• פותח/ת השרשור
ובגלתל
אם אתה זוכר את תום, מן הסתם אתה תזכור את אייל שחילק באנים על הודעות פרטיות שכללו חשד לסחר בחומרים. זה לא משהו חדש.[/QUOTE
ובגלל זה הוא לא פה.
מוזר, דווקא משה מאוד תומך בנעשה
אם רוח הפורום לא מתאימה לך, אתה לא חייב להיות כאן
בקשתי ban.. מתעצלים לתת לי

ובגלתל

לא הראה לי שזאת הסיבה שהוא לא פה.
קל מאוד להפוך את הפורום לפלטפורמה לסחר בחומרים אסורים. פורום עם מוניטין שנותן שירותים של יעוץ אישי וקשור קשר הדוק לחנות לתוספים אסור שיהיה קשור לסחר בחומרים אסורים על ידי חוק.

אדם בן 37 (?) שמתנהג כך, מאוד בוגר
אתה תקבל באן לא לפי בקשה אישית, אלא אם תעבור על חוקי הפורום במידה שתצריך זאת.
ואם אתה עדיין מאמין בצדקת דרכך, אז שוב אחדד - לא משנה אם התכוונת לייעץ בלבד או לנסות ולסחור בחומרים - הדרך שבה עשית זאת אינה מקובלת ואלו הם החוקים והמגבלות שהפורום הזה מציב, בין אם תאהב או לא.
עד כאן מבחינתי

• פותח/ת השרשור
לא הראה לי שזאת הסיבה שהוא לא פה.
קל מאוד להפוך את הפורום לפלטפורמה לסחר בחומרים אסורים. פורום עם מוניטין שנותן שירותים של יעוץ אישי וקשור קשר הדוק לחנות לתוספים אסור שיהיה קשור לסחר בחומרים אסורים על ידי חוק.
זו לא הסיבה, זה נראה שהם מחפשים להוריד את המתחרים.
אדם בן 37 (?) שמתנהג כך, מאוד בוגר
אתה תקבל באן לא לפי בקשה אישית, אלא אם תעבור על חוקי הפורום במידה שתצריך זאת.
ואם אתה עדיין מאמין בצדקת דרכך, אז שוב אחדד - לא משנה אם התכוונת לייעץ בלבד או לנסות ולסחור בחומרים - הדרך שבה עשית זאת אינה מקובלת ואלו הם החוקים והמגבלות שהפורום הזה מציב, בין אם תאהב או לא.
עד כאן מבחינתי
אז בתור המבוגר האחראי, שחרר אותי. לא מתאים לי ולעוד הרבה כאן ההתנהלות שלכם. תזכור שבלי המשתמשים אתם כלום

אז בתור המבוגר האחראי, שחרר אותי
אני משחרר אותך, אתה מוזמן ללכת אם אתה רוצה
אבל בסופו של דבר עברת על חוקי הפורום, אני לא יודע למה אתה מופתע

• פותח/ת השרשור
מה אתה קשור? תחזור לפורום תזונה

זו לא הסיבה, זה נראה שהם מחפשים להוריד את המתחרים.

אז בתור המבוגר האחראי, שחרר אותי. לא מתאים לי ולעוד הרבה כאן ההתנהלות שלכם. תזכור שבלי המשתמשים אתם כלום
להוריד מתחרים?
על מה אתה מדבר? איזה מתחרים?
אפשר לקנות הכל כמעט בכל חד״כ.

מה הסיבה שאתה לא מתנתק?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית